kizlar ben daha dogum fiyatlarini hic arastirmadim.
ben ozel muayenehaneye gidiyorum
doktorun anlasmali oldugu bi hast. var, dogumu da orda yaptiriyormus, ssk anlasmasi da varmis ama yine de epey bi fark odicez sanirim.
cunku abimler 2,5 yil once 1500 tl odemislerdi
olsun sag salim dogumumuzu yapalim da, giden para olsun
bu arada cd icin cvp yazan arkadaslara tsk.ler, bir dahakine sorarim doktora...
kizlar ben d&r'dan bebegimin ilk gunlugunu aldim; cok cok tatlii.
doldurmaya basladim simdidenn:97:
herkese merhaba
agustos anneleri bugun ılk doktora gıdısımdı
ve bıraz uzgun dondum
doktor normal ultrasondan baktı ve tam gorunmuyor vajınal ultrasonla baktı ondada çok kucuk dedı
6+6 dedi ve ben 7+3 bılıyordum
6+6 olsa bılle nıye kucuk dedı anlamadım
kalp atısını duymadık
sizlerde durum nasıl
sat bana yakın olan varmı
sat 22 kasım benım
normalmı boyle olması
herkese merhaba
ve bıraz uzgun dondum
doktor normal ultrasondan baktı ve tam gorunmuyor vajınal ultrasonla baktı ondada çok kucuk dedı
kalp atısını duymadık
sizlerde durum nasıl
sat 22 kasım benım
normalmı boyle olması
hayır işte göremedik alttan bakarsak görürüz ama gerek yok dedi bu hafta sonu gitcem çok korkuyorum ya, sürekli aklımdan kötü düşünceler geçiyo ve ben buna engel olamıyorum
ben 800 grm aldımarkadaşlar genel olarak kişlo alımı nezaman başlıyor...şimdiye kadar kaç kilo aldınız?
günaydınnnnnnnnn
bu sabah pek bulantım yok şükür herkese güzel bir gün diliyorum:))
güleryüzlü kanama eğer kahverengiyse çok korkulacak bir durum değil ama sen yine de bir dr una git derim ablam bana hemen bir ilaç başladı
sanırım anadolu yakasında hastane sormuştu bir arkadaş medipol de güzel bir hastane doğum yapan arkadaşlarımız var orda
bi de herkese nickiyle hitap etmek zor oluyor isimleriniz neler
ben esen
sağol canım, amin inşallah..güzel haberlerini bekliyoruz:13:günaydın kızlar.
sementa gözün aydın canım,darısı bize :)
hatice benimki de erkek oluyo o hesaba göre..bendeki tüm kapılar erkeğe çıkıyo,hadi bakalım hayırlısı..:)
kızlar merhabalar nasılsınız. öncelikle rabbım bebeklerinizi ve sizleri korusun, sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah. ben aslında 3 ayın gecmesını beklıyordum buraya yazmak için ama yınede duramadım :)
bu benım ıkıncı gebelığım. birincisini gelişme geriliği yuzunden 2 aylık olmadan kaybetmiştik. daha oncede 3 tup bebek denemem olmustu ama hepsı negatıf. ne varkı rabbım uygun zamanı beklıyormus.
şşimdi 7 haftalık gebeyım. kalp atıslarını gorduk allaha sukurler olsun. benım sat 24 kasım. doğum 31 ağus. :)
evet ya arkadaşların hızına yetişemiyorumMerhaba Ağustos anneleri nasılsınız? Bayağı zamandır giremiyorum işlerin yoğunluğundan ama elimden geldiği kadar topiği takip etmeye çalıştım ama oku oku bitmiyor.
herkese merhaba
ve bıraz uzgun dondum
kalp atısını duymadık
sizlerde durum nasıl
sat 22 kasım benım
normalmı boyle olması
kılzlar facede gruba çok yorum yapamayınca çıkartılıyor myuz?benim üyeliğim kalkmışta
canım sadece 3gün geri..çok önemli değil ama kalp atışı neden duyulmadı acaba? dr. ne dedi?
canım içini rahat tut, haftasonu güzel haberlerle döneceksin inşallah
ben 800 grm aldım
ben bugün yüksek lisans dersine gitmek için dolmuşu kullandım(araba kullanmıyorum artık) ama bir daha gitmem.tıklım tıkış bir sürü insan birileri iniyor birileri biniyor, nerdeyse istifra ediyordum öyle kokuyorduki insanlar bana.bir ara yolcu alırken dışarı çıkıp nefes aldım.bu bulantılarımız ne zaman geçecek?
sağol canım, amin inşallah..güzel haberlerini bekliyoruz:13:
canım benimde SAT 24 kasım, inşallah kucağına aldığın günleride görürsün :26:
evet ya arkadaşların hızına yetişemiyorum
canım içini rahat tut.bencede döllenmen geç olmuştur. ben tam 7 haftalkken gittim kalp atşlarını gördm.belki senin gibi gitseydm bende göremezdm.ama 3 hafta çok geç, istersen 1 hafta sonra başka bir doktora git için rahat olur:44:
Günaydın hanımlar..
Face de 2011 ağustos anneleri yazdığımda hiçbir şey çıkmıyor nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz?:97:
valla haticecim ben senden de beter durumdayım
ben annemde yemek yiyorum dediğin gibi evde de anca oğlişi doyur
uyut 24 de yatak ev de dağınıklıkta hergün ayrı bir yarış ediyor)
sabah diyorum çok tembelim ben çoook
Arkadaşlar günaydın facede çok fazla konuşmayan arkadaşları grup yöneticisi çıkardığını yazmış nedeni şu ki bende doğru buldum şahsen "herşeyimizi konuşuyoruz konuşılanları okuyup hiçbir konuya katılmayan arkadaşlar neden herşeyimizi bilsinki ! "
Art niyetli olmayıp zaman sorunu nedeniyle yazamayan arkadaşların üyeliğini tekrar aktif hale getirecğini söylemiş bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?