selam sekerler ben aralik annesiii
selam sekerler ben aralik annesiii
hoşgeldinn sendemi uyuyamadın
selam pringles
doğdunmu beklemedemisin
ben 2 haftadir gece oturuyom gunduz uyuyom cok sikildim bu durumdan ne is yapasim geliyo ne kalkip yuruyesim sagimdan kalkip soluma yatiyom onceki haftalarda böyle diildim sizlerde dogum yaklastikca benim gibi olurssaniz sasmayin
yani gece uyumayan
benim 1cm açılmam var bebiş aşağıdaymış baya ii gidiyo bi problem yok ama dr yatıcan dedi bende kalkmıyorum hep yat yat öylede olunca elin ayağın hiç gitmiyo bişey yapmaya ben doğurana kadar yat yat olucam yanii
cok kötu biseymis ya gunduz uyumak kendimi salak gibi hissediyorum
aman geç olsun erken olmasın doğar nasılsa belkide sen hissetmiyosun sancını bazıları öyle oluyoselam sekerim yok oyle bekliyom tik yok yalanci sanci falanda yok galiba bende ocakta dogurursam sasmayinnn
bide 1 hafatdir göbisimi kafama taktim bebegin kilosu 3100 gr ama benim toplasam karnim 3 kilo gelmez gibi kucuk boyunu soylemiyoda doktor sanki kilosu az gibi kaliyo karnima bakinca
iste lohusalik bunalimina önce girdim ben herseyi takiyommmkiloyu takma canım artık tehlikeyi atlatmışsın
dünyaya gelen büyüyo
iste lohusalik bunalimina önce girdim ben herseyi takiyommmklava: klava:
aman geç olsun erken olmasın doğar nasılsa belkide sen hissetmiyosun sancını bazıları öyle oluyo
senin iç karnın vardır yoksa kilosu iyi bide yanılma oluyo gramda eksikte gösteriyor olabilir üzülecek bişi yok tosunun iyi olsunda
bendede 1 cm aciklik varda doktor yat falan demedi bende agirlik var bide ev isinin disinda yapacak bisey kalmadi kizimin odasi kiyafetlerini herseyini hazirladim yikama utuleme islemlerinide evde camasir falanda biriktirmiyom malum dogumda kocisim bakacak baska kimsem yok gurbetteyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?