- 7 Ekim 2024
- 1.022
- 341
- 38
- 21
Yarın sabah yap canm bende öyle yapıcamBeni de şeytan dürtüyor kızz evde 6 laboquıck 3 awox var suan yapsammı diyorum hahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sabah yap canm bende öyle yapıcamBeni de şeytan dürtüyor kızz evde 6 laboquıck 3 awox var suan yapsammı diyorum hahahah
Canım benim oğlumda da kimyasal gebelikte de ilk belirtim sıcak basması oldu yüzümü sıcak basıyor. Birde göğsüm de ki damarlar yemyeşil olur. Pazar günü sabah negatif öğlen negatif kuruma çizgisi bile yoktu akşamın da pozitif gördümKuzumm evet çok net bu laboquıckler neden böyle acaba. Ya vücudun nasıl sıcak mı kuzum bidaha sorayım gormednn sanrm 3kala negatftı de sonra mı poz oldu. Benm gece adet yada yarın maks. Pazar negatif ti bdha test yapmadım
Neyseki nihai sonuc olumlu cikmis. Gercekten yasattiklari stres de cabası insanlarin hayatini etkileyecek şeylere nasil böyle karar verebilirler aklim almiyor... dikkat edin canim takip edin ne olur ne olmaz yazıktır annesi de üzülür tabi evlat bu baska seye benzemez..Aynen öyle cnm ömrümüzden ömür gitti resmen duyunca Allah bildiği gibi yapsın 10 günde adamı ne hale getirdiler uyku uyuyamiyordu düşünmekten annesi kahroldu duyunca yok artık ihmal etmeyiz sık sık gideriz kontrole senede birde check-up yapılacak artık ne olur neolmaz
2 kızım var ilk evlilikten. Şimdiki eşimle ortak meyve istiyoruz inşallah bu 2. AyÇocuğun var mı peki?
Bu ay ilk deneme mi ?
41 bende. Sizde çocuk var mı?
Amin canim aminnn insallah hepimiz hayallerimizi süsleyen o mis kokulu bebeklerimize kavuşuruz Allahım mucizesinden bize de versin...Ay kuzum inşallah umarım isteyen herkes beklediği sonucu alır Aşkım vallahi Letu 450 TL ovulex kullanıyorum Yumurta kalitesini arttırıp daha güzel gelişmesini sağlamak için onu da 1.850'ye aldım bir de kan cıvıtıcı yazdı ecopirin yani toplamda 2.300 ilaçlara verdim Bu 2 ücret ödeyişim İlkinde 1250 verdim Şu an 1500 olmuş bugün de öyle gitti çatlatma iğnesi de 395 liraydı yani toplamda 5.30-6 falan tek olsun tek olumlu sonuç alayım gitsin umurumda değil annem gerçekten durumu dört dörtlük iyi olan biri de değilim hani bugünümüze çok şükür ama eşim Asgari ücretin Bir tık üstünde çalışıyor zor bir şeylerden kasıp bir şeye yöneliyorum ama sonucunun iyi olacağını bilmek her şeye değer
Kuzu bence dr daha garanti gitmek istiyor hem hemde erken ogrenince git gel cok uzun sürec dr.lar icin.
Bence bırak cnmeva0108 canm sence ?
Ovitrelle yazdı onu malatyada eczane bırakmadım bulamadım o 1100 tlydi sonra gonapeply eş değer dedi onu aldımAmin canim aminnn insallah hepimiz hayallerimizi süsleyen o mis kokulu bebeklerimize kavuşuruz Allahım mucizesinden bize de versin...
Allah herkesin yardimcisi olsun öyle bir donemdeyiz ki hersey asiri pahali ve geçinmek dahi zor.. cok iyi anliyorum seni ...
Zaten yeter ki olsun bebeklerimiz saglikla, giden para onemli degil asla..
Iyi canim yine iyi bir ucrete mal olmus. Daha fazla tutar mi diye düşünmüştüm. Bende yumurta takibi yapmak istiyorum aslinda dr ile ama bakalim kafama göre bir dr bulamadim hic.
Catlatma ignesi hangisini verdi canim iyi uygunmus
Ahh cnm albi testin gözünü seveyim harika bir test cnm gözün aydın hamilesinnnnnnCanım ben sürekli laboguick testle takip ediyorum koyulaşma pek olmuyor şimdi farklı test yaptım testin ismi Albi o daha koyu çıkıyor bak bu şimdi yaptım ama laboguick hayla koyulaşma yokEki Görüntüle 3536976
Yaa maşallah güzel vermissin inşallah bundan sonra da istedigin kilonda olursun canim sevindim senin icin.Yoo özel değil. 126 ile girdim ameliyata şuan 64 kg oldum. 4 kilo daha vercem. 14.5 ay oldu ameliyat olalı
Bugün de içip birakiyim o zamanBence bırak cnm
Iyi canim ise yaramis ya onemli olan o. Zaten bu ignenin tek olmasi beni sinir ediyordu ovitrelle nin. Eczanede bulamazsin buldugun ben birine ayirdim der. Resmen karaborsaya düşmüştü igneOvitrelle yazdı onu malatyada eczane bırakmadım bulamadım o 1100 tlydi sonra gonapeply eş değer dedi onu aldım
Çok şükür cnm vardır bundada bir hayır diyoruzNeyseki nihai sonuc olumlu cikmis. Gercekten yasattiklari stres de cabası insanlarin hayatini etkileyecek şeylere nasil böyle karar verebilirler aklim almiyor... dikkat edin canim takip edin ne olur ne olmaz yazıktır annesi de üzülür tabi evlat bu baska seye benzemez..
Yaa gercekten mı ınsAllah oyledir.saat 4 de cok cok az gördüm .2 saat sonra da mınnacık gordum boyle akıntı ıcınde yanı.sızde oldumu acabaYerleşöe kanaması
Ahahah yaptırdığım günü de sayarsam bugün 10. Günü benimde yapasım yok bu ay test falan ne zaman yapayım sence yapsam mıKuzu bence dr daha garanti gitmek istiyor hem hemde erken ogrenince git gel cok uzun sürec dr.lar icin.
Catlatma ignesinin ustunden 14 gün sonra test yapabilirsin hangi gune geliyorsa.
E tabi senin dedigin ihtimal de olabilir
Aynen cnm en geç 5 gün içinde ya regl yada bebiş gelir hayırlısı olsunBugün de içip birakiyim o zaman
Yarın sabah yap canm bende öyle yapıcam
Canım benim oğlumda da kimyasal gebelikte de ilk belirtim sıcak basması oldu yüzümü sıcak basıyor. Birde göğsüm de ki damarlar yemyeşil olur. Pazar günü sabah negatif öğlen negatif kuruma çizgisi bile yoktu akşamın da pozitif gördüm
İnşallah canm yaAynen cnm en geç 5 gün içinde ya regl yada bebiş gelir hayırlısı olsun
Regl günüm 11 ocakti aslında ama catlamadan sonra 14 gün deniliyor ona gorede dündü siz sabah tekrar test yaptinizmi gebelik testiEvet o dediğiniz ihtimalde olabilir canım Allahtan umut kesilmez regl gününüxü bekleyip öyle tekrar test yapın istersenz