2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende iyiyim biraz kasıklarım ağrıyo benimde(

dikkat et kendine cnm benimde bazen yemek yaparken midem bulanıyo yapamassam kahvaltı yapıyoruz

canım ben nerdeyse 1 aydır mutfağa hiç girmiyorum geçen gün kardeşime yumurta kırayım dedim soluğu lavaboda aldım.
kokular çok kötü geliyo zaten yemek yemiyorum atıştırıyorum bişeyler
zor geçiyo bu günler atlatırız inşallah

bende blog sayfası açtım bebeğim için
oğlum içinde açmıştım orda yazıyorum günlük gibi:))

merhaba kızlar, herkesin keyfi yerindedir inşallah

bende iyiyim biraz kasıklarım ağrıyo benimde(

dikkat et kendine cnm benimde bazen yemek yaparken midem bulanıyo yapamassam kahvaltı yapıyoruz

yaa benim de kasıklarım ağrıyo bazen sağ bazen sol taraf.. hamile olmasam adet olucağım günler, belki ondandır diyorum.sizde de değişiyo mu böyle?
ben de yemek yapamıyorum çok kötü olmasam da rahatsız ediyo.. tostsuz günüm geçmiyo, bide ayva ben de çok işe yaradı tavsiye ederim denemeyenlere.

estedam ayy Allah kolaylık versin cnm

cnm bende biyerde okumuştum adet gününe yakın olcakmışın gibi oluyomuşun 2.aydan sonra geçiyomuş demek doğru:))

bende orda okudum:))o site daha faydalı gibi geliyo herşey ayrıntılı anlatılıyo

evet cnm, o site iyi. kitabi da var, 9 ay 10 gun diye.
ben bulamadim ama kitabi;
onun yerine bebeginizi beklerken sizi neler bekliyor diye bi kitap var onu aldim, o da fena degil.

uzmantv' de doktor d.kocatepe'nin videolarida var kisa kisa, onlari da izleyebilirsin.

bu arada kizlar
national geogr. nin bir belgeseli var izlemediyseniz cok tavsiye ederim
"anne karninda yasama yolculuk"
3 bolum
hamileligin baslangicindan doguma kadar anlatiyor
2. ve 3. bolum de ikiz, ucuz ve dorduzler var; gercek 4 boyutlu goruntuleme ile elde edilmis goruntuleri falan var bebeklerin, cok muhtesem
internetten online izleyebilirsiniz

herkese merhaba
agustos anneleri bugun ılk doktora gıdısımdı
ve bıraz uzgun dondum
doktor normal ultrasondan baktı ve tam gorunmuyor vajınal ultrasonla baktı ondada çok kucuk dedı
6+6 dedi ve ben 7+3 bılıyordum
6+6 olsa bılle nıye kucuk dedı anlamadım
kalp atısını duymadık
sizlerde durum nasıl
sat bana yakın olan varmı
sat 22 kasım benım

normalmı boyle olması

benimdeeeeeeeeee

benim de sat 22 kasim cnm ama,

dollenme zamanina gore bebek buyuk ya da kucuk olabiliyormus,

belki sen gec yumurtlamissindir ve bebegin gec dollenmis olabilir canmm

canini uzme
1 hafta sonra mi cagirdi tekrar?

canım ilk haftalarda ultrasonla sat günü gününe çıkmayabiliyo, bi kaç gün farkedebilir canını sıkma, geç döllenmeden dolayı küçük gözüküo olabilir, alttan daha net görünüyo diye alttan bakmak istemiştir. 2 hafta sonra yine gidersin içini ferah tut

tugbiş geç döllenmeyle alakası olabilir bencede. fazla takma kafana kısa zaman sonra gidince rahatlarsın inşallah

inşallah geç dollenmedendir
21 aylık bıde oglum var
onu emziriyordum 2-3 gun oldu keseli yanı gece uykusunda verıyorum 2 gundur gunduz vermıyorum
dr sordum emzirdigim için olurmu dıye olmaz dedı

kızım olacak herhalde minyon gözüktü

canım emzirmen doğrumu bilmiyorum bende emziriyodum kzıımı kesdim sütüm hamile oluca keik süt olurmuş bozarmış bebeği ben başta anlamadın daha doğrusu yakına getişrmediğim için kızım ishal istifra çok kötü olmuştu emzirdiğim için annemler hemen kesmemi söylemişti benim kızımda 20 aylık

evet ya banada fazla geldi...orası neresi...nerdesin sen canım? oraya geleleimya bende küçük şehirden geldim ve bizim orda devlet hastaneleri bile özel gibi ve ücretsiz...burda devlete gitsen güvenemiyorum..ve ilgilenmiyorlarmış..offf zor yaaa

kısmet olursa inşallah bende ağustos annesiyim. acaba anadolu yakasında hastane tavsiyesi olanlar varmı? şuan istanbul başkent hastanesine gidiyorum. doktorumdan memnunum ama hastane hakkında pek bilgim yok. ilk bebeğim olduğu için biraz titizleniyorum ama önerisi olan varsa paylaşabilirmi arkadaşlar ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…