• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 sonu 2011 ilk aylarında ikizlerine kavuşacak anne adayları

kızlar merhaba yatak istirahati nedeniyle pcnin başına pek geçemedim.. ben doğurmadım halen dayanıyoruz.. hergün aç karnıma hastaneye gidip gidip geldim doğurmak için...
ama bi gün değerlerim bi anda yükseldi doktorlar bile şaşırdı... beni acil doğuma alacaklardı trombosit düşüklüğü, ödem ve tansiyondan.. doktorum senle ilgili niyeti bozmuştum ama dayanaklar galiba diyor...
ödemim de baya azaldı bi günde aldığım fazladan 5 kilo terleye terleye geri gitti..
Allaha şükürler olsun 34. haftayı bitiriyoruz.. halen sıkı takip altındayım haftada 3-4 defa doktora gidiyoruz sürekli kan idrar tahlili ve nstye giriyorum ama dualarla herşeyin düzeldiğine eminim..
yarın tahliller ve kontrol var bakalım ne sonuç çıkacak...
Rabbimin izniyle inşallah sağ salim ve küvezsiz kavuşacağız kuzulara
sizler de iyisiniz inşallah, dularınız için Allah hepinizden razı olsun
hepinizi öpüyorumm

inş. sorunsuz bi şekilde 37 leride görürsün

vuslatcım maşallah kızlarına, ne güzel 36 ları görmüşsün darısı başımıza, sen 38 haftalık mı yapıcan doğumu? O kadar bekletmiyorlar ikizlerde genelde?

Ben 31 haftalğa kadar günde bir içiyordum artık günde 2 içiyorum.Sen iççmeye başladınmı*

Magnezyum diesporal mi neydi adı
ben de içiyorum günde 2 tane
kızlar merhaba yatak istirahati nedeniyle pcnin başına pek geçemedim.. ben doğurmadım halen dayanıyoruz.. hergün aç karnıma hastaneye gidip gidip geldim doğurmak için...
ama bi gün değerlerim bi anda yükseldi doktorlar bile şaşırdı... beni acil doğuma alacaklardı trombosit düşüklüğü, ödem ve tansiyondan.. doktorum senle ilgili niyeti bozmuştum ama dayanaklar galiba diyor...
ödemim de baya azaldı bi günde aldığım fazladan 5 kilo terleye terleye geri gitti..
Allaha şükürler olsun 34. haftayı bitiriyoruz.. halen sıkı takip altındayım haftada 3-4 defa doktora gidiyoruz sürekli kan idrar tahlili ve nstye giriyorum ama dualarla herşeyin düzeldiğine eminim..
yarın tahliller ve kontrol var bakalım ne sonuç çıkacak...
Rabbimin izniyle inşallah sağ salim ve küvezsiz kavuşacağız kuzulara
sizler de iyisiniz inşallah, dularınız için Allah hepinizden razı olsun
hepinizi öpüyorumm
Canım dayanmana çok sevindim,daha da bekler bebişlerin inşallah..Sağlıkla gelsinler,küvezde kalmasınlar inşallah:Saruboceq:
Kızlaaaar nasılsınız? Ben doktordan döndüm, herşey yolunda şükürler olsun, kızlarım 550 gr olmuş maşallah:)

Maşallah canım nazar değmesin. Bizde doktordaydık bugün benim kızlarımda büyümüş biri 2440 gr diğeri 2610 gr olmuşlar. Doktorumuz artık her an dikkatli ol gelebilirler dedi. Birinin kafası inmiş rahim çok incelmiş çok dikkat et dedi. Bakalım 13 Ekimi bekleyeceklermi beklemeyeceklermi? Darısı başınıza inşallah sizde bu haftaları görürsünüz arkadaşlar ben 36. haftaya gelmeyiz diyordum ama maşallah kızlarım beni utandırdı Ekim ayını bekledi.

Maşallah kızlar ikinize de ve bebeklerinize:nazar:

Sağolun kızlar darısı başınıza. 13 Ekimde 37+2 oluyorum 37 dolcak doktor beklerler demişti ama bugün birinin kafasının aşağı indiğini ve rahim duvarının çok inceldiğini her an olabileceklerini söyledi zaten haftamızda çok iyi dedi hiç sancım olmuyor bu güne kadar bir kez 29. haftada olmuştu ondan sonrada izne ayrıldım zaten o yüzden hiç doğcaklarmış gibi gelmiyor. Morgenrot geçmiş olsun canım 34. haftayı bitirdinmi zaten zor günler geçiyor bundan sonrada ne kadar sabrederseler o kadar iyi tabi Allah hepimizi en hayırlı zamanda bebeklerine kavuştursun inşallah sorunsuz doğumlar olur.

