2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Aman cikmak zorunda kalmistim kapi calinca Askitom un bayagi bi kafasi kizmis.Esimi geldi acaba yok forumda.

Casmin
Aynen ilk emzirmelerde ben bayginlik geciriyordum simdi adini yazmiyim tatli aldirdim esime türk marketinden ondan sonra sütümde artti basimda dönmedi. Dieti olanlar diet bisiler bulsalar iyi olur ilk zaman icin.

semişim bak öyle düşünme yav ben yemeden duramam filan deme belliki adam seni doğumdan sonrada dikkat et derken kalıcı hale gelmesin diye kontrol altında tutmaya çalışıyor...risk tamamen ortadan kaybolunca ben yapıp yollarım sana tatlıları=)

not=)bak şimdi bu bir dost tavsiyesidir....şimdi insan emzirince ilk zamanlar sürekli açlık hissi çöküyor hatta bazen tatlııııı diye evi talan ediyorsun...bünye meselesi yani...o arada aldığın kilolar ki kolay kolay verilmeyenler aslında doğum kiloları değil bu dönem kilolaları emin ol=)doktorun senin bünyene sütünü etkilemeyecek bir diet eminim vericektir...kontolllü olursan doğum sonrası kilo derdin olmaz=)bu da senin rahatsızlığının ayrıcalığı gibi düşün=)düzenli olur uyarsan emin ol kalıcı hale gelmez=)

teşekkür ederim canım yaa
aslında bende düşündüm bunu
şimdi kilom kontrollü ve abur cubur yok sağlıklı besleniyorum böyle devam edersem Allahın zinyle oda sorun olmaz
doğumdan sonrada diyetisyen zaten görüşürüz muhakkak demişti
hayırlısı olsun baklaım

melteciğim korkuyorum yaa

Semihacim
Cok sagol canim herhalde günleri cok yogun geciyor ancak mesaj cekmis ama iyilermis sevindim.

en önemlisi bebekte sorun olur diye
sonrasıda şeker kalır diye

bu arada kızlar kuzenim aradı geç yıl benim doktoruma doğum yapmış bnde onun tavsiyesiyle gitmiştim dün gitmiş benim doktora kendi kadın hastalığıyla ilgili problemi vardı onun için .teyzemin kızı beni sormuş durumu nasıl diye demişki doktorum

senin kuzenin bebek acele ediyor tam doğum pozisyonundaydı hareketlerini takip ettim 2 günde doğururdu normalde ama 37tamamlasın diye ilaç verdim hafta içi doğum gerçekleşir gb geliyor demiş .hemen annemi aramış teyze hazırlıkları yap dün doktor böyle böyle dedi diye annemde geldi 12de salonu temizledi yemek yaptı yeni gitti bi heyecan dedim anne allah bilir yani hafta içi olcak diye hemn olcak değil

benide strese soktular bugün zaten hastayım kendi derdimleyim bi telaş evi arayanlarmı dersin hazırlığa gelelim diyenlermi dersin
sakın strese girme feyzacım
o zaman erken gelir işte
kendini inandır zamanında gelecek diye
hoş gelse bile artık dıs ortamda yaşayabilir
30-31 hftasında doğan bebişlerimiz var bak

selam kızlar
maşallah maşallah diyorum
doğuma az kala herkes evde uykusuz geceleride gündüzleride artık muhabbet bol
ama yetişemiyorumki ben size yaa :bbo:

kanka bizi ihmal ediyorsun :umursamaz:

:çok üzgünüm:vallahi annem 1,5 yaşında abimin kızına bakıyor=(
:çok üzgünüm:kayınvalidem 10 yaşında kaynımın oğlu onunla ona bakıyor vede kayınpederim ayağını kırdı kadın dükkan ev 3500 parça oldu=(
:çok üzgünüm:biz zaten eşimle hep dert yendığımız şeydir..analı babalı yetimiz...biz onları düşündüğümüz için hiç ses etmiyoruz herşeyi kendimiz halletmeye çalışıyoruz çünkü sağolsunlar evin geri kalanları yeterince onları yoruyor...=(
bazen boğulduğum oluyor ama ses edemem onlar ne yapsın..yaşlı halleriyle=:-)çok üzgünüm:üstelik ne bir kızkardeşim ne bir görümcem ne bir eltim var=(tekim mutsuzum=(
bu konuda allah başka dert keder vermesin ama insan böyle zamanalarda yalnız kalınca çok üzülüyor...eee başa gelende çekilir hesabı ses etmiyoruz...kendi işimizi görmeyi öğrendik eşimde bende...doğumu düşünüyorum ben seze4ryanım kim bvakıcak ne yapıcam kara kara bütün derdim bu şimdi işler yapılır daha var 3 hafta=:Saruboceq:rabbim kolaylık versin hepimize=)birde kızım var biliyosun=)yanmışım ki ne yanmışım demicem amannn keşke bütün dertler bunla kalsa allah beterinden saklasın.....sağ salim evlatlarıma kocama kavuşıyımda gerisini at gibin yaparım inş=)hiç şikayet etmicem inş...:Saruboceq:

Son düzenleme:
en önemlisi bebekte sorun olur diye
sonrasıda şeker kalır diye

çok haklısın ama ben senin kadar tedirgin değilim bak şimdi kendimi kötü hissettim ben arada çok kaçırıyorum diyeti.birde stress şekeri artıyormuş o yüzden kafana takmamaya çalış canım.

