• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 sonu 2011 ilk aylarında ikizlerine kavuşacak anne adayları

teşekkürler canım.sen her üründen kaç tane aldın.ben:2*8 çorap.2*3 patik.2*1(idil) full bebek seti.2*1 hastane çıkış.2*1 alt üst takım.2*1 yedek penye yelek,şapka.2*1 bebek havlu seti.2*1 bebek battaniyesi settekinden hariç.bebek bakım ve banyo ürünü ve tarak seti (chicco )1 paket en küçük boy bebek bezi ve milupa mama.2*1 biberon.2*5 çıtçıtlı body.annem 2*1 yün yelek , ceket ve patik ördü.bebek ağız mendili 10 tane felan.fermuarlı çıtçıtlı battaniye ,kadife tulum ,bebek küvet seti alacağım.uyku stleriinin bazılarının içinde alt değiştirme var diyorlar öyle değilse ayrıca alt değiştirme alcağım.emzirme yastığı ve sızdırmaz çarşafta almam lazım.sizce başka neler almalıyım?siz ne aldınız?ilavelerinizi yazarsanız sevinirim çünkü gün geçtikçe dişarı çıkmak zorlaşıyor.

teşekkürler canım.sen her üründen kaç tane aldın.ben:2*8 çorap.2*3 patik.2*1(idil) full bebek seti.2*1 hastane çıkış.2*1 alt üst takım.2*1 yedek penye yelek,şapka.2*1 bebek havlu seti.2*1 bebek battaniyesi settekinden hariç.bebek bakım ve banyo ürünü ve tarak seti (chicco )1 paket en küçük boy bebek bezi ve milupa mama.2*1 biberon.2*5 çıtçıtlı body.annem 2*1 yün yelek , ceket ve patik ördü.bebek ağız mendili 10 tane felan.fermuarlı çıtçıtlı battaniye ,kadife tulum ,bebek küvet seti alacağım.uyku stleriinin bazılarının içinde alt değiştirme var diyorlar öyle değilse ayrıca alt değiştirme alcağım.emzirme yastığı ve sızdırmaz çarşafta almam lazım.sizce başka neler almalıyım?siz ne aldınız?ilavelerinizi yazarsanız sevinirim çünkü gün geçtikçe dişarı çıkmak zorlaşıyor.

Canım bence biran önce eksiklikleri tamamla sonrasında ne olacağı belli olmuyor.

>>Ben hemen hemen herşeylerinni aldım.Kimisini internetten kimisini mağzalardan

Benim aldıklarım

4 adet has. çıkışı.

2şer havlu, 2şer alt açma bezi, 4 adet kalın battaniye polar, 2 adet penye battaniye

4 adet uyku seti, 2 adet sıvı geçirmez çarşaf

8 adet tulum, bol bol çıt çıtlı atlet kilot. 4 adet pijama

banyo küveti, 8 paket bebek bezi, ateş ölçer, 2 adet cam biberon, süt sağma aleti, 4 adet kauçuk emzik, oda sıcaklığını ve nem ölçen termometre,

6 adet örme hırka.Hazıır kadfe tarzı almadım onu alıcam.

2 adet ana öucağı, 2 adet port bebe

oyuncak olaraak çıngırak seti aldım dönence alıcaam.

Islak mendil, pişik önleyici krem , bebe şampuanı tırnak makası ve burun aspiratörü aldım.Burun için serum fizyolojik damlada alıcam.

Eksikler çıkar yinede

canım yazdığın için teşekkür ederim bu arada aklına gelen olursa yaz.serum fizyolojiği almadan araştır çünkü bazırarı yeni tıplatılmaya başlandı zararlıymış dikkat et.banada aldıktan sonra haber verirsen sevinirim ben çok çıkamıyorum çünkü bacaklarımda içten ağrı oluyor topallayarak yavaş yürüyebiliyorum.doktorum normal bu haftadansonra dedi.ben şu ana kadar 11,-12 kilo aldım ancak genetik yapımdan dolayı sadece göbekte kilolarım.bezelye yutmuş solucan misali.ağırlık sadece orada olunca bacaklar zayıf kalıyor.sizde durumlar nasıl?

canım yazdığın için teşekkür ederim bu arada aklına gelen olursa yaz.serum fizyolojiği almadan araştır çünkü bazırarı yeni tıplatılmaya başlandı zararlıymış dikkat et.banada aldıktan sonra haber verirsen sevinirim ben çok çıkamıyorum çünkü bacaklarımda içten ağrı oluyor topallayarak yavaş yürüyebiliyorum.doktorum normal bu haftadansonra dedi.ben şu ana kadar 11,-12 kilo aldım ancak genetik yapımdan dolayı sadece göbekte kilolarım.bezelye yutmuş solucan misali.ağırlık sadece orada olunca bacaklar zayıf kalıyor.sizde durumlar nasıl?

serum fizyolojik konusunda bilgi verdiğin için sağol canım.Sen 34 haftalık oldun değilmi, ne güzel az kaldı.Bende 10 kilo aldım toplamda ,bendede bir tek karın büyüdü.Göğüsler bile çok büyümedi.Bende de bazen sağ kasıığıma baskı yapıyor bebiş yürürken, ama dinlenirken geçiyor.Dünkü kasılmaalarım geçti yaa ona çok sevindim.

