- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 135
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esmeralda
Alemsin ya cok hosuma gitti yazdiklarin.Bebis eve geldi mi? sanki öyle anladim.Benim icin bi kokla ne tatlidir o simdi.Ben oglanda uykusuzluktan kafayi yemisim biri dediki aayy ne tatli kokuyodur o simdi kokla benim icin.Bende farkinda degilim nasil kokuyo dedim :))) Ilkinde tecrübe olmuyor bazi anlari anlamiyor insan ama sonradan özlüyor. Bu sefer sag saglim bitirsekte anaogul koklasmalara kalsak diye bakiyorum.
Rop testi ne bilmiyorum ama oglum dogdugunda heryerine test yapildigi gibi gözede yapiliyor anneye dikis atilirken.Birde damla damlatmislardi galiba gözüne hatirladigim.
ya az once esım sınava gıdıyordu mont degıstırdı.cebındekılerı de bana verdı.
bı baktım 160,tl lık slıp cekılmıs kredı kartından erkek ark.dukkandan.
dedımkı bune
ılk basta dedıkı yok ya 160tl degıldır
sonra dedımkı bak 160tl
o da dedı gecen ay mesaı alamadık ya
cektırdım pesın aldım parayı dedı
bende dedım bnm nıye haberım yok
suratına kapattım kapıyı,gıttı
sonra gecen ayın kredı kartı ekstresı gelmıstı
onu hatırladım.baktım 160 tl falan cekılmemış
esım ılk defa yalanını yakaladım
suan cok moralım bozuk
herseyden haberım olur genelde
bu ılk defa basıma gelıyor
gelınce nasıl davranmalıyım
ne olur yardım et
cok aglayasım var
dun yada evvelsı gun cwkılmıs olmalı o para
ama 2 gundur ıste esım gunduzler
aksamda sınava gıdıyor
ne olur acılll
esmeralda bana gecen ay cektıgını soledı gıderken
sorun da bu
canım benide benide sorma gitsinbe gebelik şekeri beni çok yordu desem yeridir son haftalarda çokta bozdum diyetimi yarın kontrolüm var aslında her kontrolde kan veriyordum ama bu defa vermeyeceğim çünkü yüksek çıkacak biliyorum bakalım bebek kaç kilo olmuş çünkü ben son kontrolle bu kontrol arasında 2 kilo aldım.son haftalar artık dayanacağız mecburen.
Kizlar
Ögretmenim den haber alan yok mu? Ben mi gözden kaciriyorum ,Merak ettim.