2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Bu sefer mutlu haberi ilk benden duyun:) Delf arkadasimiz ogluna kavusmus, facebook'a yazmis: "Kizlar benim dun aniden suyum geldi ve Ege dogduu:)) cok sukur sagligimiz yerinde ikimizinde.operiz sizi"

Delfcim gecmis olsun. Cok tebrik ederim canim... Allah oglusunuza hayirli bi omur versin.

Bu arada ben yokken Pumpkinsin ikizleri de gelmis,

hem de 2 tane :emir_bebek::emir_bebek: :nazar:
aaaa onlarda mı doğmuş?ne güzel ya....sıra yavaş yavaş bizlere geliyor artık...
13 yaşında kızım, 7 yaşında oğlum var, seninkilerin ne, 35 ten sonra zor gerçekten, şimdikinin cinsiyeti ne ve adı ne olacak, karar verdiniz mi, Allah yardımcımız olsun...
benim de 1 kızım 1 oğlum var Allah bağışlarsa bu bebeğim de kız olacak kısmetse.senin neyin olacak.biz adını asya koymayı düşünüyoruz.siz karar verdiniz mi ismine?
kadus bengisumut
Allah bagislasin 40 i gecince iyice kötü kizlar allah bagislasin 3 tane olmus sizlerin.Darisi olmayanlarin basina.Ben ancak 2 de kalabilecegim.

Bu arada bu sefer kesin ciktim iyigeceler herkese bebislerinizi görün bol bol ben hic göremiyorum .
sağol canım hepimizinkini inş.
selamm..iyiyim 3 gündür bakamadım kk ya,cuma günü dr a gittim,bebiği gördük :))şimdi 15 gün bekleyeceğim..herşey yolunda 2500 kilo olmuş gibi opuyorumnanaktan
yanlız ben de b12 eksikliği çıktı,dahiliyeye gidip düzenli iğne olmam gerekiyormuş..
siz nasılsınızz,isme karar verebildiniz mi..

julii hayırdır medipol e mi geleceksin? jasmin in yazısında gördüm şimdi..buradamısınn..

pamuk sen de hoşgeldinn
maşallah canım bebişe....:nazar:

Bu sefer mutlu haberi ilk benden duyun:) Delf arkadasimiz ogluna kavusmus, facebook'a yazmis: "Kizlar benim dun aniden suyum geldi ve Ege dogduu:)) cok sukur sagligimiz yerinde ikimizinde.operiz sizi"

Delfcim gecmis olsun. Cok tebrik ederim canim... Allah oglusunuza hayirli bi omur versin.

Ocak bebekleri büyük bir hızla gelmeye devam ediyor:emir_bebek:

Allah anneli babalı büyütsün Delfcim.Geride kalanlar da inşallah sağsalimen kavuşsun yavrularına:nazar:

Günayydinn,

Sabah sabah yeni bir bebek müjdesiyle uyandik walla. Dün gece de cindirellayla bebek olsa da sevsek diyorduk icimize dogmus demek kaydirigubbakcemile3

Allah saglik sihhat versin hayirli evlat olsun, yanaklarini bizim icin bol bol isir :)

Kocaman kocaman Masallah Ege bebege :nazar:

delf ve ege bebeğe mutluluklar...sanırım bu topikte 40. haftaya ulaşacak çok az kişi olacak...bunlardan biri olmayı planlıyorum nasipse:))

delf ve ege bebeğe mutluluklar...sanırım bu topikte 40. haftaya ulaşacak çok az kişi olacak...bunlardan biri olmayı planlıyorum nasipse:))

ins. ben de en azindan Aralikta dogurmam heralde, 36 olucam nerdeyse sancilardan tik yok, benim bebegin daha icerde rahati yerinde demek :emir_bebek:

gunaydın kızlar
ayyy delfte mı dogurmus
sabah sabah cok sasırdım
rabbım analı babalı buyutsun

desenıze sıra yavas yavas bıze gelıyor
hadı hayırlısı

poseıdon cnm

dra gıtcekmısşin bugun

iyi haberlerle gel canımmm

oglusunu gorebılırsın ınsallah

gunaydın hepmavı
hava souk ya kımse yataktan cıkmamıstır

Ben erken kalkıyorum oğlumu okula gönderiyorumyerimsenibenGece de erken yatıyrum ,en geç 11 de yataktayım.Gerçi kaç kere kalkıyorum.Yüzüstü uyuurdum ben çok özledim öyle uyumayı.Yatakta yastıklarla savaş halinde yatıyorum.

Yarın benim de randevum var.Sezeryan tarihim de netleşir büyük ihtimal.:CüvCüv:

arkadaşlar ...dilimin üzerinde aft oluştu yaa...2 gündür rahatsız ediyor beni...:sinifsinif:

günaydın kızlar a.s.
amaniiiiiin egecik te gelmiş :lepi: :lepi:
bu ocak anaları pek bi hızlı cıktı

günadın kızlar..
ocakta doğuracak ocak anası var mı içimizde delikafadulden
aralıkta dökülmeye başladı herkes.
oğluşumda sıkılıyordu zaten tek başına, gelsin hadi kardeşler.. opuyorumnanaktan

günadın kızlar..
ocakta doğuracak ocak anası var mı içimizde delikafadulden
aralıkta dökülmeye başladı herkes.
oğluşumda sıkılıyordu zaten tek başına, gelsin hadi kardeşler.. opuyorumnanaktan

aralık anası olaraktan ben ocakta doğurcam kanımca kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

X