teşekkürler canım.sen her üründen kaç tane aldın.ben:2*8 çorap.2*3 patik.2*1(idil) full bebek seti.2*1 hastane çıkış.2*1 alt üst takım.2*1 yedek penye yelek,şapka.2*1 bebek havlu seti.2*1 bebek battaniyesi settekinden hariç.bebek bakım ve banyo ürünü ve tarak seti (chicco )1 paket en küçük boy bebek bezi ve milupa mama.2*1 biberon.2*5 çıtçıtlı body.annem 2*1 yün yelek , ceket ve patik ördü.bebek ağız mendili 10 tane felan.fermuarlı çıtçıtlı battaniye ,kadife tulum ,bebek küvet seti alacağım.uyku stleriinin bazılarının içinde alt değiştirme var diyorlar öyle değilse ayrıca alt değiştirme alcağım.emzirme yastığı ve sızdırmaz çarşafta almam lazım.sizce başka neler almalıyım?siz ne aldınız?ilavelerinizi yazarsanız sevinirim çünkü gün geçtikçe dişarı çıkmak zorlaşıyor.
canım yazdığın için teşekkür ederim bu arada aklına gelen olursa yaz.serum fizyolojiği almadan araştır çünkü bazırarı yeni tıplatılmaya başlandı zararlıymış dikkat et.banada aldıktan sonra haber verirsen sevinirim ben çok çıkamıyorum çünkü bacaklarımda içten ağrı oluyor topallayarak yavaş yürüyebiliyorum.doktorum normal bu haftadansonra dedi.ben şu ana kadar 11,-12 kilo aldım ancak genetik yapımdan dolayı sadece göbekte kilolarım.bezelye yutmuş solucan misali.ağırlık sadece orada olunca bacaklar zayıf kalıyor.sizde durumlar nasıl?
Vuslatcım az kalmış, heyecan dorukta desene:) Ne güzel 36 haftaya yaklaşmışsın, darısı başımıza...
Nirsencim ben de yarın doktora gidicem, karnımın sağına sanki bebekler toplanıp sertleşiyor, dün 4-5 defa oldu, bugün 1 defa ama kafama takıldı, burada okuduklarımdan sancıları başlayanlar varmış, doktorumu aradım anlattım, bana her kasılma erken doğum değildir ama her ihtimale karşı gel bi bakalım dedi, yarın inşallah olumsuz bi haber almam.
Evet ya bende merak ediyorum, inşallah herşey yolundadır bebeklerini emzirmekten bilgisayara giremiyordur. Benimde 2 haftam kaldı doğuma heyecan artıyor korkuda artıyor herşey hazırlandı ya bir aksilik olursa diye çok korkuyorum herşey yolunda diyor doktor ama. Doğumdan korkmuyorum hiç normalde olsa sezeryanda bir an önce olsalarda sağ salim kucağıma alabildiğimi görsem başka birşey istemiyorum. Son zamana kadar hiç alışveriş bile yapmamıştım nazar değer diye şimdi birçok şeyi hazırladık Allahım nazarlardan korusun yavrularımızı.
mrb arkadaşlar nasılsınız?çok şükür biz iyiyiz.inanırmısınız dün magnezyum içmeyi unutmuşum acayip kasılmalarım oldu çok korktum.allaha şükür aklıma gelip hemen içince neyseki geçti.aman siz unutmayın.yarın doktor randevum var dua edin herşey yolunda olsun ve inşallah iyi kilo almışlardır bebişlerim.bizde ev düzenlemekle meşgulüz.sağolsun annecim bana hiç yaptırmıyor.ama bende yanında oturup izliyorum o bile beni yorabiliyor.sizlerin randevuları nasıl gidiyor canlar.vuslatcım şuan kaç haftalıksın ve kilolarınız nasıl?görüşmek dileğiyle by...
nergiscim insan ister istemez endişeleniyor işte, sizler magnezyumu günde kaç defa içiyorsunuz, bir de hangi marka?
kızlar merhaba yatak istirahati nedeniyle pcnin başına pek geçemedim.. ben doğurmadım halen dayanıyoruz.. hergün aç karnıma hastaneye gidip gidip geldim doğurmak için...
ama bi gün değerlerim bi anda yükseldi doktorlar bile şaşırdı... beni acil doğuma alacaklardı trombosit düşüklüğü, ödem ve tansiyondan.. doktorum senle ilgili niyeti bozmuştum ama dayanaklar galiba diyor...
ödemim de baya azaldı bi günde aldığım fazladan 5 kilo terleye terleye geri gitti..
Allaha şükürler olsun 34. haftayı bitiriyoruz.. halen sıkı takip altındayım haftada 3-4 defa doktora gidiyoruz sürekli kan idrar tahlili ve nstye giriyorum ama dualarla herşeyin düzeldiğine eminim..
yarın tahliller ve kontrol var bakalım ne sonuç çıkacak...
Rabbimin izniyle inşallah sağ salim ve küvezsiz kavuşacağız kuzulara
sizler de iyisiniz inşallah, dularınız için Allah hepinizden razı olsun
hepinizi öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?