Arkadaşlar günaydın facede çok fazla konuşmayan arkadaşları grup yöneticisi çıkardığını yazmış nedeni şu ki bende doğru buldum şahsen "herşeyimizi konuşuyoruz konuşılanları okuyup hiçbir konuya katılmayan arkadaşlar neden herşeyimizi bilsinki ! "
Art niyetli olmayıp zaman sorunu nedeniyle yazamayan arkadaşların üyeliğini tekrar aktif hale getirecğini söylemiş bilginize...
ya bence de niye faceten yazma gereği duyuyorsunu bizim diğer topikteki arkd.var
ama face sadece resimlerimizi koymak için kullanıyoruz ve kk yıda hiç ihmal etmiyoruz
herkese merhaba
agustos anneleri bugun ılk doktora gıdısımdı
ve bıraz uzgun dondum
doktor normal ultrasondan baktı ve tam gorunmuyor vajınal ultrasonla baktı ondada çok kucuk dedı
6+6 dedi ve ben 7+3 bılıyordum
6+6 olsa bılle nıye kucuk dedı anlamadım
kalp atısını duymadık
sizlerde durum nasıl
sat bana yakın olan varmı
sat 22 kasım benım
normalmı boyle olması
Günaydın bende sata göre 5+5'de lekelenmem olduğu için doktora gitmiştim 2 doktor birden vajinal ultrasonla baktı ve defalarca bi sorun var galiba bebeğin kalbi atmıyo diyerek beni delirttiler hemen soluğu başka bir hasatanede (medipol şule hanım) aldım ve doktor bana dediki kese yerinde sağlam duruyor bi problem yok kalp atışını buı haftada zaten duyamayız çok zor kese boyutu 2cm olunca vajinal ultrasonla 3cm oluncada normal ultrasonla kalp atışlarını duyabiliriz seninki daha 1 cm bile değil dedive beni rahatlattı sağolsun 5 gün sonra tekrar aynı şekilde 1 damla koyu renk kan geldi ve doktoru aradım hemen gel dedi gittim bakalım ama kalp atışlarını filan duyamazsak sakın üzülme endişelenme hala çok erken dedi ama bide baktık pıt pıt
Yani bence normal hiç canını sıkma boşuna kendine dikkat et arkadaşlarında dediği gibi geç döllenme de olmuş olabilir...
arty niyetliyle,art niyetsizi neye göre ayırt edecekmiş? ben zamanım olduğu sürece girmeye çalışıyordm. mühendism dairede birsürü iş var faceye bakamıyorum bile, baktığm zamanda konuşuyorum.bir iki arkdşla muhabbette etmiştm.hafta sonları genelde..sıkıysa kadınlar klübünden de silsin o muhterem arkadaş.burayada her zaman yazamıyorum çünkü..ben oaraya üye olarak kendı adımı deşifre etmiş oldum ama hiç aklıma gelmediki art niyetliler vardır diye.hepimiz güzel bir amaç için bir aradayız,duygularımızı acı tatlı anlarımız paylaşmak için kimseden art niyetlikte beklemiyorum? neyse canı sağolsun arkadşmızn. burasıda yeter ban
çok küçük gitmek iyi değil işte ben ilkinde geç gitmiştim anlamamıştım
bunda erken gittim her gitmede birşeyler söyledi dr eski drumada gidemedim
sen ne güzel duymuşsun pıt pıtları bende 6.hftda gördüm...
Ya galiba yanlış ifade ettim lütfen ben gayet masumane bulmuştum grup kurucusunun fikrini çünkü herkes özelinide paylaşıyor orada ve seninde dediğin gibi herkes kendini deşifre etmişti orada....
Bizlerde çalışıyoruz bende herzaman vakit bulamıyorum facede sadece fırsatım olursa akşam girebiliyorum bence tavır koymaktan ziyade bu durumu iletip anlayış rica edebiliriz neticede elbetteki kimse mecbur da değil bişiler yazmaya çizmeye ama hepimiz aynı amaç için güzel paylaşımlar için burdayız....
kızlar günaydın,
bir sorum olacak banyodan sonra vücudunuz da kaşınma oluyor mu ?
benim ilk hamişliğimde olmuştu cnm şimdikinde yok
hatta bütün vücudum kabarırdı üzülme bende bir sıkıntısı olmadı cnm
sanırım3.aydan sonra geçmişti
Bende olmuyor canım... Deri kuruyor belki o yüzden kaşınıyordur. Bol sıvı almalısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?