merhaba kizlar nasilsiniz
brnim sali sabahi kanamam oldu acile geldik hemen yatirdilar
Allahima sukurler olsun kizim cok iyi saglikli
benim kanamam azaldi takip altindayim doguma kadar gozetim altinda tutacaklar
34+1 im 37 ye kadar dayanabilirsem bekleyecegiz 37 de alacaklar sezeryanla
dualarinizi bekliyorum
birkac gundur okuyamadim doguran varmi merak ettim
hepimiz bebeklerimizle saglicakla insallah..
kızlar bebıslerını hıckırıyormu?
oglusum su aralar dakıka tutuyorum en az 15 dk hıckırıyor bu kadar uzun sure hıckırması normalmıkı?
:roflol::roflol::roflol:
Juli'den canli dogum izlenimleri:) Suyum geldi, 10 cm acilma oldu, Ahaa cocugun basi cikti... :)
Arada bi sanci geldikce kadinin biri gibi "Allah belani versiiiin Naciii" diye bagirirsin:sm_cool:
gönül benim kızım bazen daha uzun süre de hıçkırıyor o zaman su içiyorum onun da hıçkırığı geçiyor yerimseniben
benim kızım arada hıçkırıyor dakika tutmadım ama 15 dk sürmüyordur,kızlar bebıslerını hıckırıyormu?
oglusum su aralar dakıka tutuyorum en az 15 dk hıckırıyor bu kadar uzun sure hıckırması normalmıkı?
Hıçkırık dediğiniz şey belli bir yerde tık tık tık seyirme şeklinde yaklaşık5-10 dk durmadan devam eden birşey mi?
sagolaun kizlar
benim plasenta previa sorunum vardi
zaten son haftalarda boyle bir kanamayi bekliyorduk doktorumla
simdi doguma kadar hastanede kalacagim neyseki net baglantim var
insallah guzel gelismeleri sizinlede paylasacagim
kendinize ve bebislere iyi bakin..
Hıçkırık dediğiniz şey belli bir yerde tık tık tık seyirme şeklinde yaklaşık5-10 dk durmadan devam eden birşey mi?
:roflol: :roflol:sen bi kaç gee daha git eşinin yanına da laptobu hemen alsın doğumda da yazışırız artıkın
juli sözde catır catır doğuracaktı
Daha bilem cook kiss.. Amaan julim, simdi sanci manci cektirmiyolar canimiz cok kiymetli ya. Hemen aliveriyolar sezeryana, sorsan hepsinin de bi nedeni var???
allah seni etmeye :roflol::roflol::roflol::roflol:
Juli'den canli dogum izlenimleri:) Suyum geldi, 10 cm acilma oldu, Ahaa cocugun basi cikti... :)
Arada bi sanci geldikce kadinin biri gibi "Allah belani versiiiin Naciii" diye bagirirsin:sm_cool:
dualarinizi bekliyorum
canım hayrola nasıldı kiteşekür ederim canım ben etlik dogum evini düşünüyordum ama pazartesi lohusa bölümünü gördüm biraz fikrim degişmeye başlaı
sevcan canem ben öyle teşekküllü korunmuyacağım bebeğim yaaBizde ilk 3 yıl korunmuştuk, yani eşim korumuştu kendisi
Hap falan kullanmadım hiç
Sonrada 2 yıl çocuğumuz olmadı,
Acaba doğumdan sonra korunmasak mı diyorum, belki hamile kalmam
iyi yapmışssınız canım yaaSlm kızlar biz geldik oğluşumla :teytey: Biz çok yorgunuzzzz,abartısız tam 1 saat otobüs bekledik,karnım taş gibi oldu. baktık otobüsün geleceği yok eşim geldi aldı beni. benimle son 25 dk boyunca otobüs bekleyen bir hamile bayan daha vardı,dayanamadım gelin sizi bırakalım dedim. Kadın önce tereddüt etti ama ben 1 saattir bekliyorum gelmedi,hamilesiniz siz de beklemeyin deyince bindi. o da ocak annesi olacakmış.Oğluşumla hayır dualarını aldık ne güzel :)))
evet canım yaa yetişemiyorum ben artıkkızlar ya iki dakka ütü yapmaya gittim maşallah yine döktürmüşsünüz
canım aynen bendede sen gibi var 1 tane bende istiyorum son kez gitmek son durumu görmek bakalımBu arada kızlar biz babamızla karar verdik oğluşumuzun anne karnındaki son halini görmek için başka bir hastaneye gideceğiz 1 kereliğine(bizim dr ultrasonu siyah beyaz) Oğluşumun bir renkli fotosu var ama orada çok net değil,çok heyecanlıyım,umarım yüzünü kapatmaz....
dualarinizi bekliyorum
sagolaun kizlar
benim plasenta previa sorunum vardi
zaten son haftalarda boyle bir kanamayi bekliyorduk doktorumla
simdi doguma kadar hastanede kalacagim neyseki net baglantim var
insallah guzel gelismeleri sizinlede paylasacagim
kendinize ve bebislere iyi bakin..
hatunlarım nasılsınız Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?