2010 sonu 2011 ilk aylarında ikizlerine kavuşacak anne adayları

Kızlar merhaba ben 36+3'de doğum yaptım.Aslında doktor ne kadar durursa o kadar iyi diyordu ama benim sol bacağım aşırı şişince doktor daha fazla riske atmadı. Bebekler ve biz iyiyiz. Herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar diliyorum

Sağol canım, benimde çarşamba kontrolüm var bakalım ayçin ile ayça nasıllar?.

Bence çok güzel canım.

Nirsencim artık kendini yormaman gerek, babaya söyle o yapsın işleri, aaaaaa kafamçokkarıştı Ben ilerleyen günlerde ağırlaşırım diye şimdiden bitirmeye çalışıyorum, şimdi bile gözüm kesmiyor, yaaaaaabilmiyorumkismile Morgenrotu ben de çok merak ediyorum, bi gelse de haber alsak ne iyi olur.

cerencim gözün aydın, hayırlı olsun bebişlerin, Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza, ama öyle kaçmak yok hemen, doğum hikayeni paylaş bizimle lütfeeeeeen, bebekleri ilk gördüğünde hissettin, nasıllardı?

Hayırlı olsun,iyi bir haftada doğum yapmışsın..kaç kilo doğdular?Küvezde değillerdir zaten

Biz de dün doktora gittik..Kızım 2300 gr,oğlum 2500gr olmuş teyzeleri
Ama kaşıntı var bende 10 gündür,özellikle geceleri azıyor..Safra ile ilgiliymiş.Testin çıkması uzun sürer dedi doktorum,coelestone iğne yazdı,kaşıntıyı dindirir,ciğer gelişimleri içn de iyi dedi..2 dozu bir kerede oldum..Umarım geçer bu kaşıntı,yoksa ilaç yazacak doktorum...
2 Hafta sonrası için çağırdı doktorum ama herşeye hazırlıklı ol,dedi..Ama benim umudum 2 hafta daha beklemeleri yönünde:Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız.dilemma cım o kaşıntı bu hafta bendede oldu ama banyodan sonra artıyordu.her yerimi güzelce nemlendirince geçiverdi.bence sende dene.bende bikez daha olmuştu ve ben tüm karaciğğer testlerimi yaptırmıştım çok şükür normal çıkmıştı.okuduğum bazı yazılarda bazı bayanlarda cilt kuruması olabiliyormuş buna bağlı da ortaya çıkıyormuş.neyseki ben nemlendiriciyle rahatladım.ama yinede cuma günü test yaptırmayı düşünüyorum...

cerencim hayırlı olsun darısı başımıza inşallah.kiloları ve kuvez durumları nasıl?bu arada sol bacağın nasıl şişti ve neden?

Sağol canım,testin çıkması uzun sürüyor dedi doktor,bilemiyorum...Ama devam ederse mutlaka ara dedi

yok canım ya.ben sağlık ocağında yaptırdım sabah verdim öğleden sonra aldım.benim yaptırdığım testler şunlar:alt,ast,total bilurubin,direk /indirekbilurubin,GGT,ALP,LDH ve hastaneye de üst batın usg.ama başka bir testi kast ediyorsa onu bilemem.durumun uygunsa özelde bile sıra beklemeden yaptırabilirsin.ama nemlendiriciyi ılık bir duş sonrası mutlaka dene.

Hadi gözün aydın canım kavuştun yavrularına

Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza:)))

Maşşallah canım bebeklerine 3 geçerler bu gidişle nazar değmesin onlara

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza.