Semihacim
Insallah bisi olmayacak bebislerde hep iyi düsün canim.Bendede tam midemin yukarsinda hem bebis oturmus durumda hemde bir sIkInti sorma nefesim kesiliyor.Bir elini ayagini sag salim desin doktorlar baska bisi istemem.

Casmin
Bizde yalniziz alistik ya takma kafani Allah dagina göre kar verir asarsin bi süre sonra da alisirsin.Avatardaki kizin mi allah bagislasin ne güzel.

Bende seker yok ama enfeksiyonu azdirdigi icin bende korkumdan 2 aydir sekeri kesmis vaziyetteyim. Dünden beri canim nasil gazoz istiyor bi bilseniz size sekerli icecek yasak mi?Ben sade su icmekten midem bulaniyor artik ondan herhalde farkli tadlar istiyor canim.Yarin kendime sahip olabilir miyim bilemiyorum bu gün ayran yapip ictim degisik olsun diye biraz idare etti.

Bende seker yok ama enfeksiyonu azdirdigi icin bende korkumdan 2 aydir sekeri kesmis vaziyetteyim. Dünden beri canim nasil gazoz istiyor bi bilseniz size sekerli icecek yasak mi?Ben sade su icmekten midem bulaniyor artik ondan herhalde farkli tadlar istiyor canim.Yarin kendime sahip olabilir miyim bilemiyorum bu gün ayran yapip ictim degisik olsun diye biraz idare etti.

neden şekerli yiyip içmiyon meltem :uhm: :uhm:

meltemcim üzülmüyorum zaten eskiden üzülürdüm ama geçti o günler çok şükür yetiyorum herşeye öğrendim zamanla...zeynomda iyi tecrübe edindim yani bu yalnızlıkları ben..üstelik kasabanın gagılmışı gibi herkesin herşeyinede koşan bir tipim ama aklım başıma geldi artık 2 de çocuğum olucak bir tek kendime bitti o dönemler...ben nasıl bakıyosam herkes baksın başının çaresine...diyorumya sağlıcakla çıkıyım birde şu doğum sonrasını atlatıyım nasipse gerisi hiç dert değil=)allah sağlık versin=)efet o benim zeynommmmmmm ilk göz bebeğim....evimin gülü prensesim =)

merhaba kızlar nasılsınız?
bu akşam yemekte misafir vardı yemek-çay derken yoruldum belim sırtım çatlıyo ağrıdan... bundan sonra misafir kabul etmeyecem yeter bu kadar

esmer güzel haberlerini alınca çok mutlu oluyorum çok seviniyorum maşallahh ayaz'a

feyza canım stres yapma ne zaman isterse o zaman gelir bebişin dr'un demesiyle olmuyor bu işler

Julicim
Gecende hastanelik oldugumda demisti doktor diet vermedi ama enfeksiyonu arttirir demisti.Bende korkumdan yiyip icmiyorum.Ayni durumu bir daha mümkün degil kaldiramam.Hastanelik oldugum gün ve gece sekeri abartmistim bide bana sizde oldugu gibi seker yüklemesi yapilmadi durum ne bilmiyorum.Sadece ailede seker varmi diye sormustu doktor o kadar.

casmin kızın çok tatlı maşallah eğer benimde kızım olsaydı ismini zeynep koyacaktım.zeynom diye çağırmal hayalimdi benimde.ikincisidemi kız senin.

oyyyy şeker dedik anlatıyım kızmın yaptığını bugün=)dün nts ye girdik ya songül ebem dediki yasemin gelmeden önce karnını iyice doyur...birde tatlı şeyler ye....zeynomda yanımızdaydı o ara..bugün öğretmeni bir lolipop birde sütlü bir şeker vermiş ona kazamış okulda....eve geldi bir sevinçle anneeeee ne var aşkım dedim dediki anne bunları sabah verdi öğretmenim ama ben yemedim ...hani doktor sana dedi ya şeker ye diye sana sakladım oturdum ağladım kurban olurum ben sana diye

Casmin
Ben öyle hissettigim zamanlar kendi kendime kurda niye ensen kalin diye sormuslar her isimi kendim yaparim demis lafini söylenip dururum.Ne güzel sende bi kiz var bide oglan geliyormus. Bende de bi oglan var bi oglancik daha geliyor artik onlar önemli :KK66:

kıslar bu topiğin en konuşkan kızlar çok uzun süredir suskun...var mı haberi olan açıkçası merak ediyorum, blueness, ecrin, kibeles, yalel, anneolmakistiyorum,ndk sesleri çıkmıyor???

saol oferta efet ikinciside kız......eylül olucak onun ismi..ben erken evlendim oyüzden 5.yılımda anne oldum ve ilk evlendiğim gün dedim kızım olursa zeynep koyucam diye rabbim nasip etti..2. kız istedim rabbim nasip etti..şimdi rabbimde sadece sağlık istiyorummm..hepimiz herkes için.gerisi boş=)

X