kızlar merhaba :) iyi dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun hepinizi vakitlice kavuştusun yavrularınıza...
02.10.2010 tarihinde davşanlarım sabah 10.02 ve 10:03de dünyaya merhaba dediler... onlardan 15 dakika sonra da ben uyandım ve küveze girmediklerini öğrendim... mehmedimi 2280 alimi 2220 olarak verdiler kucağıma... hemen yavrularımla buluştuk, ağlaştık sevinçten.. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın..
ikiz annesi olmak çok güzel bir duygu gerçekten.. 5 gündür bu dünyada değilim sanki... biraz da o yüzden geç yazdım.. emzirdim çok şükür sütüm var, gazını aldım altlarını değiştirdim. uyuyorlar şimdi melekler gibi... nasıl anne olurum ben derken baktım ki, oğullarımın tüm işini kendi başıma yapabiliyorum.. bu kadar küçük olurlarsa nasıl tutarım diyordum öyle bi tutuluyorlar ki.. ve de bu kadar küçük oldukları için öyle bi tatlılar ki ki sormayın :))
benden başka herkes karıştırıyor tek yumurta olduklarından... en ufak bi leke ben vs iz yok ayırt edebilecek.. ama çok farklı yüzleri ve babaları bile çoğu zaman yanılıyor.. ben de farklı renk giysiler giydiriyorum ki annem eşim vs karıştırmasın :)))
kızlar her ne kadar normal zaman da doğum yapılsa bile ikizler küçük oluyor gerçekten.. size tavsiyem en azından 1 tane hastane çıkışını prematüre takım alın.. az giyeceklerse bile değer çünkü zor oluyor kocaman gelen giysileri onlara giydirmek.. hem de çok komik görünüyorlar normal bebeklere olan giysilerin içinde :))
neyse bende durumlar böyle.. cerencim de kavuşmuş meleklerine... çok şükür hepimiz böyle sağ salim ve küvezsiz kurtulacağız inşallah...
Allah hepimizin yardımcısı olsun, çok öpüyoruz teyzeleri hepinizi