bende iyiyim biraz kasıklarım ağrıyo benimde(
dikkat et kendine cnm benimde bazen yemek yaparken midem bulanıyo yapamassam kahvaltı yapıyoruz
bende blog sayfası açtım bebeğim için
oğlum içinde açmıştım orda yazıyorum günlük gibi:))
bende iyiyim biraz kasıklarım ağrıyo benimde(
dikkat et kendine cnm benimde bazen yemek yaparken midem bulanıyo yapamassam kahvaltı yapıyoruz
merhaba kızlar, herkesin keyfi yerindedir inşallah
yaa benim de kasıklarım ağrıyo bazen sağ bazen sol taraf.. hamile olmasam adet olucağım günler, belki ondandır diyorum.sizde de değişiyo mu böyle?
ben de yemek yapamıyorum çok kötü olmasam da rahatsız ediyo.. tostsuz günüm geçmiyo, bide ayva ben de çok işe yaradı tavsiye ederim denemeyenlere.
estedam ayy Allah kolaylık versin cnm
cnm bende biyerde okumuştum adet gününe yakın olcakmışın gibi oluyomuşun 2.aydan sonra geçiyomuş demek doğru:))
evet ben de okudum ayni seyi
gebelik.org de
bende orda okudum:))o site daha faydalı gibi geliyo herşey ayrıntılı anlatılıyo
merhaba kızlar, herkesin keyfi yerindedir inşallah
yaa benim de kasıklarım ağrıyo bazen sağ bazen sol taraf.. hamile olmasam adet olucağım günler, belki ondandır diyorum.sizde de değişiyo mu böyle?
ben de yemek yapamıyorum çok kötü olmasam da rahatsız ediyo.. tostsuz günüm geçmiyo, bide ayva ben de çok işe yaradı tavsiye ederim denemeyenlere.
herkese merhaba
agustos anneleri bugun ılk doktora gıdısımdı
ve bıraz uzgun dondum
doktor normal ultrasondan baktı ve tam gorunmuyor vajınal ultrasonla baktı ondada çok kucuk dedı
6+6 dedi ve ben 7+3 bılıyordum
6+6 olsa bılle nıye kucuk dedı anlamadım
kalp atısını duymadık
sizlerde durum nasıl
sat bana yakın olan varmı
sat 22 kasım benım
normalmı boyle olması
benim de sat 22 kasim cnm ama,
dollenme zamanina gore bebek buyuk ya da kucuk olabiliyormus,
belki sen gec yumurtlamissindir ve bebegin gec dollenmis olabilir canmm
canini uzme
1 hafta sonra mi cagirdi tekrar?
herkese merhaba
agustos anneleri bugun ılk doktora gıdısımdı
ve bıraz uzgun dondum
doktor normal ultrasondan baktı ve tam gorunmuyor vajınal ultrasonla baktı ondada çok kucuk dedı
6+6 dedi ve ben 7+3 bılıyordum
6+6 olsa bılle nıye kucuk dedı anlamadım
kalp atısını duymadık
sizlerde durum nasıl
sat bana yakın olan varmı
sat 22 kasım benım
normalmı boyle olması
canım emzirmen doğrumu bilmiyorum bende emziriyodum kzıımı kesdim sütüm hamile oluca keik süt olurmuş bozarmış bebeği ben başta anlamadın daha doğrusu yakına getişrmediğim için kızım ishal istifra çok kötü olmuştu emzirdiğim için annemler hemen kesmemi söylemişti benim kızımda 20 aylıkinşallah geç dollenmedendir
21 aylık bıde oglum var
onu emziriyordum 2-3 gun oldu keseli yanı gece uykusunda verıyorum 2 gundur gunduz vermıyorum
dr sordum emzirdigim için olurmu dıye olmaz dedı
Kızım olacak herhalde minyon gözüktü
patricia hoşgeldin canım,inşallah bu sefer sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..
benim de özellikle akşamları kasıklarım ve karnım ağrıyor ya, o da olmasa hamile olduğumu unutacağım..
peppermind canım her ultason aleti cd ye yazamıyor, öncekinde ben istemiştim doktordan ama cdye yazmıyo bizimki demişti..bazıları da 20.haftadan sonra veriyor..doktordan iste bence sonraki gittiğinde..bakalım ne dicek? ben de sorcam bakalım doktor başka hastaneye geçti, belki burada verirler.
kızlar doğum paralarınız ne kadar çok yaburada ssk ile anlaşmalı özel hastanede 200 lira en fazla,sezeryan yani..hatta çoğu özel hastanede ücretsiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?