2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
GECMIŞ OLSUN hakoperı cnm
10 ay da cok gec ya
hersey zamanında guzelll

RAPUNZEL CNMMM
HERSEYE HAZIRLIKLIYIZ
DOGUM CANTAMI DA 10 GUN ONCE HAZIRLADIM
HAYIRLISI ARTIKKK

ilaç alıyorum kan la vitamin c vitamini de tüketiyorum kefirde içtim aşının yan etkileride oluyomuş kızlar dikkatli olun sizde aşı olursanız

camış yoğurdu yiyenler genellikle geç doğuruyolarmış kızlar haberiniz olsun denenmiş yani

bende grip oldum burnum çok akıyo başka bi yerimde ağrı yok allaha şükürler olsun dün baya bi c vitamini aldım ama yinede geçmedi domuz gribi aşısıda oldum işallah biran önce atlatırım

geçmiş olsun umarım çabuk geçer...havalar iyice soğudu kendimize çok dikkat etmeliyiz

kızlar bebek bezini ve ıslak mendilleri ne marka aldınız benim bi o eksiğim var
bi türlü karar veremedim ?

Merve cnmm
ben 1 tane prıma yenıdogan 3 6 70lı aldım
bıtanede molfıks 70lı 3 6 aldım
hangısını begenırsem ondan devam etcem
ıslak havlu da nıvea baby set aldım
ıcınde 2 paket 70lı yada 72 lı vardııı

canım ben diğer kızımda 6 ay ultra prima kullanıp sonra molfixe geçmiştim molfixten daha memnun kaldım....şimdiki kızımada o yüzden molfix aldım...diğer kızımda 5 ay ılık su ve pamukla alt temizliğini yaptım...katılara geçince yavaş yavaş pek kesmiyor ılık su ve pamuk sonrada canbebenin mendilini kullanıyodum....şimdikinide ılık su ve pamuk olayıyla yapıcam ama dışarısı için dalin aldım bir denicem nasıl diye annem yiğenime nivea kullanıyodu oda çok güzel tavsiye ederim...

günaydın arkadaşlar..
sabah sabah iki doğum haberiyle karşılaştım,
delf ve pump doğum yapmış,
Allah analı babalı büyütsün evlatlarını..
delf daha yeni izne ayrılmıştı,bebişi aceleci çıktı,iyiki annesi çalışırken gelmedi egecik,
pumpun ve bebişlerinin sağlıcakla evlerine gelmelerine sevindim,
öğertmenimde oğluşuyla evine gelmiş,çok sevindim..

Günaydın canım inşallah güzel güzel haberler almaya devam ederiz....

benimki allah nasip ederse ocak 24 canım işallah hepimizinki gününde gelir geç yapmak isterseniz camış yoğurdu yeyin kızlar ozaman doğum gecikiyo benim ablam yedi 10 aylıktı doğurduğunda tekrar camiş yoğurdu yedirdik kşamı doğum yaptı

Camiş yoğurdu nedir ki nerden bulunur?

RAPUNZEL CNMMM
HERSEYE HAZIRLIKLIYIZ
DOGUM CANTAMI DA 10 GUN ONCE HAZIRLADIM
HAYIRLISI ARTIKKK

oh ne güzel ben ha bu hafta sonu ha öbür hafta sonu yine kaldı hazırlıyamadım :=)))

ben mendili unibaby aldım yeni doğan için diyordu, bebek bezide prima yine yenidoğan aldım 3-5 kg arası ya da 3-6kg arası yazıyordu içinde 50 civarında vardı yeni doğanın diğerleri 98 ad. falan oluyor

ben daha alez alıcam, termometre alıcam, tek kullanımlık külotlardan alıcaktım kaldı o da , bişey daha vardı neydi yaaaaa:bbo:

canım ben diğer kızımda 6 ay ultra prima kullanıp sonra molfixe geçmiştim molfixten daha memnun kaldım....şimdiki kızımada o yüzden molfix aldım...diğer kızımda 5 ay ılık su ve pamukla alt temizliğini yaptım...katılara geçince yavaş yavaş pek kesmiyor ılık su ve pamuk sonrada canbebenin mendilini kullanıyodum....şimdikinide ılık su ve pamuk olayıyla yapıcam ama dışarısı için dalin aldım bir denicem nasıl diye annem yiğenime nivea kullanıyodu oda çok güzel tavsiye ederim...

bende geçen gün uzman tv de bebek alt bakımını seyrettim orda da su ve pamukla temizledikten sonra pişik önleyici krem sürdü hah alacaklarım arasında pişik önleyici krem vardı dahaa ondan sonrada bezledi

Rapunzel cnmm
sen set olarak alsana
nıvea cantada verıyor
canta bedavaya gelıyor
kocaman da sampuanı var
jonsons baby sampuan almayın sakın kızlar
bıyerde okudum buyuk ınsanın bıle gozunu yakıyor mus

nerden bulunur bilmiyorum abalam adapazarından gelmişti çok güzel bi yoğurt ama denemenizi tavsiye ederim

bezi molfiks aldım ıslak mendilde aldım ama sadece hastanede kullanmak için evde islak pamuk kullanıcam bide zeytin yağıyla temizlicem kızlar

bende geçen gün uzman tv de bebek alt bakımını seyrettim orda da su ve pamukla temizledikten sonra pişik önleyici krem sürdü hah alacaklarım arasında pişik önleyici krem vardı dahaa ondan sonrada bezledi

eşimin teyzesi bakırköy doğumevinde hemşire ondan aldığım bir tüyoydu üstelik bebişinizi kimyevi madde içeren bu mendillerden bir müddet olsun korumuş oluyorsunuz sıcak su artık her evde elimizin altında ne olucak bence dene derim=)hatta pişik için bir tarifi vardı onu uygulamadım ama sorucam bu seferkinde sizinlede paylaşırım=)kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
nerden bulunur bilmiyorum abalam adapazarından gelmişti çok güzel bi yoğurt ama denemenizi tavsiye ederim

bezi molfiks aldım ıslak mendilde aldım ama sadece hastanede kullanmak için evde islak pamuk kullanıcam bide zeytin yağıyla temizlicem kızlar

bak teyzemden eldığıum tüyoda zeytinyağı ile ilgiydi.ama hakiki olması gerekiyormuş bir de bir işlem yapılıyormuş zeytinyağına yanlış bilgi vermiyim diye aklımdakini söylemiyorum öğreniyim söylerim size=)

X