Kızlar günaydın, nasılsınız? Nirsen, nergis nasıl gidiyor hamişlik? Arkadaşlar morgenrotttan haber var mı, bebişleri nasıl acaba çok merak ediyorum...

Evet ya bende merak ediyorum, inşallah herşey yolundadır bebeklerini emzirmekten bilgisayara giremiyordur. Benimde 2 haftam kaldı doğuma heyecan artıyor korkuda artıyor herşey hazırlandı ya bir aksilik olursa diye çok korkuyorum herşey yolunda diyor doktor ama. Doğumdan korkmuyorum hiç normalde olsa sezeryanda bir an önce olsalarda sağ salim kucağıma alabildiğimi görsem başka birşey istemiyorum. Son zamana kadar hiç alışveriş bile yapmamıştım nazar değer diye şimdi birçok şeyi hazırladık Allahım nazarlardan korusun yavrularımızı.

mrb arkadaşlar nasılsınız?çok şükür biz iyiyiz.inanırmısınız dün magnezyum içmeyi unutmuşum acayip kasılmalarım oldu çok korktum.allaha şükür aklıma gelip hemen içince neyseki geçti.aman siz unutmayın.yarın doktor randevum var dua edin herşey yolunda olsun ve inşallah iyi kilo almışlardır bebişlerim.bizde ev düzenlemekle meşgulüz.sağolsun annecim bana hiç yaptırmıyor.ama bende yanında oturup izliyorum o bile beni yorabiliyor.sizlerin randevuları nasıl gidiyor canlar.vuslatcım şuan kaç haftalıksın ve kilolarınız nasıl?görüşmek dileğiyle by...

Vuslatcım az kalmış, heyecan dorukta desene:) Ne güzel 36 haftaya yaklaşmışsın, darısı başımıza...

Nirsencim ben de yarın doktora gidicem, karnımın sağına sanki bebekler toplanıp sertleşiyor, dün 4-5 defa oldu, bugün 1 defa ama kafama takıldı, burada okuduklarımdan sancıları başlayanlar varmış, doktorumu aradım anlattım, bana her kasılma erken doğum değildir ama her ihtimale karşı gel bi bakalım dedi, yarın inşallah olumsuz bi haber almam.

Vuslatcım az kalmış, heyecan dorukta desene:) Ne güzel 36 haftaya yaklaşmışsın, darısı başımıza...

Nirsencim ben de yarın doktora gidicem, karnımın sağına sanki bebekler toplanıp sertleşiyor, dün 4-5 defa oldu, bugün 1 defa ama kafama takıldı, burada okuduklarımdan sancıları başlayanlar varmış, doktorumu aradım anlattım, bana her kasılma erken doğum değildir ama her ihtimale karşı gel bi bakalım dedi, yarın inşallah olumsuz bi haber almam.

Canım ikizlerde 20.haftalarda başlıyor kasılmalar.Bende de öyle olmuştu.4-5 kez olması normal canım merak etme

Evet ya bende merak ediyorum, inşallah herşey yolundadır bebeklerini emzirmekten bilgisayara giremiyordur. Benimde 2 haftam kaldı doğuma heyecan artıyor korkuda artıyor herşey hazırlandı ya bir aksilik olursa diye çok korkuyorum herşey yolunda diyor doktor ama. Doğumdan korkmuyorum hiç normalde olsa sezeryanda bir an önce olsalarda sağ salim kucağıma alabildiğimi görsem başka birşey istemiyorum. Son zamana kadar hiç alışveriş bile yapmamıştım nazar değer diye şimdi birçok şeyi hazırladık Allahım nazarlardan korusun yavrularımızı.

Darısı bize inşallah :Saruboceq:
mrb arkadaşlar nasılsınız?çok şükür biz iyiyiz.inanırmısınız dün magnezyum içmeyi unutmuşum acayip kasılmalarım oldu çok korktum.allaha şükür aklıma gelip hemen içince neyseki geçti.aman siz unutmayın.yarın doktor randevum var dua edin herşey yolunda olsun ve inşallah iyi kilo almışlardır bebişlerim.bizde ev düzenlemekle meşgulüz.sağolsun annecim bana hiç yaptırmıyor.ama bende yanında oturup izliyorum o bile beni yorabiliyor.sizlerin randevuları nasıl gidiyor canlar.vuslatcım şuan kaç haftalıksın ve kilolarınız nasıl?görüşmek dileğiyle by...

