Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben daha 32 haftalık hamişim yani açılmam devam edrse baya erken doğurmuş olurum ama sen normalsin artık açılman falan olur benim yatıp dinlenmem ayakta kalmamam lazımmış bende dr yalancısıyım hatta alttan muayene eden ebe baya tembihledi hiç iş yapma yat yat dedi
yat canim sende kalkma sakin valla zaten bazen bende az az sanki sudan geliyo gibi hissediyom cok az ama acilmadan olabilir diye dusunuyom sende 36 hafatana bir girsen rahatlardin
pringles canım finlandiyada çok türk var mı
nası gittiniz oraya
sekerim valla esimin abisi gelmis yillar once esimi getirmis derken görucu usulu birbirimizi bulduk anlastik sevdik evlendim 2 yil vize bekledim derken 1.5 yil oldu geldim biz kucuk bir sehrindeyiz cok az turk var ama basakentinde veya baskentine yakin yerlerde varmis ama ben yanlizim 1 eltim var ALLAH etmeye oda geldigimde disladi falan yani anlasamadik yanliz sayilirim bikac turk arkadas varda 1 saat yada yarim saatlik yerde birgunluk tatil gunu var ondada iste görusursek görusuyoz onun disinda aksama kadar tekim pc ve tv arkadasim burda sayfaalra takiliyomm kizim dogsaydi onla ugrasirdim
gelirmiş zaten ama çokta ihmal etme su olayını bi görün dr su geldikten sonra 24 48 saat içinde doğum oluyormuş yalnış hatırlamıyorsam tabi su boşalınca tamamen az az gelir diye normalde duymuştum az kaldı hayırlısıyla 2 3 hafta daha atlatsam ii olur
aman git saat kaçki orda neye gidiyonben gidiyorum pambığım dimple pringles ve bir misafir iyi geceler size
iyi geceler kızlar
iyi geceler kızlar
takma eltini boşver
az kaldı canım bebeğin gelince dediğin gibi ona uğraşırsın
evet bu persembe doktor randevumda söylicem ama cok asiri su degil yani afedersiniz kucuk tuvalete cikmada once cok az oluyo sikisinca idrarmu sumu cözemedim bir kagit veriyola camasirina onu koyuyosun eger aminos sivisiysa rengi degisiyosa belki doktor ondan verir
saat 3 14 canım
sizin orda kaç acaba pambık hanım
amin canım bende memnun oldum hayırlı haberler inşevett 3.15 olmus neyse gidim bir iki yatakta dönum bakalim uykum gelirmiikii hadi kizlar memnun odum tanistigima insallah kolay dogumlariniz olur sagikli sihhatli insallah![]()
kusurabakma walla ben öyle algıladımsamsundayım haliyle gece yarısını geçtik
gurbetteyim derken ailemden ayrıyım yani
hadi iyi geceler