2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
günaydın biz geldik...
ben varım esmer karı 40. haftayı bekleyecek...artık tam olarak yuvarlanıyorum nasılsa...
nasılsınız annecikler, delf de doğum yapmış, Egecik de gelmiş maşallah...
çok şükür sağlıklı bebeciklerimiz...
şu doğum hikayelerini ayrıntılı d,nleseydik...çok merak ediyorum nasıl bişey yaaa...

günaydın biz geldik...
ben varım esmer karı 40. haftayı bekleyecek...artık tam olarak yuvarlanıyorum nasılsa...
şu doğum hikayelerini ayrıntılı d,nleseydik...çok merak ediyorum nasıl bişey yaaa...

hii dünür geldi basıldık bacılar, ben kaçiim. :eek:
öperim betişim damadına gidiyom. sıçmıklarını neyim temizleyem gidip kaydirigubbakcemile3

pişşşt harekete geçsene sen...hadi hastane tespitine bakalım, çocuk şalvarının içine düşüverecek bu gidişle
sırnaşık şey sırnaşık şey
hastane testne yarın gidicem
ama doğurmaya niyetim yok
zaten küçük hanımında gelmeye niyeti yokopuyorumnanaktan

sen ocağa kadar melissa'yı içinde tutmayı becerirsen bende ayaz'ı içime geri sokacam; hadi bakalım :roflol:
tamam varmısın iddayaaaaaaaaaaa :jeyyar:
günaydın biz geldik...

ooo kimleri görüyorum
nerelerdesin bakim sen
gözde kızın nasıl

Günaydın kızlar, hayırlı haftalar

artık daha sık doğum haberleri alıyor:bbo:,uz değilmi? bakalım delften sonra sıra kimde hep böyle güzel doğum haberleri alalım inşallah...

Krizalit leyla hanım yerine kim baktı sana? Ben Sema hanımdan randevu almıştım gittim ne yapayım bekle bekle leyla yokkk:bbo:
Sema hanımada korkarak gitmiştim netteki forumlardan dolayı ama gayet güzel karşıladı nst ye sokturdu haftaya tekrar gireceksin dedi 25 ine de tekrar randevu verdi bir sürü tahlil verdi inşallah doğru karar vermişimdir yani doktorumu değiştirmiş oldum
plasenta sorunumu ise önemsemedi buna placenta sorunu diyemeyiz uç kısmı aşağı doğru inmiş dedi ama kordon bebeğin boynunda diye sık sık bakacağız dedi....

ooo kimleri görüyorum
nerelerdesin bakim sen
gözde kızın nasıl

izin aldım jülicim, yatayım evde bir hafta diye, ama ne mümkün...annem geldi, evim yerinden kalktı, tekrar indi...bu arada da bana sakın doğurma evi bitirmedim daha diyo...ayyy...akannehirakannehir
anneden başkası yalan ama çok yoruldu...o bedenen ben ruhen...

rapunzel
bende semaya gitmek istiyorum
doğumla ilgili bişi dedimi normal yanlısımı sezaryan mı
birde yer bulunuyormu
yarın için rand alabilirmiyim acaba

izin aldım jülicim, yatayım evde bir hafta diye, ama ne mümkün...annem geldi, evim yerinden kalktı, tekrar indi...bu arada da bana sakın doğurma evi bitirmedim daha diyo...ayyy...akannehirakannehir
anneden başkası yalan ama çok yoruldu...o bedenen ben ruhen...

bizde dün kocemle yaptık biraz
ama şimdi gel gör
ev darmaduman
2 kişi nasıl 5 dk da batırıyoruz sasıyoruzkafamçokkarıştı

arkadaşlar ...dilimin üzerinde aft oluştu yaa...2 gündür rahatsız ediyor beni...:sinifsinif:

Algor geçmiş olsun dut pekmezi ye ve ağzını bu pekmezle çalkala.Afta iyi geliyor.Kaçıncı haftadasın?Kırşehir'de görev icabı mı bulunuyorsun?

rapunzel
bende semaya gitmek istiyorum
doğumla ilgili bişi dedimi normal yanlısımı sezaryan mı
birde yer bulunuyormu
yarın için rand alabilirmiyim acaba

Canım doğumla ilgili henüz bişey konuşmadık 25 aralıktaki randevuda konuşuruz muhakkak ancak benim kordon boynunda olduğundan dolayı sanırım normal demez pek riske girmek istemiyor doktorlar bu durumda.... ama bu doktor normal yanlısı imiş duyduğum kadarı ile... randevuyu ben araya birilerini koyarak ricalarla erken alabildim kendim aradığımda 1 ay sonra demişlerdi ama tatlı bir kadın belki arasan konuşsan vaktin az kaldı diye öne alabilr şansını denemekte fayda var derim ben....

