hoşgeldin bengisuu
benimde bioritimde kız çıktı:)) sağlıcakla gelsinler yeter
patricia hoşgeldin canım,inşallah bu sefer sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..
Benim de özellikle akşamları kasıklarım ve karnım ağrıyor ya, o da olmasa hamile olduğumu unutacağım..
Peppermind canım her ultason aleti cd ye yazamıyor, öncekinde ben istemiştim doktordan ama cdye yazmıyo bizimki demişti..bazıları da 20.haftadan sonra veriyor..doktordan iste bence sonraki gittiğinde..bakalım ne dicek? Ben de sorcam bakalım doktor başka hastaneye geçti, belki burada verirler.
Kızlar doğum paralarınız ne kadar çok yaBurada ssk ile anlaşmalı özel hastanede 200 lira en fazla,sezeryan yani..hatta çoğu özel hastanede ücretsiz..
Hoşbuldum. Bio ritime nereden bakıyorsunuz kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/391176-bebegin-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini-73.html
burda 2 arkadaş var onlar cevaplıyo cnm
ay ben oraya sormuştum ama geçmiş sayfalara bakın orda verdik yöntemlerini dediler
selam canımesteda nasılsın cnmm
canım benim ilk sigortam karşılıyordu şimdikinin limiti yüksek anlamadım ben deCanım bende ASM ye gidiyorum.Doktorum Ebru Hanım ve çok memnunum. Bana da 5500 TL dediler normal doğum için. Zaten sigorta 4000 TL sini karşılıyor. Ben hiçbir sıkıntı yaşamadım o hastanede,memnunum yani...
cd leri sanırım biraz zaman geçince bebek belirginleşince veriyorlar ben albüm yaptığımı ve cd leri de istediğimi söledim vereceklerini söyledilerkizlar daha once de sormustum ama kimse yanit yazmadi,
siz ultrason goruntulerini cd olarak aliyor musunuz?
oyle bisey duydum ama benim doktorum sadece fotograf verdi 2 dir
çok canım benim ki 3000 e geliyo ayrıca birçok hastane bebek masrafı dahil fşyat veriyo çok canım sıkıldı benim bu konudaCanım Anadolu Sağlık Merkezi, Gebze Çayırovada. Ben 1500+bebek masrafı ödeyeceğim. O da yaklaşık olarak 1000 tl olur dediler.
maydonoz pek tavsiye edilmiyor canım araştır istersen..merhaba kızlar nasılsınız, akşamdan beri kasıklarımda ağrı oluyo bazende karnıma vuruyo bide midem yanıyo( sizlerde durum nedir, bu kasık ağrıları normaldir sanırım rahim büyüdüğü için gerçi ben doktoru aradım ama ameliyattaymış, bide yine çok açık kahve lekelenmem oldu sanırım idrar yollarından kaynaklı buscopan vermişti doktor ondan aldım,böle bişi olunca kullan demişti çok şükür şimdi gelmiyo akşamda maydonoz yedim limonlu
bende ilk 3 ayda düşük riskini arttırıyor diye biliyorum maydanozu....
selam canım
bi iyiyim bi kötüyüm yaa bi düzelemedim gitti.
sabah iyiydim temizliğimi yaptım çok şükür düzeliyorum dedim.
şimdi yine bulantılar başladı yemek yapamıcam sanırım(
sen nasılsın canım
kaça aldın canım bende düşünüyorum almayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?