Arkadaşlar inşallah sizde gelirsiniz bu haftalara bu haftada da artık doğsalar diye bakıyoruz ama tık yok kızlarda maşallah içeriyi sevdiler biz sabırsızlandıkça onlar gelmiyor geçen hafta kafası inmiş her an olabilir dedi doktor kaç gündür de gezdim iyi kötü pek yatmıyorumda ama gelmiyorlar babası da bende heyecandan ölcez günler geçmiyor. İnşallah hepinizin benim gibi geçer arkadaşlar.
Maşallah canımKızlar bizde dün doktordaydık bebişler iyi çok şükür.1750gr olmuşlar.hedefimiz 34 hafta dedi doktor.Bi gelseydim şu 34 lere.
Arkadaşlar inşallah sizde gelirsiniz bu haftalara bu haftada da artık doğsalar diye bakıyoruz ama tık yok kızlarda maşallah içeriyi sevdiler biz sabırsızlandıkça onlar gelmiyor geçen hafta kafası inmiş her an olabilir dedi doktor kaç gündür de gezdim iyi kötü pek yatmıyorumda ama gelmiyorlar babası da bende heyecandan ölcez günler geçmiyor. İnşallah hepinizin benim gibi geçer arkadaşlar.
merhaba anjelic çok şükür iyiyiz.haftayaki kontrolü bekliyoruz.eşimin haftaya kongresi var dua edinde tabii hayırlısı ise daha sonraki haftalarda doğsunlar,haftaya babası yanımda olmayacak.dün bir arkadaşa gittik yeni doğum yaptı bize detayları anlattı.tabii eksik malzemelerimiz çıktı bakalım birazadan onları almaya gideceğiz inşallah.dualarınızdan bizi esirgemeyiniz.bye...
Canım normal doğum mu olacak seninkiler, olsun gezme yinede 39 lara kadar dururlar belki.Nazar değmesin
Allah yardımcın olsun canım,çok iyi bir haftada doğum yapıcaksın..Yazdığın endişeleri ben de yaşıyorum,elde değil..Yaşayıp görüceğiz...İlk günler zor gelecektir ama sonra onlara öyle alışıcaz ki......Kızlar çarşamba sabahı doğuma giriyorum çok heyecanlıyım onlara kavuşacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum, bugün doktora gittik iyiler dedi çok az vaktimiz kaldı ne yapacaağım bilmiyorum. Bir anda 2 bebeğin birden 24 saat ve bir ömür benim sorumluluğumda olacağını düşünmek beni korkutuyor altından kalkabilecekmiyim. Hayatımızda ilk defa bu kadar büyük bir sorumluluk alıyoruz. Kızlar bana dua edin herşey yolunda gitsin.
Kızlar merhaba!!! Bugün dr a gittik.Bebekler iyi çok sükür ve açılmamda yokmuş.Doktorum alttan muayene yapayım dedi .Yaparken eline kocaman bişeyin geldiğini söyledi ve hep beraber çok korktuk.Meğerse ilk 3 ay kullandığım crinon jel tortusuymuş.İnanın hiç biri düşmemiş ve kocaman bir yumurta olmuş.Çıkarırken çok acı çektim ondan sonra o kadar rahatladım ki anlatamam.Ara sıra olan akıntıyı da o yapıyormuş.Hep dolgunluk hissim vardı altımda ve bir türlü ifade edemiyordum rahatsızlığımı ,yürüyüşümü bile zorluyordu .O çıkınca o kadar rahatladım ki anlatamam.Doktor ucuz atlatmışız dedi, bu tortu enfeksiyonu tetikleyebilirdi dedi .Düşünebiliyormusunuz 6 aydır benimleymiş,titiz olmam sayesinde enfeksiyon kapmamış çok şükür.
Neyse pazartesi randevuda doğum tarihini belirliyeceğiz inşallah.Güzel temenlilerini yazan arkadaşlara teşekkürler.Vuslatcım şimdiden hayırlı olsun canım.Yeni gelenler hoş geldiniz sefa getirdiniz.Nergiscim boş ver herşey olacağı yere varır yapacağın tek şey dua etmek.Ben 32 olur mu derken çok şükür allah nazarlardan saklasın 36 yı bitirmek üzereyim ve senin de öyle olacak inşallah.Gönlünü ferah tut.Bak bir sürü makalede yazıyor ki stress hem bebeklerin IQ larını etkiliyormuş (allah korusun hepimizi).Hem de erken doğumu tetikliyormuş.Pozitif düşünelim ve öyle olsun okey????
Günaydın kızlar, nasılsınız? nergiscim bunları yaşaman normal, hepimiz yaşıyoruz, ben erken doğum haberlerini bile okumak istemiyorum korkumdan, geçecek hepsi inşallah, tevekkül etmemiz gerek, hem eşinin rahat olması iyi, onun da panik olduğunu düşünsene, iki panik insan naparsınız sonra:) Benimki de bana göre daha rahat, aslında bizim gibi hissettiklerini dışarı yansıtmıyorlar sadece, onlar da endişeli emin ol.
gurseda hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebişlerin, müsait bir anımda akliycem yeni arkadaşlarla seni, malım edit butonu yeni eklendi:)
Vuslatcım dualarımız seninle, Rabbim sağlıkla bebeklerini nasip etsin sana, haftan çok güzel darısı başımıza:ecrin_bebek:Kızlar çarşamba sabahı doğuma giriyorum çok heyecanlıyım onlara kavuşacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum, bugün doktora gittik iyiler dedi çok az vaktimiz kaldı ne yapacaağım bilmiyorum. Bir anda 2 bebeğin birden 24 saat ve bir ömür benim sorumluluğumda olacağını düşünmek beni korkutuyor altından kalkabilecekmiyim. Hayatımızda ilk defa bu kadar büyük bir sorumluluk alıyoruz. Kızlar bana dua edin herşey yolunda gitsin.
