2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok para valla ben ilk doğumu normal 1,500 TL ye medicana çamlıcada yaptım
o kadar çok para veremem valla....
cd sanırım bazı drlar belli bir ücret verince veriyorlar diye biliyorum bende foto
alıyorum.....

merhaba kızlar nasılsınız, akşamdan beri kasıklarımda ağrı oluyo bazende karnıma vuruyo bide midem yanıyo( sizlerde durum nedir, bu kasık ağrıları normaldir sanırım rahim büyüdüğü için gerçi ben doktoru aradım ama ameliyattaymış, bide yine çok açık kahve lekelenmem oldu sanırım idrar yollarından kaynaklı buscopan vermişti doktor ondan aldım,böle bişi olunca kullan demişti çok şükür şimdi gelmiyo akşamda maydonoz yedim limonlu

Özel Sağlık Sigortası canım. SGK orayla anlaşmalı değil.

Canım ben almadım, sadece ultrason çıktıları var bende...

canım banada sadece fotoğraf verdi

hmm anladim,

bi arkadasimdan duydum da sasirdim ben de.

benim ozel sigortam gebelik mutat kontrollerini ve dogumu kapsamiyor.
yaptirmayi dusundum, ama 1 yil onceden prim odemem gerekiyormus, o da 2700-3000 civariydi.
ve 1 yil hamile kalmamam gereiyor, 1yil sonunda tekrar sigortami yenilicem , bi 3000 daha
6.000 tlye ben tum hamilelik + dogum masrafimi karsilarim diye dusundum

mantiksiz geldi bana

daha dusuk primlilerde de vardi da, onlarin da kapsami yetersiz geldi bana.

neyse, cepten oduyoruz simdi kisacasi ;-)

canım o ağrılardan bendede var.yarın dr sorucam normalmidir diye..ama maydonoz fazla yeme gebelikte çünkü erken doğuma neden olabiliyor.demet demet maydonoz yerdim ben ama şimdi salatalarda yada yemeklerde az ölçüde yiyorum.

tamam cnm yemem iltihap giderici diye yedim, ağrı böle bazen iğne gibi batma yapıyomu sanada? bende aricam öğleden sonra doktoru.

canım o ağrılardan bendede var.yarın dr sorucam normalmidir diye..ama maydonoz fazla yeme gebelikte çünkü erken doğuma neden olabiliyor.demet demet maydonoz yerdim ben ama şimdi salatalarda yada yemeklerde az ölçüde yiyorum.

evet canımmm hala şuan var.ama biraz üşüttüğümüz içinde olabilir.kızımdada oluyordu ama geçiyordu kısa sürede.

evet canımmm hala şuan var.ama biraz üşüttüğümüz içinde olabilir.kızımdada oluyordu ama geçiyordu kısa sürede.

evet doğru diyosun ben akşam naptım, banyo fayanslarım terleme yapıyodu usta evi havalndırın dedi bizde bayadır havalndırmamıştık, sabah çıkıyoruz akşam gelince kombiyi yakıyoruz.akşam camları açtım yerleri sildim cereyanda kaldım heralde(

canım ya bizler işte hiç dikkat etmiyoruz.ama kollamamız lazım kendimizi.canım bir kereden bişey olmaz ama devamlı yersek sorun olur.

canım ya bizler işte hiç dikkat etmiyoruz.ama kollamamız lazım kendimizi.canım bir kereden bişey olmaz ama devamlı yersek sorun olur.

evet cnm, ben çok panik oluyorum 9 ay nasıl geçicek bilmiyorum herşeyin kötüsünü düşünüyorum( Allah ım herkesin bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

hoşgeldin canım sağlıkla al inşallah kucağına

benimde hesaba göre kız çıktı:)
birsenin tahmini de kız bakalım tutacak mı??

evet cnm, ben çok panik oluyorum 9 ay nasıl geçicek bilmiyorum herşeyin kötüsünü düşünüyorum( Allah ım herkesin bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

canim benim de kasiklarimda agri var,
ozellikle sag tarafta,
bazen igne batar gibi de oluyor.

ben de senin gibiyim cnm,
doktora gidene kadar hep endiseleniyorum, acaba bebegim iyi mi , bi sorun var mi diye,
doktora gidince rahatliyorum, 1-2 gun sonra yine endiseler basliyor

ama biraz rahat olmamiz lazim sanirim, koylerde doktor gormeden hamilelik gecirip doguruyorlarr

haklısın cnm bende aynen senin gibiyim benim kasıklarım ağrıyo ara ara karnıma vuruyo bazende iğne batması gibi oluyo demek normal belkide rahim büyüdüğü için ben daha bebişimin kalp atışlarını duyamadım ilk gittiğim 21 aralıkda 4+3 dü 5 ocakda gittim ultrason 5 haftalık gösterdi, ama kese 9 mm idi doktor sağlıklı dedi. ultrason bazen tarihte hata verebiliyomuş bakalım haftaya nedicek hayırlsıyla kalp atışını duysam

Merhaba Ağustos anneleri nasılsınız? Bayağı zamandır giremiyorum işlerin yoğunluğundan ama elimden geldiği kadar topiği takip etmeye çalıştım ama oku oku bitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…