- 26 Şubat 2008
- 364
- 0
Belim agridi burda oturmaktan, bebek de sikisti iyicene uzanip ona yer aciyim bol bol gerilsin kerata
Iyi geceler Cindirella ve diger misafirler yerimseniben
Iyi geceler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belim agridi burda oturmaktan, bebek de sikisti iyicene uzanip ona yer aciyim bol bol gerilsin kerata
Iyi geceler Cindirella ve diger misafirler yerimseniben
aaaa onlarda mı doğmuş?ne güzel ya....sıra yavaş yavaş bizlere geliyor artık...Bu arada ben yokken Pumpkinsin ikizleri de gelmis,
hem de 2 tane
benim de 1 kızım 1 oğlum var Allah bağışlarsa bu bebeğim de kız olacak kısmetse.senin neyin olacak.biz adını asya koymayı düşünüyoruz.siz karar verdiniz mi ismine?13 yaşında kızım, 7 yaşında oğlum var, seninkilerin ne, 35 ten sonra zor gerçekten, şimdikinin cinsiyeti ne ve adı ne olacak, karar verdiniz mi, Allah yardımcımız olsun...
sağol canım hepimizinkini inş.kadus bengisumut
Allah bagislasin 40 i gecince iyice kötü kizlar allah bagislasin 3 tane olmus sizlerin.Darisi olmayanlarin basina.Ben ancak 2 de kalabilecegim.
Bu arada bu sefer kesin ciktim iyigeceler herkese bebislerinizi görün bol bol ben hic göremiyorum .
maşallah canım bebişe....selamm..iyiyim 3 gündür bakamadım kk ya,cuma günü dr a gittim,bebiği gördük :))şimdi 15 gün bekleyeceğim..herşey yolunda 2500 kilo olmuş gibi opuyorumnanaktan
yanlız ben de b12 eksikliği çıktı,dahiliyeye gidip düzenli iğne olmam gerekiyormuş..
siz nasılsınızz,isme karar verebildiniz mi..
julii hayırdır medipol e mi geleceksin? jasmin in yazısında gördüm şimdi..buradamısınn..
pamuk sen de hoşgeldinn
Bu sefer mutlu haberi ilk benden duyun:) Delf arkadasimiz ogluna kavusmus, facebook'a yazmis: "Kizlar benim dun aniden suyum geldi ve Ege dogduu:)) cok sukur sagligimiz yerinde ikimizinde.operiz sizi"
Delfcim gecmis olsun. Cok tebrik ederim canim... Allah oglusunuza hayirli bi omur versin.
delf ve ege bebeğe mutluluklar...sanırım bu topikte 40. haftaya ulaşacak çok az kişi olacak...bunlardan biri olmayı planlıyorum nasipse:))
ins. ben de en azindan Aralikta dogurmam heralde, 36 olucam nerdeyse sancilardan tik yok, benim bebegin daha icerde rahati yerinde demek
gunaydın hepmavı
hava souk ya kımse yataktan cıkmamıstır
günadın kızlar..
ocakta doğuracak ocak anası var mı içimizde delikafadulden
aralıkta dökülmeye başladı herkes.
oğluşumda sıkılıyordu zaten tek başına, gelsin hadi kardeşler.. opuyorumnanaktan
günaydın kızlar a.s.
amaniiiiiin egecik te gelmiş :lepi: :lepi:
bu ocak anaları pek bi hızlı cıktı