kızlar merhaba :) iyi dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun hepinizi vakitlice kavuştusun yavrularınıza...
02.10.2010 tarihinde davşanlarım sabah 10.02 ve 10:03de dünyaya merhaba dediler... onlardan 15 dakika sonra da ben uyandım ve küveze girmediklerini öğrendim... mehmedimi 2280 alimi 2220 olarak verdiler kucağıma... hemen yavrularımla buluştuk, ağlaştık sevinçten.. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın..
ikiz annesi olmak çok güzel bir duygu gerçekten.. 5 gündür bu dünyada değilim sanki... biraz da o yüzden geç yazdım.. emzirdim çok şükür sütüm var, gazını aldım altlarını değiştirdim. uyuyorlar şimdi melekler gibi... nasıl anne olurum ben derken baktım ki, oğullarımın tüm işini kendi başıma yapabiliyorum.. bu kadar küçük olurlarsa nasıl tutarım diyordum öyle bi tutuluyorlar ki.. ve de bu kadar küçük oldukları için öyle bi tatlılar ki ki sormayın :))
benden başka herkes karıştırıyor tek yumurta olduklarından... en ufak bi leke ben vs iz yok ayırt edebilecek.. ama çok farklı yüzleri ve babaları bile çoğu zaman yanılıyor.. ben de farklı renk giysiler giydiriyorum ki annem eşim vs karıştırmasın :)))
kızlar her ne kadar normal zaman da doğum yapılsa bile ikizler küçük oluyor gerçekten.. size tavsiyem en azından 1 tane hastane çıkışını prematüre takım alın.. az giyeceklerse bile değer çünkü zor oluyor kocaman gelen giysileri onlara giydirmek.. hem de çok komik görünüyorlar normal bebeklere olan giysilerin içinde :))
neyse bende durumlar böyle.. cerencim de kavuşmuş meleklerine... çok şükür hepimiz böyle sağ salim ve küvezsiz kurtulacağız inşallah...
Allah hepimizin yardımcısı olsun, çok öpüyoruz teyzeleri hepinizi

Son düzenleme:
dogum yapan ikiz annelerini tebrik ediyorum bebeklerını saglıkla buyutmelerini nasip eder inş.dogum yapan ikiz anneleri hepiniz sezeryanlamı yaptınız normal dogum yapan varmı aranızda..

morgenrotcum adına o kadar mutlu oldum ki darısı bizim başımıza inşallah.bizler de kuvezsiz ve sağlıklı alırız kucağımıza inşallah.emeklerine deydi inşallah bizim emeklerimize de değer.büyütürken de iletişimimizi koparmamaya çalışalım.bu arada hastane çantana neler almıştın yazabilirsen sevinirim.ve son usg deki kilolarıyla doğum kiloları birbiriyle uyumlu mu?sen kaç kilo verdin bir anda.

Morgenrot gözün aydın canım çok duygulandım yazını oluyunca bende son 6 güne girdim zaman geçmiyor biran önce gelsinler istiyorum. Ben bir takım prematüre kıyafeti aldım ilk doğduklarında giymeleri için ama 37. haftadayız olurlarmı bilmem yeterki büyük doğsunlar olmasalarda olur. O kadar heyecanlıyım ki inşallah benimde sütüm gelir senin gibi. Bütün annelere Allah sağlıklı doğumlar ve bebekler nasip etsin Allahım hayırlısıyla.

Canım çok tebrik ediyorum, sağlıcakla büyüt bebişlerini

Canım çok sevindim,hem de küveze girmeden yavrularınla eve dönmen çok güzel bişey...Allah bize de nasip etsin inşallah:Saruboceq:
Sütün de böyle bol olur inşallah ,bol bol emzirirsin..Allah bağışlasın tekrardan
Sana da ayrıca maşallah canım..37. haftayı geçtiğinde doğuma gireceksin demek ne güzel,ideal bir hafta..İnşallah ben de gelirim o haftalara,burdaki diğer arkadaşlarımız da:Saruboceq:

Kızlar bizde dün doktordaydık bebişler iyi çok şükür.1750gr olmuşlar.hedefimiz 34 hafta dedi doktor.Bi gelseydim şu 34 lere.

Arkadaşlar inşallah sizde gelirsiniz bu haftalara bu haftada da artık doğsalar diye bakıyoruz ama tık yok kızlarda maşallah içeriyi sevdiler biz sabırsızlandıkça onlar gelmiyor geçen hafta kafası inmiş her an olabilir dedi doktor kaç gündür de gezdim iyi kötü pek yatmıyorumda ama gelmiyorlar babası da bende heyecandan ölcez günler geçmiyor. İnşallah hepinizin benim gibi geçer arkadaşlar.

morgenrot canım hayırlı olsun, gözlerimiz yollarda kaldı senden gelen haberleri bekledik, şükür güzel haberlelrle döndün, o kadar sevindim ki küvöze girmediklerine, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, kim bilir ne güzel bir duygudur onlara sarılmak, emzi,rmek, darısı başımıza, ben bebişlere birer prematüre takım almıştım, kızkardeşim söylemişti, 3500 olmadıkça bebikler küçük oluyormuş öyle demişti, doğumun ayrıntılarını istiyooooz ona göre.

nergiscim bebiklerin kilosu çok güzel maşallah, endişelenme 36ları da göreceksin, olumsuz şeyler geitrme aklına canım.

Nirsen sen nasılsın güzelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…