Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende grip oldum burnum çok akıyo başka bi yerimde ağrı yok allaha şükürler olsun dün baya bi c vitamini aldım ama yinede geçmedi domuz gribi aşısıda oldum işallah biran önce atlatırım
kızlar bebek bezini ve ıslak mendilleri ne marka aldınız benim bi o eksiğim var
bi türlü karar veremedim ?
günaydın arkadaşlar..
sabah sabah iki doğum haberiyle karşılaştım,
delf ve pump doğum yapmış,
Allah analı babalı büyütsün evlatlarını..
delf daha yeni izne ayrılmıştı,bebişi aceleci çıktı,iyiki annesi çalışırken gelmedi egecik,
pumpun ve bebişlerinin sağlıcakla evlerine gelmelerine sevindim,
öğertmenimde oğluşuyla evine gelmiş,çok sevindim..
benimki allah nasip ederse ocak 24 canım işallah hepimizinki gününde gelir geç yapmak isterseniz camış yoğurdu yeyin kızlar ozaman doğum gecikiyo benim ablam yedi 10 aylıktı doğurduğunda tekrar camiş yoğurdu yedirdik kşamı doğum yaptı
RAPUNZEL CNMMM
HERSEYE HAZIRLIKLIYIZ
DOGUM CANTAMI DA 10 GUN ONCE HAZIRLADIM
HAYIRLISI ARTIKKK
kızlar bebek bezini ve ıslak mendilleri ne marka aldınız benim bi o eksiğim var
bi türlü karar veremedim ?
Hakoperı bende bugun ası olcam
ama cok korkuyorum
canım ben diğer kızımda 6 ay ultra prima kullanıp sonra molfixe geçmiştim molfixten daha memnun kaldım....şimdiki kızımada o yüzden molfix aldım...diğer kızımda 5 ay ılık su ve pamukla alt temizliğini yaptım...katılara geçince yavaş yavaş pek kesmiyor ılık su ve pamuk sonrada canbebenin mendilini kullanıyodum....şimdikinide ılık su ve pamuk olayıyla yapıcam ama dışarısı için dalin aldım bir denicem nasıl diye annem yiğenime nivea kullanıyodu oda çok güzel tavsiye ederim...
bende geçen gün uzman tv de bebek alt bakımını seyrettim orda da su ve pamukla temizledikten sonra pişik önleyici krem sürdü hah alacaklarım arasında pişik önleyici krem vardı dahaa ondan sonrada bezledi
nerden bulunur bilmiyorum abalam adapazarından gelmişti çok güzel bi yoğurt ama denemenizi tavsiye ederim
bezi molfiks aldım ıslak mendilde aldım ama sadece hastanede kullanmak için evde islak pamuk kullanıcam bide zeytin yağıyla temizlicem kızlar