2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Scedcedu, Kullanicilar arasinda gözüküyorsun maasallah, eve geldin mi hemen? Bebek nasil?

canım valla ben tam olarak uymuyorum diyete.senin drun fazla mı abartmış ne?tamam öyle her zaman şeker içeren besinler almıyoruz ama vücudumun şekere de ihtiyacı var ve ben arada pasta filan yiyorum .zaten son ay iştahım çok açıldı.yemesem bunalıma gireceğim o yüzden fazla abartmadan yiyorum.sen de kendini üzüp durma.insilün filan kullanıyormuydun sen?neden o kadar korkuttu ki dr un seni?kaç çıkmıştı şekerin?
aa cidenmi pasta falan yedin
ne güzel yaa
benim 3 saatlk testimin hepsi yüksek çıktı diyetten sonra kontrol altına girdiği için insilün almadım hiç arada 14 o üstü oluyo aöma daha fazlası olöadı çok şükür
hep bebek etkilenmemiş görünüyo diyodu dr son 3 hafta önce vücut ölçüsü büyük çıktı etkilenmiş dedi az daha dikkat dedi
evet abarttı diycem ama doğumdan sonra yiycem ama yinede dikkatli olucam
benimde iştahmı açlıkmı bilmem şu sıralar doymuyırum işte
sağlık olsun

iyi geceler kızlar..
bende 35+3 üm ama en son 21 Aralık'a kadar olmazsa sezeryanla alacağını söyledi doktorum. o zamana kadar bile beklemeyeceğini söyledi.
bende şeker de yoktu ama son 10 günde biraz fazla kilo almış bebişim. bugün bile doğum başlamış mı diye kontrol etti. rahmim doğuma hazırlık sancılarına başlamış. öyle söyledi. zaten iki gündür fazla sancım oluyodu. dün gece burda yazmıştım hatta..
öle işte.. iyice heyecanlanmaya başladım..
sizinle paylşamak istedim.
dualarınızı bekliyorum..
bi erken gelecek bebek daha hımm
hadi bakalım Allah yardımcınız olsun sağlıcakla inşallah

ona neymiş acaba :dilcikar:
aman kanka tıka kulaklarını

takamadan duramam ben yapım böyle şekerim
ama kimsede kalmayı düşünmüyorum cidden

Yok canim hastanedeyim size bakayim dedim

ay benim tatlı taze annem
uyuyamadınmı

arkadaşlar, domuz gribi aşısı oldunuz mu, bir de mide yanmaları, nefes darlığı ve kasık ağrıları yaşayan var mı, geceleri durmadan tuvalete kalkıyorum, uyurken bir yandan bir yana dönemiyorum, ayakta uzun kalınca da ayaklarım şişiyor, ayrıca çok çabuk sinirleniyorum ve çok sık ağlıyorum, bu kadar çok sorun yaşayan var mı, yoksa benim yaşımdan dolayı mı bu kadar zor geçiyor bu hamilelik, 37 yaşındayım ve üçüncü çocuğum, ayrıca da 20 kilo aldım, ama normalde çok zayıfım, 51 kilo ile başladım hamileliğe, yani öyle çok kilo almış gibi görünmüyorum, yalnız karnım şişiyor, doğumum 2 ocakta inşaallah, amma çok şikayetim varmış ha, yazarken farkettim, kusura bakmayın, ama bir nevi dertleşiyoruz burada, aşı da oldum, inşaallah bebeği kötü etkilemez, doktorum önerdi ama şimdi ona da evham yapmaya başladım...

bu sorunların hepsi hatta tıpa tıp hepimizde var

arkadaşlar, domuz gribi aşısı oldunuz mu, bir de mide yanmaları, nefes darlığı ve kasık ağrıları yaşayan var mı, geceleri durmadan tuvalete kalkıyorum, uyurken bir yandan bir yana dönemiyorum, ayakta uzun kalınca da ayaklarım şişiyor, ayrıca çok çabuk sinirleniyorum ve çok sık ağlıyorum, bu kadar çok sorun yaşayan var mı, yoksa benim yaşımdan dolayı mı bu kadar zor geçiyor bu hamilelik, 37 yaşındayım ve üçüncü çocuğum, ayrıca da 20 kilo aldım, ama normalde çok zayıfım, 51 kilo ile başladım hamileliğe, yani öyle çok kilo almış gibi görünmüyorum, yalnız karnım şişiyor, doğumum 2 ocakta inşaallah, amma çok şikayetim varmış ha, yazarken farkettim, kusura bakmayın, ama bir nevi dertleşiyoruz burada, aşı da oldum, inşaallah bebeği kötü etkilemez, doktorum önerdi ama şimdi ona da evham yapmaya başladım...
az kaldı canım sık dişini.belli bi yaştan sonra zor tabi hamilelik .benim de 3. çocuğum ve bu hamileliğim zor geçiyor.ilki çok kolay geçti 2. çocuğumda5.aydan sonra zorlandım ama bunda hjamileliğimin başından beri çok zorlanıyorum.aslında 35 yaşından önce doğurmak gerekiyor.35 ten sonra gerçekten zormuş hamilelik onu anladım.2 çocuk en ideali aslında.
senin ilk 2 bebeğinin cinsiyeti ney?

günaydın kızlar pazar pazar kimsecikler yok sitede herkes kocalarıyla birlikte heralde

Günaydın kızlar... Pazar pazar kocişleriyle birlikte olanlar ne kadar şanslı,biz yine yalnızız,eşim görevli bugün...

güdaydın kızlar

eşimi işe gitti
ama erken gelicek beni havalandırmaya çıkaracak

malum yarı açık cezaevindeyim

saat sayıyorum
şöleeeeeeee arabayla tur attırır yine yerime bırakır

bu arada kuzenim ingiltereden bana paket yolladı
daha doğrusu bebişe
daha elime geçmedi,
bitaraftanda onu merak ediyorum
nası ciciler gelicek

güdaydın kızlar

eşimi işe gitti
ama erken gelicek beni havalandırmaya çıkaracak

malum yarı açık cezaevindeyim

saat sayıyorum
şöleeeeeeee arabayla tur attırır yine yerime bırakır

bu arada kuzenim ingiltereden bana paket yolladı
daha doğrusu bebişe
daha elime geçmedi,
bitaraftanda onu merak ediyorum
nası ciciler gelicek
eminim güzel ciciler yollamıştır bebişine.benim de görümcem ingilterde.yaza gelirse o da getirir bebişime ciciler heralde...

günaydın arkadaşlar..
eşim yatıyor saat 1 de kalkacak,ben de size bir bakayım dedim,
çok acıktık biz,acıkınca rüyamda yiyecek bişeyler görüyorum hep,sizde de oluyor mu?

günaydın kızlarrr
anneolmakistiyorum bebenin yanaklarına bayıldım tam ısırmalık olmuşlar

X