Sağolun kızlar darısı başınıza. 13 Ekimde 37+2 oluyorum 37 dolcak doktor beklerler demişti ama bugün birinin kafasının aşağı indiğini ve rahim duvarının çok inceldiğini her an olabileceklerini söyledi zaten haftamızda çok iyi dedi hiç sancım olmuyor bu güne kadar bir kez 29. haftada olmuştu ondan sonrada izne ayrıldım zaten o yüzden hiç doğcaklarmış gibi gelmiyor. Morgenrot geçmiş olsun canım 34. haftayı bitirdinmi zaten zor günler geçiyor bundan sonrada ne kadar sabrederseler o kadar iyi tabi Allah hepimizi en hayırlı zamanda bebeklerine kavuştursun inşallah sorunsuz doğumlar olur.

Oyy maşallah:nazar:Çift yumurta mı ikizlerin?

Evet çift yumurta olduğunu düşünüyoruz ilk iki kese gördük bebekleri görmeden ikiz olduğunu anladık çift yumurtada böyle oluyormuş heralde. Keseleri kordonları plasentaları herşeyi ayrı benimkilerin.

Kızlaaaar nasılsınız? Ben doktordan döndüm, herşey yolunda şükürler olsun, kızlarım 550 gr olmuş maşallah:)

Maşallah canım nazar değmesin. Bizde doktordaydık bugün benim kızlarımda büyümüş biri 2440 gr diğeri 2610 gr olmuşlar. Doktorumuz artık her an dikkatli ol gelebilirler dedi. Birinin kafası inmiş rahim çok incelmiş çok dikkat et dedi. Bakalım 13 Ekimi bekleyeceklermi beklemeyeceklermi? Darısı başınıza inşallah sizde bu haftaları görürsünüz arkadaşlar ben 36. haftaya gelmeyiz diyordum ama maşallah kızlarım beni utandırdı Ekim ayını bekledi.

İkinizede maşallah anneleri

Benim şişlikler epey indi kızlar..2,3 Kilo azaldım tartıdazemuszemus

Benimde aynen böyle oldu şişlikler indi 11 kilodan 10 kiloya düştüm, demekki vücut su tutmuş 1 kilo

Kızlar biz baba ile isimlerini bulduk kızlarımın.Adları Ayçin ve Ayça olacak inşallah.Allah hepimize bağışlasın yavrucuklarımızı

merhaba kızlar...
sonunda iki gün üst üste idrarda protein de çıktı.. ödem, tansiyon ve trombosit düşüklüğü derken hafif şiddetli preklemsi olmuşum ben...
‎02.10.2010 saat 09:00 davşanlarla kavuşma vakti dedi doktor.. daha var dedim haftaya bari olamaz mı diye pazarlık yaptım ama yeter dayandığın riske atmam dedi :) hayırlısı bakalım :)
yarın doğuma giriyorum dualaşmak dileğiyle Allaha emanetiz

mrb kızlar nasılsınız?uzun zamandır nete giremedim.annem geldi onunla etrafı düzenlemeye çalışıyoruz.bugün bebişlerin kıyafetlerini yıkadım ütüledim ama çok yoruldum.minik minik bitmek bilmiyor.ama olsun onlar için değer canları sağ olsun.çok şükür randevumuz iyi geçti.nst normal çıktı.ama bugün yorulunca magnezyuma rağmen bikaç kasılmam oldu korktum ama dinlenince geçti şükür.
anjeliccim bebişlerinin kiloları iyi maşallah...sevindim iyi olmanıza.
morgenrotcum:bu haftaya beklemiş olmanıza çok sevindim.inşallah herşey güzel olacak.merakla güzel haberlerini bekliyoruz.benim doktorum da 34 den sonra kuvez ihtiyacı pek olmuyor dedi.inşallah hiç birimize gerek kalmaz ve doğum sonrası ertesi gün bebişlerimizi alır gideriz evimize sağlıklı sağlıklı.dualarımız seninle .allah yar ve yardımcın olsun.sende bize dua et canım...
vuslatcım senin tarih 13 tü dimi?seninde inşallah güzel gececek doğumun.benim doktorum inşallah bir aksilik çıkmazsa 14 ekimde gel ,doğum için konuşalım dedi.kızlar dua edin kızcelerim o günü beklesinler çünkü doktorum haftaya kongreye gidiyor...

merhaba kızlar...
sonunda iki gün üst üste idrarda protein de çıktı.. ödem, tansiyon ve trombosit düşüklüğü derken hafif şiddetli preklemsi olmuşum ben...
‎02.10.2010 saat 09:00 davşanlarla kavuşma vakti dedi doktor.. daha var dedim haftaya bari olamaz mı diye pazarlık yaptım ama yeter dayandığın riske atmam dedi :) hayırlısı bakalım :)

Allah hayırlı doğumlar versin canım..Sağlıkla kucağına al bebişlerini

merhaba kızlar...

