2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hımm bakalım görücez.ama ben hiçbişey hissetttmiyorumya selinde çok netti hislerim.ama aynur un sanırım erkek en son öyle demişti çünkü yanılmış:)))

hayırlısıs canım yaaa benim için cidden önce sağlık yok şu olsun bu olsun demedim hiç önce sağlık

öyle esen cim.benim içinde öyle.kız yada erkek önemli değil.sağlıklı olsun.hayırlı evlat olsun gerisi hikaye..

patricia hoşgeldin canım,inşallah bu sefer sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..

benim de özellikle akşamları kasıklarım ve karnım ağrıyor ya, o da olmasa hamile olduğumu unutacağım..

peppermind canım her ultason aleti cd ye yazamıyor, öncekinde ben istemiştim doktordan ama cdye yazmıyo bizimki demişti..bazıları da 20.haftadan sonra veriyor..doktordan iste bence sonraki gittiğinde..bakalım ne dicek? ben de sorcam bakalım doktor başka hastaneye geçti, belki burada verirler.

kızlar doğum paralarınız ne kadar çok ya burada ssk ile anlaşmalı özel hastanede 200 lira en fazla,sezeryan yani..hatta çoğu özel hastanede ücretsiz..

canımya ne iyiymiş.burda devlet hastanelerinde bile 200 den fazla verirsin.özele gelince arkadaşım doğum yaptı ssk lı olmasına rağmen sezaryan için 800 ödediler

selam kızlar
bende dediğiniz o sayfaya daha ikinciye hamile kalmadan bakmıştım oğlum için
7 haftalık ultrason fotosunda sağda duruyodu. yani dediklerine göre kız olmalıydı ama oğlum oldu
sonuçta kesenin içindeler ve kese onlar için büyük sağa sola kayabilirler rahatlıkla

Canım bende ASM ye gidiyorum.Doktorum Ebru Hanım ve çok memnunum. Bana da 5500 TL dediler normal doğum için. Zaten sigorta 4000 TL sini karşılıyor. Ben hiçbir sıkıntı yaşamadım o hastanede,memnunum yani...
canım benim ilk sigortam karşılıyordu şimdikinin limiti yüksek anlamadım ben de
kizlar daha once de sormustum ama kimse yanit yazmadi,

siz ultrason goruntulerini cd olarak aliyor musunuz?

oyle bisey duydum ama benim doktorum sadece fotograf verdi 2 dir
cd leri sanırım biraz zaman geçince bebek belirginleşince veriyorlar ben albüm yaptığımı ve cd leri de istediğimi söledim vereceklerini söylediler
Canım Anadolu Sağlık Merkezi, Gebze Çayırovada. Ben 1500+bebek masrafı ödeyeceğim. O da yaklaşık olarak 1000 tl olur dediler.
çok canım benim ki 3000 e geliyo ayrıca birçok hastane bebek masrafı dahil fşyat veriyo çok canım sıkıldı benim bu konuda

maydonoz pek tavsiye edilmiyor canım araştır istersen..
bende ilk 3 ayda düşük riskini arttırıyor diye biliyorum maydanozu....

aynı şeyi duydum ve okudum azıma sürmüyorum

bende iyiyim biraz kasıklarım ağrıyo benimde(

dikkat et kendine cnm benimde bazen yemek yaparken midem bulanıyo yapamassam kahvaltı yapıyoruz

kizlar ben daha dogum fiyatlarini hic arastirmadim.

ben ozel muayenehaneye gidiyorum

doktorun anlasmali oldugu bi hast. var, dogumu da orda yaptiriyormus, ssk anlasmasi da varmis ama yine de epey bi fark odicez sanirim.
cunku abimler 2,5 yil once 1500 tl odemislerdi

olsun sag salim dogumumuzu yapalim da, giden para olsun

bu arada cd icin cvp yazan arkadaslara tsk.ler, bir dahakine sorarim doktora...

kizlar ben d&r'dan bebegimin ilk gunlugunu aldim; cok cok tatlii.
doldurmaya basladim simdidenn:97:

kizlar;

maydonoz, adacayi, mate cayi vs. bitkiler ve bitki caylari rahim kasilmalarini artirip dusuk tehlikesine yolaciyormus,
yesil cay da bebek de kalp yetmezligi yapiyormus

bitki cayi icmiyorsunuz degil mi....

benimde gittiğim hastane herşey dahil 1.350 lira sezeryan
cd olayını bende sorayim bakalım varsa eğer çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…