Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım, benimde çarşamba kontrolüm var bakalım ayçin ile ayça nasıllar?.
günaydın kızlar...doğuma az kaldıkça yapılacak işlerde artıyor ama uyku da aynı oranda artıyor.inanın sürekli uyku isteğiyle dolanıyorum.sanırım gece tam uykumuzu alamayınca gündüz de uykulu oluyoruz.
morgenrottan hala haber yok di mi?sürakli eşya alıyoruz ve aldıkça yeni eksikler ortaya çıkıyor.ben gitmak istemiyorum eşim sonra beyenmezsin diye beni de sürüklüyor bazen ve ben o gün daha da yoruluyorum.inşallah bütün işleri hayırlısıyla bu hafta bitiririz bana dua edin kızlar.tekrar görüşebilmek dileğiyle bye...
Kızlar merhaba ben 36+3'de doğum yaptım.Aslında doktor ne kadar durursa o kadar iyi diyordu ama benim sol bacağım aşırı şişince doktor daha fazla riske atmadı. Bebekler ve biz iyiyiz. Herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar diliyorum
Hayırlı olsun,iyi bir haftada doğum yapmışsın..kaç kilo doğdular?Küvezde değillerdir zatenKızlar merhaba ben 36+3'de doğum yaptım.Aslında doktor ne kadar durursa o kadar iyi diyordu ama benim sol bacağım aşırı şişince doktor daha fazla riske atmadı. Bebekler ve biz iyiyiz. Herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar diliyorum
merhaba kızlar nasılsınız.dilemma cım o kaşıntı bu hafta bendede oldu ama banyodan sonra artıyordu.her yerimi güzelce nemlendirince geçiverdi.bence sende dene.bende bikez daha olmuştu ve ben tüm karaciğğer testlerimi yaptırmıştım çok şükür normal çıkmıştı.okuduğum bazı yazılarda bazı bayanlarda cilt kuruması olabiliyormuş buna bağlı da ortaya çıkıyormuş.neyseki ben nemlendiriciyle rahatladım.ama yinede cuma günü test yaptırmayı düşünüyorum...
merhaba kızlar...
sonunda iki gün üst üste idrarda protein de çıktı.. ödem, tansiyon ve trombosit düşüklüğü derken hafif şiddetli preklemsi olmuşum ben...
‎02.10.2010 saat 09:00 davşanlarla kavuşma vakti dedi doktor.. daha var dedim haftaya bari olamaz mı diye pazarlık yaptım ama yeter dayandığın riske atmam dedi :) hayırlısı bakalım :)
yarın doğuma giriyorum dualaşmak dileğiyle Allaha emanetiz
Kızlar merhaba ben 36+3'de doğum yaptım.Aslında doktor ne kadar durursa o kadar iyi diyordu ama benim sol bacağım aşırı şişince doktor daha fazla riske atmadı. Bebekler ve biz iyiyiz. Herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar diliyorum
Hayırlı olsun,iyi bir haftada doğum yapmışsın..kaç kilo doğdular?Küvezde değillerdir zaten
Biz de dün doktora gittik..Kızım 2300 gr,oğlum 2500gr olmuş teyzeleri
Ama kaşıntı var bende 10 gündür,özellikle geceleri azıyor..Safra ile ilgiliymiş.Testin çıkması uzun sürer dedi doktorum,coelestone iğne yazdı,kaşıntıyı dindirir,ciğer gelişimleri içn de iyi dedi..2 dozu bir kerede oldum..Umarım geçer bu kaşıntı,yoksa ilaç yazacak doktorum...
2 Hafta sonrası için çağırdı doktorum ama herşeye hazırlıklı ol,dedi..Ama benim umudum 2 hafta daha beklemeleri yönünde:Saruboceq:
kızlar merhaba :) iyi dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun hepinizi vakitlice kavuştusun yavrularınıza...
