kızlar merhaba
( 2 günün içinde öyle çok şey değişti ki sanırım yarın doğuma giriyorum
(
salı günü 89 kiloyken çarşamba 93-94 kilo gelmeye başladım.. dinlendiğim halde ayaklarım bacaklarım göbeğim ve ellerimdeki şişlik geçmediği gibi yüzüm de şişmeye başladı.. tabi tansiyon da yükseldi.. korkuyla doktoru aradım sabah tahliller yapıldı.. trombositlerim artmış vücudun artık şişliği kaldıramıyor dedi.. tansiyonum 13-7 14-8den aşağı inmedi (günde 8 nidilata rağmen) ve sancılarla kasık ağrısı da öyle şiddetlendi ki tekerlekli sandalye ile taşıdılar bugün.. yürüyemiyorum
(
bebekler daha çok küçük, doktorum yine de daha faazla bekletip riske atmak istemiyor.. preklemsi durumunda tek çarenin doğum olduğunu söyledi.. sabah aç karnına doğum yapacağım hastaneye çağırdı.. son kez kanımdaki ve idrarımdaki değerlere bakacağını ve büyük ihtimal doğumu gerçekleştireceğini söyledi... şuan başım çatlıyor... ağrı kesici aldım.. benim vücut bu kadar dedi artık.. ama çok korkuyorum nasıl olacak.. bebeklerim sağlıklı mı küveze girer mi
((
o kadar da hareketli ki davşanlarım.. ben daha hazır değilim
( ekşmde doğacaklarına öyle bi alıştırmışım ki kendimi çok korkuyorum.... Allahım bi mucize gönderip şu ödemi alsa tansiyonum düşse ve baş ağrım geçser.. sancılarım dayanılrı boyuta düşse
((
ama hayal, kızlar ben büyük ihtinmal yarın doğurcam.. dua edin olur mu ?
hepinizi öpüyorum
((