2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bu arada kızlar kuzenim aradı geç yıl benim doktoruma doğum yapmış bnde onun tavsiyesiyle gitmiştim dün gitmiş benim doktora kendi kadın hastalığıyla ilgili problemi vardı onun için .teyzemin kızı beni sormuş durumu nasıl diye demişki doktorum

senin kuzenin bebek acele ediyor tam doğum pozisyonundaydı hareketlerini takip ettim 2 günde doğururdu normalde ama 37tamamlasın diye ilaç verdim hafta içi doğum gerçekleşir gb geliyor demiş .hemen annemi aramış teyze hazırlıkları yap dün doktor böyle böyle dedi diye annemde geldi 12de salonu temizledi yemek yaptı yeni gitti bi heyecan dedim anne allah bilir yani hafta içi olcak diye hemn olcak değil

benide strese soktular bugün zaten hastayım kendi derdimleyim bi telaş evi arayanlarmı dersin hazırlığa gelelim diyenlermi dersin

ayy gelemiyorum kaç gündür, hastanede gelince pestilim çıkmış oluyor.

bizden haberler vereyim hemencik, sonra entegre bir süt tesisi olarak sütümü sağayım, sonra gelem geçmişi okuyam.. :eek:

1600 gr olmuşuz. hiçbir sorunumuz yok sadece ememiyoruz hala. bugün 34+1 olduk normalde. emme refleksi 36. haftada falan gelişirmiş zaten, normal o yüzden.
yani emiyor cork cork ama süt çekemiyor, kuvveti yok henüz. kaydirigubbakcemile3
rop testi yani göz testini yaptırdık bugün daha tam gelişmemiş 2 hafta sonra bir daha. ilk defa ciyak ciyak ağladı kuzu. bi öğünde aç kalınca elini kolunu hatta ayağını bile kemirdi yavrucak. mafoldumben
bu arada siz rop testi olmayacaksınız muhtemelen. çünkü sanırım 32.haftadan önce doğan bebeler oluyor. siz göz gelişiminizi tamamlayıp doğuracaksınız zaten.
ayy biri beni durdursun yazdıkça yazacam yoksa, gidem sağam acık kendimi. :1rolleyes:

kimsede sorun yok dimi, iyi herkes. :1hug:

canım benim görümcemde erken dogum yapmış bebek yastıgının üzerineyatırıyordum yastık büyük geliyordu diyor şimdi kocaman sen ama yılda birkez özlerin göstereceksin ogluşundan getirdigin haberler bizi çokmutlu ediyor bunu bil sabret arkadaşım az kaldı

hayırlısı diyelim evet.ama senin haftanda güzel dogsada problem çekmez inş. hayırlısı olsun.o agrı benide çok rahatsız ediyo ama benim bebiş çok yukarda inemiyo aşagıya.kaburga agrısı çok çekiyorum bende

bnde kaburga ağrısı çok çektim o geçer canım son haftalarda aşağı iniyor rahatlarsın benim az kaldı arada bir oluyor .geçmiş olsun canım

bu arada kızlar kuzenim aradı geç yıl benim doktoruma doğum yapmış bnde onun tavsiyesiyle gitmiştim dün gitmiş benim doktora kendi kadın hastalığıyla ilgili problemi vardı onun için .teyzemin kızı beni sormuş durumu nasıl diye demişki doktorum

senin kuzenin bebek acele ediyor tam doğum pozisyonundaydı hareketlerini takip ettim 2 günde doğururdu normalde ama 37tamamlasın diye ilaç verdim hafta içi doğum gerçekleşir gb geliyor demiş .hemen annemi aramış teyze hazırlıkları yap dün doktor böyle böyle dedi diye annemde geldi 12de salonu temizledi yemek yaptı yeni gitti bi heyecan dedim anne allah bilir yani hafta içi olcak diye hemn olcak değil

benide strese soktular bugün zaten hastayım kendi derdimleyim bi telaş evi arayanlarmı dersin hazırlığa gelelim diyenlermi dersin

anammmmmmmmmm biri daha geliyor saglıcakla gelsin sanada hayırlı dogumlar canım

selam kıslar...
geçmişi okuyamıcam çok yazmışsınız, var mı önemli haberler? doğuran falan yok di mi?
ben de bugün medicalparktaydım seminerde, seminer sonrası bebek bakım odasını falan seyrettik çok tatlılardı, sonra rastgele bir odaya girdik, anneler bekliyordu doğumdan dönmesini anne ve bebişin....anne normal doğum yapıyordu aşağıda ve 36. haftasında:)))

canım panik yapma sen.
amaaan insanlarda hiç düşünmüyor karşındaki heyecanlanacak diye.
boşver sen, bebiş ne zaman sıkılırsa o zaman gelir...

canım benim görümcemde erken dogum yapmış bebek yastıgının üzerineyatırıyordum yastık büyük geliyordu diyor şimdi kocaman sen ama yılda birkez özlerin göstereceksin ogluşundan getirdigin haberler bizi çokmutlu ediyor bunu bil sabret arkadaşım az kaldı

he yaa bizimki de şimdi minicik bi yastığın üstünde yatıyo kaydirigubbakcemile3
az kaldı canım benim, çok sağol..

