2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
evet bende okumustum
o yüzden bi gece lambası sart karanlıkta bu işleri yapamayacağımıza göre

Bizim daha beşiğimiz bile yok,kaldı ki gece lambası mafoldumben Sinir oluyorum eşime ne kadar rahat adam,hallederiz diyor her seferinde. Bebek doğacak neredeyse ama adam gayet relaks...:eek:klava: Yarın zorla maskoya götüreceğim onu bakalımmm...

Özgecim
Kalkarsin kalkarsin hamilelik günlerini düsün ne emek verdigini :KK66:
Birde cok bisi yok ya yenidogmusun.Altini al emzir yatir uyusun büyüdükce bela oluyorlar .Benimki bu sabah okula gitmemek icin benle kavga ediyor diyorki keske dünyaya gelmeseydim.Benim canim cikmis ettigi lafa bak.Gel ama yerin dolu su an alamam seni geri dedim güldü oda :)))

Bizim daha beşiğimiz bile yok,kaldı ki gece lambası mafoldumben Sinir oluyorum eşime ne kadar rahat adam,hallederiz diyor her seferinde. Bebek doğacak neredeyse ama adam gayet relaks...:eek:klava: Yarın zorla maskoya götüreceğim onu bakalımmm...

he valla çok rahatmış:mymeka:

teşekkür ederim hoyacım yarın görüşrüüz kızlar inşallah kocam tepeme dikildi hadi kalk diye ben kaçtım kendinize iyi bakın

Anladım meltem abla. Ya ben acayip tırsıyorum tüm bunların altından kalkabilecek miyim,becerebilecek miyim. Çok fena bir stres başladı bende mafoldumben

özgeciğim benim ilk etap korkum sağlıcakla doğması
ikinicisi ise bu sanırım ilk bebeğe sahip olacak herkeste oluşuyodur bu
eşimi bile telaş sardı nasıl bakacağız diye
annen yardım eder falan diyo
bence kalkarIz Allahın izniyle

Özgecim
Birde cok bisi yok ya yenidogmusun.Altini al emzir yatir uyusun büyüdükce bela oluyorlar .Benimki bu sabah okula gitmemek icin benle kavga ediyor diyorki keske dünyaya gelmeseydim.Benim canim cikmis ettigi lafa bak.Gel ama yerin dolu su an alamam seni geri dedim güldü oda :)))

maşallah meltem abla seniki de tam bilmiş

özgecim abajurrda elektirikli oluyor ama :uhhm:

Bu küçük olanların dışındaki plastik geceden sabaha kadar yandığında erime yapabiliyormuş,dolayısıyla da yangına sebep oluyormuş. Bana bir ara böyle bir mail gelmişti o yüzden söyledim. Abajurda sadece fişi takıyorsun prize,plastik erime imkanı yok yani...

ay ne çok yazmışsınız yarısı ukudum..

bizim beşigimiz hafta ssonu geliyo. uyku seti alcam bakalım nasıl bişey olacak....

özgecim benımkıde çok rahat ben zorlamayla yaptırıyorum..geçen hafta alacaklarımızın hepsini aldık bugunde beşiğimizi aldık artık ufak tefek dışında bişeyimiz kalmadı..sende alırsın iki günde halledersin.. aslında umursamıyor gıbı duruyorlar ama ben aldıklarımızı yerleştiriyordum şifonyere odaya geldiğimde bi baktım almış böyle bebek kıyafetlerini öpüyo seviyo yanagına filan koyuyo çok hoşuma gitti....

Sevcan geçmiş olsun canım. Ben de hamile kaldığımdan beri 2 kere grip oldum,özellikle birinde 40 dereceye çıkmıştı ateşim. Bebişleri bi şekilde koruyor Allah. En kısa zamanda baş ağrın ve burun tıkanıklığın da geçer inş...
sağol özgeciğim.Şeniz
sıcaktanmı eriyen bişey acaba ana maddesi farklı bişey sanırsam

semiha,sıcaktan olamaz çünkü benim yatak odam buzhane gibi:sinifsinif:
neyse erisin bitsi de arkidiş bi daha getirsinkaydirigubbakcemile3

demetcim
Aman tv olayini bebege hic ögretme sonra cok zorlanirsin.Müzik ac ama tv acma.Cok sinirli oluyorlar tvye bakan cocuklar ben yapiyordum doktor beyinde resimleri hizli gördügü icin hic iyi degil demisti. Konusmalari dinlemeside uykusunu kacirir.Tv ile mümkün oldugunca gec tanissin rahat edersiniz.

bizim büyüklerde daha iyi izlesin diye yönünü tv ye çevirir çocugun söyledigin iyi oldu
Baska püf noktalarida var yemeklerde aklima gelirse yazarim .Bende pek sevmem yemek yapmayi esimle iddlasa iddalasa ögrendim ama ne kadar cabuk yapip mutfaktan kacarsam o kadar mutluyum.[/QUOTE]

aynen bende ne kadar çabuk biterse o kadariyi oluyo.nese küçük bi tv koyayım mutfaga belki o zaman daha çok özenirim sıkılmam hemen.

bizde yeni aldık babası bak koca adam oldu artık hakediyo dedim herşeyi onayladı.
şimdi oturdugumuz odada hoşuna gidiyo galba varlıgı çıkarttıramadım başka odaya.bide bi yerim agrıdıgı zaman ayy uyy dedigimde adam o kadar komik bakıyoki anlatamam yaaa çok hoşuma gidiyo o şapşal bakışları.sizdede oluyo mu

Özgecim

oyyyyy yerim ben onun dillerini kaydirigubbakcemile3 Bazen böyle bilmiş bilmiş konuşuyorlar ya bayılıyorum. opuyorumnanaktan

Hoya
Oglan cocugunun bilmiside güzel olmuyor ya kizlarda daha sirin duruyor bicir bicir konusmak.

özgeciğim benim ilk etap korkum sağlıcakla doğması
ikinicisi ise bu sanırım ilk bebeğe sahip olacak herkeste oluşuyodur bu
eşimi bile telaş sardı nasıl bakacağız diye
annen yardım eder falan diyo
bence kalkarIz Allahın izniyle

Bazen eşim de aynısını diyor hatta izin süreni annenin ya da annemin yanında geçirirsin biz bakamayız diyor. BU sefer ona da sinir oluyorum. Madem hamileyim ben herşeyi göze aldım bu bebeğe ben bakıcam herkes nasıl bakıyor diyorum. Anlayacağınız hamilelik işte,duygularım düşüncelerim bi öyle bi böyle :CüvCüv:kafamçokkarıştı

Özgecim
Zor günler gececek bide bakmisin ne zaman ilk kelimesini etti ne zaman emekledi onlarin hesabi gelecek en güzel zamanlar :KK66:

yavrucak ne zaman alıyorlar oğlusunu

ben 3-4 ay önce rüyamda 19 aralık görmüştüm
bakalım rüyam cıkacak mı

offf ya KK da ya benim bilgisayarda sorun var on saat açılmıyor sayfa sıkıldım çıkıyorum ben..
herkese iyi geceler

X