kızlar merhaba yatak istirahati nedeniyle pcnin başına pek geçemedim.. ben doğurmadım halen dayanıyoruz.. hergün aç karnıma hastaneye gidip gidip geldim doğurmak için...
ama bi gün değerlerim bi anda yükseldi doktorlar bile şaşırdı... beni acil doğuma alacaklardı trombosit düşüklüğü, ödem ve tansiyondan.. doktorum senle ilgili niyeti bozmuştum ama dayanaklar galiba diyor...
ödemim de baya azaldı bi günde aldığım fazladan 5 kilo terleye terleye geri gitti..
Allaha şükürler olsun 34. haftayı bitiriyoruz.. halen sıkı takip altındayım haftada 3-4 defa doktora gidiyoruz sürekli kan idrar tahlili ve nstye giriyorum ama dualarla herşeyin düzeldiğine eminim..
yarın tahliller ve kontrol var bakalım ne sonuç çıkacak...
Rabbimin izniyle inşallah sağ salim ve küvezsiz kavuşacağız kuzulara
sizler de iyisiniz inşallah, dularınız için Allah hepinizden razı olsun
hepinizi öpüyorumm
ben de içiyorum günde 2 taneBen 31 haftalğa kadar günde bir içiyordum artık günde 2 içiyorum.Sen iççmeye başladınmı*
Magnezyum diesporal mi neydi adı
Canım dayanmana çok sevindim,daha da bekler bebişlerin inşallah..Sağlıkla gelsinler,küvezde kalmasınlar inşallah:Saruboceq:kızlar merhaba yatak istirahati nedeniyle pcnin başına pek geçemedim.. ben doğurmadım halen dayanıyoruz.. hergün aç karnıma hastaneye gidip gidip geldim doğurmak için...
ama bi gün değerlerim bi anda yükseldi doktorlar bile şaşırdı... beni acil doğuma alacaklardı trombosit düşüklüğü, ödem ve tansiyondan.. doktorum senle ilgili niyeti bozmuştum ama dayanaklar galiba diyor...
ödemim de baya azaldı bi günde aldığım fazladan 5 kilo terleye terleye geri gitti..
Allaha şükürler olsun 34. haftayı bitiriyoruz.. halen sıkı takip altındayım haftada 3-4 defa doktora gidiyoruz sürekli kan idrar tahlili ve nstye giriyorum ama dualarla herşeyin düzeldiğine eminim..
yarın tahliller ve kontrol var bakalım ne sonuç çıkacak...
Rabbimin izniyle inşallah sağ salim ve küvezsiz kavuşacağız kuzulara
sizler de iyisiniz inşallah, dularınız için Allah hepinizden razı olsun
hepinizi öpüyorumm
Kızlaaaar nasılsınız? Ben doktordan döndüm, herşey yolunda şükürler olsun, kızlarım 550 gr olmuş maşallah:)
Maşallah canım nazar değmesin. Bizde doktordaydık bugün benim kızlarımda büyümüş biri 2440 gr diğeri 2610 gr olmuşlar. Doktorumuz artık her an dikkatli ol gelebilirler dedi. Birinin kafası inmiş rahim çok incelmiş çok dikkat et dedi. Bakalım 13 Ekimi bekleyeceklermi beklemeyeceklermi? Darısı başınıza inşallah sizde bu haftaları görürsünüz arkadaşlar ben 36. haftaya gelmeyiz diyordum ama maşallah kızlarım beni utandırdı Ekim ayını bekledi.
Sağolun kızlar darısı başınıza. 13 Ekimde 37+2 oluyorum 37 dolcak doktor beklerler demişti ama bugün birinin kafasının aşağı indiğini ve rahim duvarının çok inceldiğini her an olabileceklerini söyledi zaten haftamızda çok iyi dedi hiç sancım olmuyor bu güne kadar bir kez 29. haftada olmuştu ondan sonrada izne ayrıldım zaten o yüzden hiç doğcaklarmış gibi gelmiyor. Morgenrot geçmiş olsun canım 34. haftayı bitirdinmi zaten zor günler geçiyor bundan sonrada ne kadar sabrederseler o kadar iyi tabi Allah hepimizi en hayırlı zamanda bebeklerine kavuştursun inşallah sorunsuz doğumlar olur.
Kızlaaaar nasılsınız? Ben doktordan döndüm, herşey yolunda şükürler olsun, kızlarım 550 gr olmuş maşallah:)
Maşallah canım nazar değmesin. Bizde doktordaydık bugün benim kızlarımda büyümüş biri 2440 gr diğeri 2610 gr olmuşlar. Doktorumuz artık her an dikkatli ol gelebilirler dedi. Birinin kafası inmiş rahim çok incelmiş çok dikkat et dedi. Bakalım 13 Ekimi bekleyeceklermi beklemeyeceklermi? Darısı başınıza inşallah sizde bu haftaları görürsünüz arkadaşlar ben 36. haftaya gelmeyiz diyordum ama maşallah kızlarım beni utandırdı Ekim ayını bekledi.