Merhaba kizlar
FEYZAE canim az kalmis hadi hayirlisi. Ocak anneleri dedik yilbasi gecesi kucaklarinda olacak bebisleri:Sevcancim listeyi yenileseydin canim bi görseydik kac kisi kalmisiz.

esmeralda
Alemsin ya cok hosuma gitti yazdiklarin.Bebis eve geldi mi? sanki öyle anladim.Benim icin bi kokla ne tatlidir o simdi.Ben oglanda uykusuzluktan kafayi yemisim biri dediki aayy ne tatli kokuyodur o simdi kokla benim icin.Bende farkinda degilim nasil kokuyo dedim :))) Ilkinde tecrübe olmuyor bazi anlari anlamiyor insan ama sonradan özlüyor. Bu sefer sag saglim bitirsekte anaogul koklasmalara kalsak diye bakiyorum.
Rop testi ne bilmiyorum ama oglum dogdugunda heryerine test yapildigi gibi gözede yapiliyor anneye dikis atilirken.Birde damla damlatmislardi galiba gözüne hatirladigim.

krizalit
Iyi yapmisin seminere gitmekle nasil faydasi oldu mu?

Özgecim
Cikincada yapisiyorlar anaya merak etme kafasini nerene sokacagini sasiriri senle yatsin diye :))))) Ilk günler ortamiza aliyorduk esimle öyle tatli yatiliyordu.Bir arkadas ezersiniz ya dedi korkuttu esimi yatagina koyduk oglani sonra.Simdi 6 yasinda cuma gecelerini bagladi bizle yatiyor ortamizda uyuyunca yatagina götürüyoruz.Bazi psikologlar iyi diyor bazilari iyi degil.Bilemiyorum valla özellikle hastayken anne baba arasina almak bence iyi dis cikarirken filan cok sakin oluyorlar iyi geliyor anneyi babayi beraber hissetmek.

çok hoş bir seminerdi, ekşıncılar olsa çok faydalanırlardı:))
hamilelikte cinsel yaşam
doğum sonrası depresyonu
bebek odası hazırlığı
nefes alma teknikleri idi konular...

evet canım ciddiyim 36. haftasında normal doğuruyordu.

ya az once esım sınava gıdıyordu mont degıstırdı.cebındekılerı de bana verdı.
bı baktım 160,tl lık slıp cekılmıs kredı kartından erkek ark.dukkandan.
dedımkı bune
ılk basta dedıkı yok ya 160tl degıldır
sonra dedımkı bak 160tl
o da dedı gecen ay mesaı alamadık ya
cektırdım pesın aldım parayı dedı
bende dedım bnm nıye haberım yok
suratına kapattım kapıyı,gıttı
sonra gecen ayın kredı kartı ekstresı gelmıstı
onu hatırladım.baktım 160 tl falan cekılmemış
esım ılk defa yalanını yakaladım
suan cok moralım bozuk
herseyden haberım olur genelde
bu ılk defa basıma gelıyor
gelınce nasıl davranmalıyım
ne olur yardım et
cok aglayasım var
dun yada evvelsı gun cwkılmıs olmalı o para
ama 2 gundur ıste esım gunduzler
aksamda sınava gıdıyor
ne olur acılll

aşkitom hemn bişey deme o sana açıklama yapar karttan çektyse belki o arkadaşına borcu vardır yada ordan bişey almıştr sana nie yalan söylesin o an anlatamamış olablir sinirlenme canım açıklama yapmasını bekle normal davran sonra o anlatr mutlaka sinirlenmek iyi değil ben senin yerinde olsam anlatmasını beklerim anlatmazsa kırıldığını neden böyle bişye yaptığını sorarsın belki zor durumda olduğu için çekmiştr.

feyzae ılk defa bana yalan soyledı
cok moralım bozuk
aklıma hersey gelıyor suan
cok guvenırım ona
3 yıldır ılkdefa yalan soledı
cnm cok acıyor
daha gelmedı
ama yalan soledı ya hala ınanamıyorum
arkadasının dukkan da bakkal tarzı bısye

X