İnşallah herşey yolunda geçmiştir bebeklerinlesindir artık. Bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum çok güzel olsa gerek Allah hepimize nasip etsin görmeyi.

mrb kızlar nasılsınız?uzun zamandır nete giremedim.annem geldi onunla etrafı düzenlemeye çalışıyoruz.bugün bebişlerin kıyafetlerini yıkadım ütüledim ama çok yoruldum.minik minik bitmek bilmiyor.ama olsun onlar için değer canları sağ olsun.çok şükür randevumuz iyi geçti.nst normal çıktı.ama bugün yorulunca magnezyuma rağmen bikaç kasılmam oldu korktum ama dinlenince geçti şükür.
morgenrotcum:bu haftaya beklemiş olmanıza çok sevindim.inşallah herşey güzel olacak.merakla güzel haberlerini bekliyoruz.benim doktorum da 34 den sonra kuvez ihtiyacı pek olmuyor dedi.inşallah hiç birimize gerek kalmaz ve doğum sonrası ertesi gün bebişlerimizi alır gideriz evimize sağlıklı sağlıklı.dualarımız seninle .allah yar ve yardımcın olsun.sende bize dua et canım...
vuslatcım senin tarih 13 tü dimi?seninde inşallah güzel gececek doğumun.benim doktorum inşallah bir aksilik çıkmazsa 14 ekimde gel ,doğum için konuşalım dedi.kızlar dua edin kızcelerim o günü beklesinler çünkü doktorum haftaya kongreye gidiyor...

Evet canım 13 Ekim de diye randevu aldık ama Perşembe günü doktorum artık heran gelebilirler birinin başı aşağıya inmiş rahimde çok incelmiş dedi doktor hayırlısı nasılsa öyle olsun canım bakalım 10 gün daha sabredeceklermi? Bugün de benim evlilik yıldönümüm bakarsın bugün olurlar ama hiç sancım yok gezip duruyom sanki hiç doğmayacaklarmış gibi geliyor. Ama taşımakta bazen zorlanıyorum. Karnıma kocaman bir karpuz konmuş gibi.

Kızlar biz baba ile isimlerini bulduk kızlarımın.Adları Ayçin ve Ayça olacak inşallah.Allah hepimize bağışlasın yavrucuklarımızı

nergiscim kızların adı pek güzel, adlarıyla büyüsünler güzel güzel inşallah :)

merhaba kızlar...

canım şimdiye doğum yaptın sanırım, inşallah sen ve bebeklerin iyidir, merakla haberlerini bekliyoruz güzelim.

Nirsencim işlerini ağır ağır yap bacım, yorma kendini, ben bile iki şey yapsam yoruluyorum, tembel bir insan da değilim üstelik:(

morgenrot kullanıcısından alıntı
merhaba kızlar...

amanınnnnnnnn bu ne güzel bir haber inş herşey yolunda gitmiştir ve bebekler saglıklıdır, Allah'ım evlatlarını sana bagıslasın analı babalı büyütsün canımmm çok mutlu oldum haberlerini bekliyorum Allah a emanet olun

Kızlar herkse selam,

Acil yardımınıza ihtiyacım var, bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı, dr bebeklerimizden birinin midesinin dar olduğunu ve o bölgede normal olmayan bir görüntü olduğunu söyledi, amniyosentez önerebilirim dedi, bizim kendi dr.umuzla görüşüp bize dönüş yapacaklar, çok endişelendim, down sendromu falan bi şeyle karıştırdı ama panşkten ne bi şey anladım ne sorabildim,napıcam şimdi, bi de tek yrumurat ikizi olduklarından biri diğeri ile aynı olacak,nolucak şimdi, konu ile ilgili fikri olan var mı?

P.S:MARGORAT allahım bebeklerini sağlıkla kucağını almayı nasip etsin, salıklı bebişler versin hepimize...

cigdo dalında iyi başka bir doktora ayrıntılı yaptır, tek doktorun söylediğiyle amniyosentez yaptırma canım, Allah korusun onun da riskleri var. Benim doktorum ilk ayrıntılı baktı, bebeklerden birinin midesi küçük ama henüz midesi yeni boşaldığı için olabilir, sen bi dolaş poziyon değiştirsin 1 saat sonra bakalım dedi, Allaha şükür ikinci bakışta normal göründü, 1 ay sonra tekrar ayrıntılı bakıldı onda da normal çıktı, bence seninki de normaldir, başka bir doktor görüşü al mutlaka.

günaydın kızlar...doğuma az kaldıkça yapılacak işlerde artıyor ama uyku da aynı oranda artıyor.inanın sürekli uyku isteğiyle dolanıyorum.sanırım gece tam uykumuzu alamayınca gündüz de uykulu oluyoruz.
morgenrottan hala haber yok di mi?sürakli eşya alıyoruz ve aldıkça yeni eksikler ortaya çıkıyor.ben gitmak istemiyorum eşim sonra beyenmezsin diye beni de sürüklüyor bazen ve ben o gün daha da yoruluyorum.inşallah bütün işleri hayırlısıyla bu hafta bitiririz bana dua edin kızlar.tekrar görüşebilmek dileğiyle bye...

Back