2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arty niyetliyle,art niyetsizi neye göre ayırt edecekmiş? ben zamanım olduğu sürece girmeye çalışıyordm. mühendism dairede birsürü iş var faceye bakamıyorum bile, baktığm zamanda konuşuyorum.bir iki arkdşla muhabbette etmiştm.hafta sonları genelde..sıkıysa kadınlar klübünden de silsin o muhterem arkadaş.burayada her zaman yazamıyorum çünkü..ben oaraya üye olarak kendı adımı deşifre etmiş oldum ama hiç aklıma gelmediki art niyetliler vardır diye.hepimiz güzel bir amaç için bir aradayız,duygularımızı acı tatlı anlarımız paylaşmak için kimseden art niyetlikte beklemiyorum? neyse canı sağolsun arkadşmızn. burasıda yeter ban

aynen cnm sen 2.çocuktan sonrada çalışacakmısın ?
ben ayrılıcam işten çalışırsan kim bakacak ??

ya bence de niye faceten yazma gereği duyuyorsunu bizim diğer topikteki arkd.var
ama face sadece resimlerimizi koymak için kullanıyoruz ve kk yıda hiç ihmal etmiyoruz

ya bence de niye faceten yazma gereği duyuyorsunu bizim diğer topikteki arkd.var
ama face sadece resimlerimizi koymak için kullanıyoruz ve kk yıda hiç ihmal etmiyoruz

evet aslına, facede her an yazı yazıyorlar ben yazamadğm içn suçlulukta duyuyordm çünkü çok yoğunz.burayada arada kaçamak yapabiliyorum.ayrıc yük.lisans yapıyorum dün bütün gün okuldaydım durum böyle oluncada ne buradan ne faceden takip edemiyorum. neyse siz anlayışla karşıarsınız dimi arkadaşlar

Son düzenleme:

Günaydın bende sata göre 5+5'de lekelenmem olduğu için doktora gitmiştim 2 doktor birden vajinal ultrasonla baktı ve defalarca bi sorun var galiba bebeğin kalbi atmıyo diyerek beni delirttiler hemen soluğu başka bir hasatanede (medipol şule hanım) aldım ve doktor bana dediki kese yerinde sağlam duruyor bi problem yok kalp atışını buı haftada zaten duyamayız çok zor kese boyutu 2cm olunca vajinal ultrasonla 3cm oluncada normal ultrasonla kalp atışlarını duyabiliriz seninki daha 1 cm bile değil dedive beni rahatlattı sağolsun 5 gün sonra tekrar aynı şekilde 1 damla koyu renk kan geldi ve doktoru aradım hemen gel dedi gittim bakalım ama kalp atışlarını filan duyamazsak sakın üzülme endişelenme hala çok erken dedi ama bide baktık pıt pıt
Yani bence normal hiç canını sıkma boşuna kendine dikkat et arkadaşlarında dediği gibi geç döllenme de olmuş olabilir...

ay canım ne güzel bi habr böyle.küçückken duydun kalp atşlarını ha..artıkiçn rahat olsun.kanama içinde dinlenmen lazım

çok küçük gitmek iyi değil işte ben ilkinde geç gitmiştim anlamamıştım
bunda erken gittim her gitmede birşeyler söyledi dr eski drumada gidemedim
sen ne güzel duymuşsun pıt pıtları bende 6.hftda gördüm...

Ya galiba yanlış ifade ettim lütfen ben gayet masumane bulmuştum grup kurucusunun fikrini çünkü herkes özelinide paylaşıyor orada ve seninde dediğin gibi herkes kendini deşifre etmişti orada....
Bizlerde çalışıyoruz bende herzaman vakit bulamıyorum facede sadece fırsatım olursa akşam girebiliyorum bence tavır koymaktan ziyade bu durumu iletip anlayış rica edebiliriz neticede elbetteki kimse mecbur da değil bişiler yazmaya çizmeye ama hepimiz aynı amaç için güzel paylaşımlar için burdayız....

sev_rey bende 6. haftada duydum pıtpıtları ama insan merak ediyor işte öğrenincede gitmek istiyor hemen doktora... hatta burda bi arkadaş "hergün doktora gidip ultrasonda bebişimi görmek istiyorum ordamı sağlıklımı " diye yazmıştı hak vermemek elde değil hani...

kızlar günaydın,

bir sorum olacak banyodan sonra vücudunuz da kaşınma oluyor mu ?

Baseyciğim bn sana birşey demedim, sana söyleyen arkadaşaydı tavrım.art niyetliliği çok yazan ve az yzana göre ayırt ediyorsa yanılıyor..bende kendimi deşifre etmiştm ama hiçbir kuşkm şüphem olmamştı art niyetliler mi var diye.sanırım ben biraz safım ve gurur duyuyorum saf olmaktanda.hepimiz anne adayıyıyz kimsede art niye olmadğına %100 eminim. bende senin gibi akşamları girebiliyordm bazende birkaç gün yazamadğm oluyordu silmek mi gerekirdi bence bana karşı saygısızlık yapıldı. hepimiz belli eğitimi kültürü almış insanlarız.beni tanısaydı bunu yapmayacğını adım gibi biliyorum ama oda haklı kendımı tanıtma fırstım olmadı ama oladabilirdi. daha 7-8 aylık bir süreç var kimbilir neler paylaşırdık, benimde bir sıkntım olur anlatırdm.ordan yeni şeyler öğrenir yeni şeyler paylaşırdım.15 gün içinde insanları elemek olmadı..sanırım adece bana yapılmış bir benmişim konuşmayan :2:

benim ilk hamişliğimde olmuştu cnm şimdikinde yok
hatta bütün vücudum kabarırdı üzülme bende bir sıkıntısı olmadı cnm
sanırım3.aydan sonra geçmişti

Kızlar günaydın,
facebook da herşeyinizi paylaşmayın derim. Sonuçta kimseyi tanımıyorsunuz, herşey olabilir.Burda çok özel şeylerimizi de paylaşıyoruz. Ama herkes nick i ile katıldığı için kimse kimseye art niyetle yaklaşıp kötülük edemez. Ama face de fotoğraflar, arkadaşlar, yorumlar herşeyiniz açık.

Bende burayı tercih ediyorum, daha sıcak geliyor. Ayrıca herkesin herşeyimi bilmesi hoşuma gitmez...

benim ilk hamişliğimde olmuştu cnm şimdikinde yok
hatta bütün vücudum kabarırdı üzülme bende bir sıkıntısı olmadı cnm
sanırım3.aydan sonra geçmişti

canım sanırım bu cevap banaydı..
şuan bir kabarma yok ama deli gibi kaşınıyorum.
duj jelimden ve lifimdendir diye değiştirdim
dove sabun ve örgü lif kullanıyorum şimdi
dün biraz daha iyiydim.
krem sürüyorum kaşıntıyı alsın diye acaba bi ben de mi diye de merak etmiştim.

yok valla ben sabun bile kullanmadan denemiştim
vücuduma gene kaşınmıştım öyle az buz değil di yani
hoş ben bazen banyo yapmadan da kaşınıyordum ben deli gibi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…