Kızlar merhaba!!! Bugün dr a gittik.Bebekler iyi çok sükür ve açılmamda yokmuş.Doktorum alttan muayene yapayım dedi .Yaparken eline kocaman bişeyin geldiğini söyledi ve hep beraber çok korktuk.Meğerse ilk 3 ay kullandığım crinon jel tortusuymuş.İnanın hiç biri düşmemiş ve kocaman bir yumurta olmuş.Çıkarırken çok acı çektim ondan sonra o kadar rahatladım ki anlatamam.Ara sıra olan akıntıyı da o yapıyormuş.Hep dolgunluk hissim vardı altımda ve bir türlü ifade edemiyordum rahatsızlığımı ,yürüyüşümü bile zorluyordu .O çıkınca o kadar rahatladım ki anlatamam.Doktor ucuz atlatmışız dedi, bu tortu enfeksiyonu tetikleyebilirdi dedi .Düşünebiliyormusunuz 6 aydır benimleymiş,titiz olmam sayesinde enfeksiyon kapmamış çok şükür.
Neyse pazartesi randevuda doğum tarihini belirliyeceğiz inşallah.Güzel temenlilerini yazan arkadaşlara teşekkürler.Vuslatcım şimdiden hayırlı olsun canım.Yeni gelenler hoş geldiniz sefa getirdiniz.Nergiscim boş ver herşey olacağı yere varır yapacağın tek şey dua etmek.Ben 32 olur mu derken çok şükür allah nazarlardan saklasın 36 yı bitirmek üzereyim ve senin de öyle olacak inşallah.Gönlünü ferah tut.Bak bir sürü makalede yazıyor ki stress hem bebeklerin IQ larını etkiliyormuş (allah korusun hepimizi).Hem de erken doğumu tetikliyormuş.Pozitif düşünelim ve öyle olsun okey????
arkadaşlar ben de 2009 ikiz annesiyim.38 haftalık doğum yaptım.Size tavsiyem doktorunuzu iyi dinleyin.ikiz bebek taşımayan bizim halimizi bilmez..bol su için ayrıca boş hiç bir şey yemeyin.18 kilo aldım.erken dogum olmasın diye.tek lüksüm hamilelik boyunca bir tane paket değil tane pişmaniye yedim......bol bol sebze meyve çeşit çeşit yemekler ama yağsız ve az tuzlu..allaha şükür bebeklerim dünyaya geldi...Hepinizi öpüyorum.....
hoşbulduk:1hug: teşekkür ederim hepimizin bebişleri hayırlı olur inş.. bubambaşka bir duygu yaaa her yeni gün meleklerime kavuşmaya bir adım daha yaklaştığımı hissetmek..ve her biten günün sonunda meleklerimle sorunsuz birgün daha geçirdiğimiz için,atan minicik kalpleri için Rabbime şükürler etmek çokkk güzel yaaa anlatılmaz..Rabbim bizi mahrum etmedi isteyen,dileyen hiçbir kardeşimizide mahrum etmesin inş..
Ay negüzel canım ya... Sağ sağlim kucakla bebişlerini.Dualarımız seninle canımKızlar çarşamba sabahı doğuma giriyorum çok heyecanlıyım onlara kavuşacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum, bugün doktora gittik iyiler dedi çok az vaktimiz kaldı ne yapacaağım bilmiyorum. Bir anda 2 bebeğin birden 24 saat ve bir ömür benim sorumluluğumda olacağını düşünmek beni korkutuyor altından kalkabilecekmiyim. Hayatımızda ilk defa bu kadar büyük bir sorumluluk alıyoruz. Kızlar bana dua edin herşey yolunda gitsin.
arkadaşlar ben de 2009 ikiz annesiyim.38 haftalık doğum yaptım.Size tavsiyem doktorunuzu iyi dinleyin.ikiz bebek taşımayan bizim halimizi bilmez..bol su için ayrıca boş hiç bir şey yemeyin.18 kilo aldım.erken dogum olmasın diye.tek lüksüm hamilelik boyunca bir tane paket değil tane pişmaniye yedim......bol bol sebze meyve çeşit çeşit yemekler ama yağsız ve az tuzlu..allaha şükür bebeklerim dünyaya geldi...Hepinizi öpüyorum.....
merhaba kızlar umarım iyisinizdir.biz de iyiyiz çok şükür.benim doktorumda 37 yi geçince 38 de alalım diyor bir aksilik çıkmazsa.ben bir yandan onlara kavuşmak arzusuyla seviniyor bir yandan herkeste olan rutin endişeleri yaşıyorum.herkesten dua istiyorum.onların minik tekmelemelerini özlermiyiz acaba diye düşünüyorum.bende 13,5 -14 civarı kilo aldım çok şükür.dr um 15 ten fazlası ikiz bile olsa çok dedi çünkü 15 ten sonra artık anne kendine kilo alıyormuş yeni olanlar sizlerde 15 i geçirmeyin canlarım.karaca arkadaşın yazdığı gibi fedakarlık şart herkes löp löp görürken bizler 1-2 ile idare etmeliyiz.mandalina portakal suyunun bebek kilolarını arttırdığını söyleyen arkadaşlar vardı.denemenizde fayda var arkadaşlar.herşey gönlümüzce olsun mutlu haberler paylaşalım hep.üzüntülerimiz olmasın inşallah...dualarınızı eksiltmeyin iyi geceler...2 gün yazamayabilirim evde olmayacağım sonra görüşmek dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?