teşekkürler canım.sen her üründen kaç tane aldın.ben:2*8 çorap.2*3 patik.2*1(idil) full bebek seti.2*1 hastane çıkış.2*1 alt üst takım.2*1 yedek penye yelek,şapka.2*1 bebek havlu seti.2*1 bebek battaniyesi settekinden hariç.bebek bakım ve banyo ürünü ve tarak seti (chicco )1 paket en küçük boy bebek bezi ve milupa mama.2*1 biberon.2*5 çıtçıtlı body.annem 2*1 yün yelek , ceket ve patik ördü.bebek ağız mendili 10 tane felan.fermuarlı çıtçıtlı battaniye ,kadife tulum ,bebek küvet seti alacağım.uyku stleriinin bazılarının içinde alt değiştirme var diyorlar öyle değilse ayrıca alt değiştirme alcağım.emzirme yastığı ve sızdırmaz çarşafta almam lazım.sizce başka neler almalıyım?siz ne aldınız?ilavelerinizi yazarsanız sevinirim çünkü gün geçtikçe dişarı çıkmak zorlaşıyor.
Canım bence biran önce eksiklikleri tamamla sonrasında ne olacağı belli olmuyor.
>>Ben hemen hemen herşeylerinni aldım.Kimisini internetten kimisini mağzalardan
Benim aldıklarım
4 adet has. çıkışı.
2şer havlu, 2şer alt açma bezi, 4 adet kalın battaniye polar, 2 adet penye battaniye
4 adet uyku seti, 2 adet sıvı geçirmez çarşaf
8 adet tulum, bol bol çıt çıtlı atlet kilot. 4 adet pijama
banyo küveti, 8 paket bebek bezi, ateş ölçer, 2 adet cam biberon, süt sağma aleti, 4 adet kauçuk emzik, oda sıcaklığını ve nem ölçen termometre,
6 adet örme hırka.Hazıır kadfe tarzı almadım onu alıcam.
2 adet ana öucağı, 2 adet port bebe
oyuncak olaraak çıngırak seti aldım dönence alıcaam.
Islak mendil, pişik önleyici krem , bebe şampuanı tırnak makası ve burun aspiratörü aldım.Burun için serum fizyolojik damlada alıcam.
Eksikler çıkar yinede