Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
semişim bak öyle düşünme yav ben yemeden duramam filan deme belliki adam seni doğumdan sonrada dikkat et derken kalıcı hale gelmesin diye kontrol altında tutmaya çalışıyor...risk tamamen ortadan kaybolunca ben yapıp yollarım sana tatlıları=)
not=)bak şimdi bu bir dost tavsiyesidir....şimdi insan emzirince ilk zamanlar sürekli açlık hissi çöküyor hatta bazen tatlııııı diye evi talan ediyorsun...bünye meselesi yani...o arada aldığın kilolar ki kolay kolay verilmeyenler aslında doğum kiloları değil bu dönem kilolaları emin ol=)doktorun senin bünyene sütünü etkilemeyecek bir diet eminim vericektir...kontolllü olursan doğum sonrası kilo derdin olmaz=)bu da senin rahatsızlığının ayrıcalığı gibi düşün=)düzenli olur uyarsan emin ol kalıcı hale gelmez=)
sakın strese girme feyzacımbu arada kızlar kuzenim aradı geç yıl benim doktoruma doğum yapmış bnde onun tavsiyesiyle gitmiştim dün gitmiş benim doktora kendi kadın hastalığıyla ilgili problemi vardı onun için .teyzemin kızı beni sormuş durumu nasıl diye demişki doktorum
senin kuzenin bebek acele ediyor tam doğum pozisyonundaydı hareketlerini takip ettim 2 günde doğururdu normalde ama 37tamamlasın diye ilaç verdim hafta içi doğum gerçekleşir gb geliyor demiş .hemen annemi aramış teyze hazırlıkları yap dün doktor böyle böyle dedi diye annemde geldi 12de salonu temizledi yemek yaptı yeni gitti bi heyecan dedim anne allah bilir yani hafta içi olcak diye hemn olcak değil
benide strese soktular bugün zaten hastayım kendi derdimleyim bi telaş evi arayanlarmı dersin hazırlığa gelelim diyenlermi dersin
selam kızlar
maşallah maşallah diyorum
doğuma az kala herkes evde uykusuz geceleride gündüzleride artık muhabbet bol
ama yetişemiyorumki ben size yaa :bbo:
en önemlisi bebekte sorun olur diye
sonrasıda şeker kalır diye
Bende seker yok ama enfeksiyonu azdirdigi icin bende korkumdan 2 aydir sekeri kesmis vaziyetteyim. Dünden beri canim nasil gazoz istiyor bi bilseniz size sekerli icecek yasak mi?Ben sade su icmekten midem bulaniyor artik ondan herhalde farkli tadlar istiyor canim.Yarin kendime sahip olabilir miyim bilemiyorum bu gün ayran yapip ictim degisik olsun diye biraz idare etti.