Özel Sağlık Sigortası canım. SGK orayla anlaşmalı değil.
Canım ben almadım, sadece ultrason çıktıları var bende...
canım banada sadece fotoğraf verdi
canım o ağrılardan bendede var.yarın dr sorucam normalmidir diye..ama maydonoz fazla yeme gebelikte çünkü erken doğuma neden olabiliyor.demet demet maydonoz yerdim ben ama şimdi salatalarda yada yemeklerde az ölçüde yiyorum.
evet canımmm hala şuan var.ama biraz üşüttüğümüz içinde olabilir.kızımdada oluyordu ama geçiyordu kısa sürede.
bende ilk 3 ayda düşük riskini arttırıyor diye biliyorum maydanozu....
evet doğru diyosun ben akşam naptım, banyo fayanslarım terleme yapıyodu usta evi havalndırın dedi bizde bayadır havalndırmamıştık, sabah çıkıyoruz akşam gelince kombiyi yakıyoruz.akşam camları açtım yerleri sildim cereyanda kaldım heralde(
canım ya bizler işte hiç dikkat etmiyoruz.ama kollamamız lazım kendimizi.canım bir kereden bişey olmaz ama devamlı yersek sorun olur.
evet cnm, ben çok panik oluyorum 9 ay nasıl geçicek bilmiyorum herşeyin kötüsünü düşünüyorum( Allah ım herkesin bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
hoşgeldin canım sağlıkla al inşallah kucağınakızlar merhabalar nasılsınız. öncelikle rabbım bebeklerinizi ve sizleri korusun, sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah. ben aslında 3 ayın gecmesını beklıyordum buraya yazmak için ama yınede duramadım :)
bu benım ıkıncı gebelığım. birincisini gelişme geriliği yuzunden 2 aylık olmadan kaybetmiştik. daha oncede 3 tup bebek denemem olmustu ama hepsı negatıf. ne varkı rabbım uygun zamanı beklıyormus.
şşimdi 7 haftalık gebeyım. kalp atıslarını gorduk allaha sukurler olsun. benım sat 24 kasım. doğum 31 ağus. :)
birsenin tahmini de kız bakalım tutacak mı??benimde hesaba göre kız çıktı:)
evet cnm, ben çok panik oluyorum 9 ay nasıl geçicek bilmiyorum herşeyin kötüsünü düşünüyorum( Allah ım herkesin bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
canim benim de kasiklarimda agri var,
ozellikle sag tarafta,
bazen igne batar gibi de oluyor.
ben de senin gibiyim cnm,
doktora gidene kadar hep endiseleniyorum, acaba bebegim iyi mi , bi sorun var mi diye,
doktora gidince rahatliyorum, 1-2 gun sonra yine endiseler basliyor
ama biraz rahat olmamiz lazim sanirim, koylerde doktor gormeden hamilelik gecirip doguruyorlarr
hoşgeldin canım sağlıkla al inşallah kucağına
birsenin tahmini de kız bakalım tutacak mı??
evet canım seninkini ve aynurunkini kız olacak diye tahmn etmişbenimi tahmin etmiş canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?