Benim şişlikler epey indi kızlar..2,3 Kilo azaldım tartıdazemuszemus
merhaba kızlar...
sonunda iki gün üst üste idrarda protein de çıktı.. ödem, tansiyon ve trombosit düşüklüğü derken hafif şiddetli preklemsi olmuşum ben...
‎02.10.2010 saat 09:00 davşanlarla kavuşma vakti dedi doktor.. daha var dedim haftaya bari olamaz mı diye pazarlık yaptım ama yeter dayandığın riske atmam dedi :) hayırlısı bakalım :)
yarın doğuma giriyorum dualaşmak dileğiyle Allaha emanetiz
merhaba kızlar...
sonunda iki gün üst üste idrarda protein de çıktı.. ödem, tansiyon ve trombosit düşüklüğü derken hafif şiddetli preklemsi olmuşum ben...
‎02.10.2010 saat 09:00 davşanlarla kavuşma vakti dedi doktor.. daha var dedim haftaya bari olamaz mı diye pazarlık yaptım ama yeter dayandığın riske atmam dedi :) hayırlısı bakalım :)
mrb kızlar nasılsınız?uzun zamandır nete giremedim.annem geldi onunla etrafı düzenlemeye çalışıyoruz.bugün bebişlerin kıyafetlerini yıkadım ütüledim ama çok yoruldum.minik minik bitmek bilmiyor.ama olsun onlar için değer canları sağ olsun.çok şükür randevumuz iyi geçti.nst normal çıktı.ama bugün yorulunca magnezyuma rağmen bikaç kasılmam oldu korktum ama dinlenince geçti şükür.
anjeliccim bebişlerinin kiloları iyi maşallah...sevindim iyi olmanıza.
morgenrotcum:bu haftaya beklemiş olmanıza çok sevindim.inşallah herşey güzel olacak.merakla güzel haberlerini bekliyoruz.benim doktorum da 34 den sonra kuvez ihtiyacı pek olmuyor dedi.inşallah hiç birimize gerek kalmaz ve doğum sonrası ertesi gün bebişlerimizi alır gideriz evimize sağlıklı sağlıklı.dualarımız seninle .allah yar ve yardımcın olsun.sende bize dua et canım...
vuslatcım senin tarih 13 tü dimi?seninde inşallah güzel gececek doğumun.benim doktorum inşallah bir aksilik çıkmazsa 14 ekimde gel ,doğum için konuşalım dedi.kızlar dua edin kızcelerim o günü beklesinler çünkü doktorum haftaya kongreye gidiyor...
Kızlar biz baba ile isimlerini bulduk kızlarımın.Adları Ayçin ve Ayça olacak inşallah.Allah hepimize bağışlasın yavrucuklarımızı
merhaba kızlar...
mrb kızlar nasılsınız?uzun zamandır nete giremedim.annem geldi onunla etrafı düzenlemeye çalışıyoruz.bugün bebişlerin kıyafetlerini yıkadım ütüledim ama çok yoruldum.minik minik bitmek bilmiyor.ama olsun onlar için değer canları sağ olsun.çok şükür randevumuz iyi geçti.nst normal çıktı.ama bugün yorulunca magnezyuma rağmen bikaç kasılmam oldu korktum ama dinlenince geçti şükür.
anjeliccim bebişlerinin kiloları iyi maşallah...sevindim iyi olmanıza.
morgenrotcum:bu haftaya beklemiş olmanıza çok sevindim.inşallah herşey güzel olacak.merakla güzel haberlerini bekliyoruz.benim doktorum da 34 den sonra kuvez ihtiyacı pek olmuyor dedi.inşallah hiç birimize gerek kalmaz ve doğum sonrası ertesi gün bebişlerimizi alır gideriz evimize sağlıklı sağlıklı.dualarımız seninle .allah yar ve yardımcın olsun.sende bize dua et canım...
vuslatcım senin tarih 13 tü dimi?seninde inşallah güzel gececek doğumun.benim doktorum inşallah bir aksilik çıkmazsa 14 ekimde gel ,doğum için konuşalım dedi.kızlar dua edin kızcelerim o günü beklesinler çünkü doktorum haftaya kongreye gidiyor...
nergiscim kızların adı pek güzel, adlarıyla büyüsünler güzel güzel inşallah :)
(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?