02.10.2010 tarihinde davşanlarım sabah 10.02 ve 10:03de dünyaya merhaba dediler... onlardan 15 dakika sonra da ben uyandım ve küveze girmediklerini öğrendim... mehmedimi 2280 alimi 2220 olarak verdiler kucağıma... hemen yavrularımla buluştuk, ağlaştık sevinçten.. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın..
ikiz annesi olmak çok güzel bir duygu gerçekten.. 5 gündür bu dünyada değilim sanki... biraz da o yüzden geç yazdım.. emzirdim çok şükür sütüm var, gazını aldım altlarını değiştirdim. uyuyorlar şimdi melekler gibi... nasıl anne olurum ben derken baktım ki, oğullarımın tüm işini kendi başıma yapabiliyorum.. bu kadar küçük olurlarsa nasıl tutarım diyordum öyle bi tutuluyorlar ki.. ve de bu kadar küçük oldukları için öyle bi tatlılar ki ki sormayın :))
benden başka herkes karıştırıyor tek yumurta olduklarından... en ufak bi leke ben vs iz yok ayırt edebilecek.. ama çok farklı yüzleri ve babaları bile çoğu zaman yanılıyor.. ben de farklı renk giysiler giydiriyorum ki annem eşim vs karıştırmasın :)))
kızlar her ne kadar normal zaman da doğum yapılsa bile ikizler küçük oluyor gerçekten.. size tavsiyem en azından 1 tane hastane çıkışını prematüre takım alın.. az giyeceklerse bile değer çünkü zor oluyor kocaman gelen giysileri onlara giydirmek.. hem de çok komik görünüyorlar normal bebeklere olan giysilerin içinde :))
neyse bende durumlar böyle.. cerencim de kavuşmuş meleklerine... çok şükür hepimiz böyle sağ salim ve küvezsiz kurtulacağız inşallah...
Allah hepimizin yardımcısı olsun, çok öpüyoruz teyzeleri hepinizi
Canım çok sevindim,hem de küveze girmeden yavrularınla eve dönmen çok güzel bişey...Allah bize de nasip etsin inşallah:Saruboceq:kızlar merhaba :) iyi dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun hepinizi vakitlice kavuştusun yavrularınıza...
02.10.2010 tarihinde davşanlarım sabah 10.02 ve 10:03de dünyaya merhaba dediler... onlardan 15 dakika sonra da ben uyandım ve küveze girmediklerini öğrendim... mehmedimi 2280 alimi 2220 olarak verdiler kucağıma... hemen yavrularımla buluştuk, ağlaştık sevinçten.. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın..
ikiz annesi olmak çok güzel bir duygu gerçekten.. 5 gündür bu dünyada değilim sanki... biraz da o yüzden geç yazdım.. emzirdim çok şükür sütüm var, gazını aldım altlarını değiştirdim. uyuyorlar şimdi melekler gibi... nasıl anne olurum ben derken baktım ki, oğullarımın tüm işini kendi başıma yapabiliyorum.. bu kadar küçük olurlarsa nasıl tutarım diyordum öyle bi tutuluyorlar ki.. ve de bu kadar küçük oldukları için öyle bi tatlılar ki ki sormayın :))
benden başka herkes karıştırıyor tek yumurta olduklarından... en ufak bi leke ben vs iz yok ayırt edebilecek.. ama çok farklı yüzleri ve babaları bile çoğu zaman yanılıyor.. ben de farklı renk giysiler giydiriyorum ki annem eşim vs karıştırmasın :)))
kızlar her ne kadar normal zaman da doğum yapılsa bile ikizler küçük oluyor gerçekten.. size tavsiyem en azından 1 tane hastane çıkışını prematüre takım alın.. az giyeceklerse bile değer çünkü zor oluyor kocaman gelen giysileri onlara giydirmek.. hem de çok komik görünüyorlar normal bebeklere olan giysilerin içinde :))
neyse bende durumlar böyle.. cerencim de kavuşmuş meleklerine... çok şükür hepimiz böyle sağ salim ve küvezsiz kurtulacağız inşallah...
Allah hepimizin yardımcısı olsun, çok öpüyoruz teyzeleri hepinizi
Sana da ayrıca maşallah canım..37. haftayı geçtiğinde doğuma gireceksin demek ne güzel,ideal bir hafta..İnşallah ben de gelirim o haftalara,burdaki diğer arkadaşlarımız da:Saruboceq:Morgenrot gözün aydın canım çok duygulandım yazını oluyunca bende son 6 güne girdim zaman geçmiyor biran önce gelsinler istiyorum. Ben bir takım prematüre kıyafeti aldım ilk doğduklarında giymeleri için ama 37. haftadayız olurlarmı bilmem yeterki büyük doğsunlar olmasalarda olur. O kadar heyecanlıyım ki inşallah benimde sütüm gelir senin gibi. Bütün annelere Allah sağlıklı doğumlar ve bebekler nasip etsin Allahım hayırlısıyla.