- 6 Temmuz 2008
- 11.582
- 71
Merhaba ben geldim,
Bugün doktora gidicez oglum bana televizyondan el sallayacak
cok merak ediyorum doktor ne dicek en son 1 ay önce gitmistik
güzel haberlerini bekliyoruz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben geldim,
Merhaba ben geldim,
ins.
Doktora neler sormam gerektigini listelemeliyim simdiden yoksa hersey normal diyor gönderiyor.
kilosunu sorucam
amnios sivisi bebek icin yeterli mi dicem,
Daha ne sorabilirim CADIARZU
:hulya:
Iyi haberlerle donersin isallah canim. Ben de bebegin kilosunu felan merak ediyorum. Ama maalesef pek ultrasona almadiklari icin ogrenemiyorum:çok üzgünüm:
hayırlı haberlerle gel deniz inşallah
kilonu sorabilirsin beslenmeyi
epidurali merak ediyordun onu sorabilirsin
hayırlı haberlerle gel deniz inşallah
kilonu sorabilirsin beslenmeyi
epidurali merak ediyordun onu sorabilirsin
Bakalim beni de ultrosona alicak mi ondan emin digilim daha, Ama aradan 1 ay gecti amniyos sivisini kontrol etmesi gerek diye düsünüyorum belki azaldi, bakmai sart gibi düsünüyorum. olmadi özel parasini veririm öyle baktirirm.
Burda kizlar yaziyorlar bebegin suyu azalmis biraz daha gec kalsak bebek zarar görecekmis diye o yüzden ben de korkmaya basladim bakmasinda fayda var
türkiyede her şeyi bi doktor yaptığı için orada da öyle sanmıştım
:ecrin_bebek:
ben de kan ilacını aksatıyorum bilerekBeslenme demisken aklima geldi kan ilacim bitmisti onu da söyliyim yenisini yazsin.
Bir de zorla da olsa süt iciyim :bbo:
Ayy boyle soyluyosunuz ama ben abd'deyim canim. Burada ultrasona/nst'ye felan almiyolar pek. Ben 30. haftalarimda geldim oncesinde Turkiye'de her kontrolde ultrasona giriyodum ben de. Burada bi arkadasim var 38. haftasinda. Bi kere ultrasona almislar 4 aylikken felan, bi daha da yok. Kiz dogurdu doguracak ama ne ultrasonla bebege-suyuna felan bakiyolar ne nst'ye aldilar!!! Burada da boyleymis iste. Niye farkli anlamiyorum hiiic?:uhm:
Ayy boyle soyluyosunuz ama ben abd'deyim canim. Burada ultrasona/nst'ye felan almiyolar pek. Ben 30. haftalarimda geldim oncesinde Turkiye'de her kontrolde ultrasona giriyodum ben de. Burada bi arkadasim var 38. haftasinda. Bi kere ultrasona almislar 4 aylikken felan, bi daha da yok. Kiz dogurdu doguracak ama ne ultrasonla bebege-suyuna felan bakiyolar ne nst'ye aldilar!!! Burada da boyleymis iste. Niye farkli anlamiyorum hiiic?:uhm:
Gittigim doktor yaptirmicak dogumu,
benim doktorum ve hastanem ayri, burda kadin doktorlari sadece kontrolleri yapiyor dogum yaptirmiyorlar hastanede dogum yapiyoruz. o yüzden pek ilgilenecegini sanmiyorum sen nasil istersen öyle yap der.
Epudrali, Hastanedeki randevumda 23. aralikta sorucam
Avusturyada da sigortayla fazla bakmiyorlar ama özel parasini ödeyince bakiyorlar.
Mesela yarin gittigimde bakmiyorum derse. mecburen 40 € ödeyip özel olarak baktiricam.
Birde ben bir yöntem daha buldum. Acile gidip bebegim hareket etmedi, bir sorun var ya da baska bisey uydurursan hemen bebege bakiyorlar ulltrosonla :roflol:
ben de kan ilacını aksatıyorum bilerek
ne yapayım kabız yapıyo zaten göbüşte yer yok
yurtdışı çok farklı yaa
o zaman türkiye sağlık yönünden gelişmiş mi yoksa geri mi anlamadım ki