2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
hoşgeldinn sendemi uyuyamadın

ben 2 haftadir gece oturuyom gunduz uyuyom cok sikildim bu durumdan ne is yapasim geliyo ne kalkip yuruyesim sagimdan kalkip soluma yatiyom onceki haftalarda böyle diildim sizlerde dogum yaklastikca benim gibi olurssaniz sasmayin

bide 1 hafatdir göbisimi kafama taktim bebegin kilosu 3100 gr ama benim toplasam karnim 3 kilo gelmez gibi kucuk boyunu soylemiyoda doktor sanki kilosu az gibi kaliyo karnima bakinca

ben 2 haftadir gece oturuyom gunduz uyuyom cok sikildim bu durumdan ne is yapasim geliyo ne kalkip yuruyesim sagimdan kalkip soluma yatiyom onceki haftalarda böyle diildim sizlerde dogum yaklastikca benim gibi olurssaniz sasmayin

benim 1cm açılmam var bebiş aşağıdaymış baya ii gidiyo bi problem yok ama dr yatıcan dedi bende kalkmıyorum hep yat yat öylede olunca elin ayağın hiç gitmiyo bişey yapmaya ben doğurana kadar yat yat olucam yanii

bendede 1 cm aciklik varda doktor yat falan demedi bende agirlik var bide ev isinin disinda yapacak bisey kalmadi kizimin odasi kiyafetlerini herseyini hazirladim yikama utuleme islemlerinide evde camasir falanda biriktirmiyom malum dogumda kocisim bakacak baska kimsem yok gurbetteyim ya

selam sekerim yok oyle bekliyom tik yok yalanci sanci falanda yok galiba bende ocakta dogurursam sasmayinnn
aman geç olsun erken olmasın doğar nasılsa belkide sen hissetmiyosun sancını bazıları öyle oluyo
bide 1 hafatdir göbisimi kafama taktim bebegin kilosu 3100 gr ama benim toplasam karnim 3 kilo gelmez gibi kucuk boyunu soylemiyoda doktor sanki kilosu az gibi kaliyo karnima bakinca

senin iç karnın vardır yoksa kilosu iyi bide yanılma oluyo gramda eksikte gösteriyor olabilir üzülecek bişi yok tosunun iyi olsunda

tabi guz olmasin zaten normal dogurtturuyolar ben finlandiyadayim ameliyata kolay kolay almiyolar ondan mecbur beklicem kendiliginden gelmesiniii belkide yoksa bende toplamda 14 kilo aldim ama boydan göstermiyom:CüvCüv:

canım ben daha 32 haftalık hamişim yani açılmam devam edrse baya erken doğurmuş olurum ama sen normalsin artık açılman falan olur benim yatıp dinlenmem ayakta kalmamam lazımmış bende dr yalancısıyım hatta alttan muayene eden ebe baya tembihledi hiç iş yapma yat yat dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…