Maagnezyum kurtarıcı gerçekten.

nergiscim insan ister istemez endişeleniyor işte, sizler magnezyumu günde kaç defa içiyorsunuz, bir de hangi marka?

nergiscim insan ister istemez endişeleniyor işte, sizler magnezyumu günde kaç defa içiyorsunuz, bir de hangi marka?

Ben 31 haftalğa kadar günde bir içiyordum artık günde 2 içiyorum.Sen iççmeye başladınmı*

Magnezyum diesporal mi neydi adı

Son düzenleme:
Nirsencim 35 haftayı doldurduk 36 dan 2 gün aldık. Ben 12 kilo aldım şuan bebekleri soruyorsan geçen salı randevumuzda biri 2100 gr diğeri 2270 gr idi yarın yine randevumuz var. Benimde 5. ayda falan gögüs altında batmalarım oluyor diye doktorum magnezyum disporal vermişti eczacı kasılmaların olunca iç devamlı içmene gerk yok dedi bende gece ayaklarım kasıldığı günlerde falan içtim daha çok oda olmuyor bir süredir içmiyorum. Toplamda bir kutu içtim 3 ayda. Bir kutu daha aldım ama rahatsızlığım olmadığından içmiyorum. Günde 2 tane elevit içiyorum o kadar. Birde troit T4 eksik çıktı 5. aydan sonra onun hapını içiyorum hergün o kadar.

kızlar merhaba yatak istirahati nedeniyle pcnin başına pek geçemedim.. ben doğurmadım halen dayanıyoruz.. hergün aç karnıma hastaneye gidip gidip geldim doğurmak için...
ama bi gün değerlerim bi anda yükseldi doktorlar bile şaşırdı... beni acil doğuma alacaklardı trombosit düşüklüğü, ödem ve tansiyondan.. doktorum senle ilgili niyeti bozmuştum ama dayanaklar galiba diyor...
ödemim de baya azaldı bi günde aldığım fazladan 5 kilo terleye terleye geri gitti..
Allaha şükürler olsun 34. haftayı bitiriyoruz.. halen sıkı takip altındayım haftada 3-4 defa doktora gidiyoruz sürekli kan idrar tahlili ve nstye giriyorum ama dualarla herşeyin düzeldiğine eminim..
yarın tahliller ve kontrol var bakalım ne sonuç çıkacak...
Rabbimin izniyle inşallah sağ salim ve küvezsiz kavuşacağız kuzulara
sizler de iyisiniz inşallah, dularınız için Allah hepinizden razı olsun
hepinizi öpüyorumm

morgenrot canıııım, seni çok merak ettik, doğum yaptığını düşünmüştük, durumunun iyi olmasına çok sevindim canım, az kaldı sık dişini, bebeklerin inşallah 36-37leri görecek, kızlarımla dua ediyoruz sana canım.

kızlar merhaba yatak istirahati nedeniyle pcnin başına pek geçemedim.. ben doğurmadım halen dayanıyoruz.. hergün aç karnıma hastaneye gidip gidip geldim doğurmak için...
ama bi gün değerlerim bi anda yükseldi doktorlar bile şaşırdı... beni acil doğuma alacaklardı trombosit düşüklüğü, ödem ve tansiyondan.. doktorum senle ilgili niyeti bozmuştum ama dayanaklar galiba diyor...
ödemim de baya azaldı bi günde aldığım fazladan 5 kilo terleye terleye geri gitti..
Allaha şükürler olsun 34. haftayı bitiriyoruz.. halen sıkı takip altındayım haftada 3-4 defa doktora gidiyoruz sürekli kan idrar tahlili ve nstye giriyorum ama dualarla herşeyin düzeldiğine eminim..
yarın tahliller ve kontrol var bakalım ne sonuç çıkacak...
Rabbimin izniyle inşallah sağ salim ve küvezsiz kavuşacağız kuzulara
sizler de iyisiniz inşallah, dularınız için Allah hepinizden razı olsun
hepinizi öpüyorumm

34 hafta bitince hiç korkma.Allah sağ sağlim kucaklamak nasip eetsin:emir_bebek::emir_bebek:

Kızlaaaar nasılsınız? Ben doktordan döndüm, herşey yolunda şükürler olsun, kızlarım 550 gr olmuş maşallah:)

Maşallah canım nazar değmesin. Bizde doktordaydık bugün benim kızlarımda büyümüş biri 2440 gr diğeri 2610 gr olmuşlar. Doktorumuz artık her an dikkatli ol gelebilirler dedi. Birinin kafası inmiş rahim çok incelmiş çok dikkat et dedi. Bakalım 13 Ekimi bekleyeceklermi beklemeyeceklermi? Darısı başınıza inşallah sizde bu haftaları görürsünüz arkadaşlar ben 36. haftaya gelmeyiz diyordum ama maşallah kızlarım beni utandırdı Ekim ayını bekledi.

Back