Julliet cim aklıma gelmişken ben nst ye girdiğimde 40. haftasını geçen bir hamile de yanımdaki yatakta nst de idi kendisi aynı hastanede Seval Pata ya gidiyormuş nasıl memnunmusun dedim Çok memnunum dedi beni her konuda çok aydınlatıyor hiç soru işareti bırakmıyor kafamda dedi ve ilginç olanda kızın günü geçmiş halen normal doğumu bekliyordu doktoru...belki ondan randevu almak daha kolaydır birde onu sorabilirsin araştır istersen....

en son kontrole gittiğimde bi bayan geldi 41 haftayı doldurmuş doktor sancın falan varmı dedi yok siz bugün çağırdınız ondan geldim dedi gayette iyi görünüyodu doktor yatışını yapın dedi heralde doğurtacaklardı artık çok şaşırdım biz erken gelmesinler diye dua ederken bazılarıda zorla doğurtuluyo ya

Julliet cim aklıma gelmişken ben nst ye girdiğimde 40. haftasını geçen bir hamile de yanımdaki yatakta nst de idi kendisi aynı hastanede Seval Pata ya gidiyormuş nasıl memnunmusun dedim Çok memnunum dedi beni her konuda çok aydınlatıyor hiç soru işareti bırakmıyor kafamda dedi ve ilginç olanda kızın günü geçmiş halen normal doğumu bekliyordu doktoru...belki ondan randevu almak daha kolaydır birde onu sorabilirsin araştır istersen....

saol canım
iyice aklım karıstı vallaa
peki muayene ücreti nedir

en son kontrole gittiğimde bi bayan geldi 41 haftayı doldurmuş doktor sancın falan varmı dedi yok siz bugün çağırdınız ondan geldim dedi gayette iyi görünüyodu doktor yatışını yapın dedi heralde doğurtacaklardı artık çok şaşırdım biz erken gelmesinler diye dua ederken bazılarıda zorla doğurtuluyo ya

az önce bende yazdım aynı şekilde bende hastanede öyle birisiyle tanıştım ne sancı ne bişey diyor kız artık çok sıkılmış günler geçmiyor diyordu :)))

saol canım
iyice aklım karıstı vallaa
peki muayene ücreti nedir

35-TL idi....nst den 17-TL alıyorlar
aklın karışmasın hani sema hanımdan alamazsan erken tarihe Seval patayı dene derim netden forumlara bir bak istersen ama konuştuğıum kız pek bir övdü Seval Pata yı da

35-TL idi....nst den 17-TL alıyorlar
aklın karışmasın hani sema hanımdan alamazsan erken tarihe Seval patayı dene derim netden forumlara bir bak istersen ama konuştuğıum kız pek bir övdü Seval Pata yı da

saol canım

offf iyice sinir olmaya basladım son anda düştüğüm duruma bak
aslında pendiktede iyi bi dr buldum ama
en az yarım saat
hele bide iş cıkısı yada hafta sonu trafige denk gelirse
onu düşünüyorz

saol canım

offf iyice sinir olmaya basladım son anda düştüğüm duruma bak
aslında pendiktede iyi bi dr buldum ama
en az yarım saat
hele bide iş cıkısı yada hafta sonu trafige denk gelirse
onu düşünüyorz

çok iyi ise pendikte olur ne olacak ki hem yarım saat o kadar da uzak bir yol değil hemen şak diye de doğurulmuyormuş baksana rahim açılması falan epey sürüyormuş
bahsettiğim kız tuzladan medipole gelip gidiyormuş.... ben maltepeden medipole gidicem trafik olduğunda yolu tahmin edersin ki kısmet artıkk

umarım iyice kafanı karıştırmamışımdır :bbo:

çok iyi ise pendikte olur ne olacak ki hem yarım saat o kadar da uzak bir yol değil hemen şak diye de doğurulmuyormuş baksana rahim açılması falan epey sürüyormuş
bahsettiğim kız tuzladan medipole gelip gidiyormuş.... ben maltepeden medipole gidicem trafik olduğunda yolu tahmin edersin ki kısmet artıkk

umarım iyice kafanı karıştırmamışımdır :bbo:

haklısın canım
benim korkum eşim işteyken gelirse :uhm:

slm kızlar nasılsınız...
Delf de doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün...
darısı bize kaydirigubbakcemile3

haklısın canım
benim korkum eşim işteyken gelirse :uhm:
korkma korkma hatırlamıyomusun öğretmenim ve scedu giderken buraya yazıp öyle çıktılar doğuma gidiyoruz suyum geldi vs dediler... en kötü alır kayınvalideyi sen önden gidersin taksiyle arkadan kociş gelir :KK66:

X