Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşerme vaktin geçti derdi benimkianam bi ben değilmişim sevindim :roflol:
doğurana kadar yemekten catlıcam galiba :hulya:
canım patso istiyo
kocemi kaldırıp üsküdara patso yemeğe gidelim desem ne der acep kafamçokkarıştı
en iyisi işte aferinbeni arkadaşlarımdan başka kimse görüp msj atamıyor engelledim ugraşamam öyle şeylerle hiçte sevmem pislik millet erkek milleti
videodaki ayaz esmeraldanınkızlar facebook taki kimin bebgi esmerandanın kimi o
allah rızası için benide alın geçerken ay yada patates kızartıp yesekmi offfff çok canım çekti herşeyide çeker benim canım yaaanam bi ben değilmişim sevindim :roflol:
doğurana kadar yemekten catlıcam galiba :hulya:
canım patso istiyo
kocemi kaldırıp üsküdara patso yemeğe gidelim desem ne der acep kafamçokkarıştı
napim anneme yarasa anneme vericektim yeri müsayit değildi yemek odası oturma takımı falan hepsini verdim kaynanayanettin bacım sen akannehir
gitmiş güzelim eşyalar
olsun yaa
sevinsin gariban zaten modası geçmişti
yenisini alırsın sonra
biz sana gelsek şimdi nerde oturcaz
emzirme koltuğuna ben oturayım o zaman
culi
ne desin herif
karı manyadı der
ama benim şuan istediklerimi yazmıyım
allah rızası için benide alın geçerken ay yada patates kızartıp yesekmi offfff çok canım çekti herşeyide çeker benim canım yaa
napim anneme yarasa anneme vericektim yeri müsayit değildi yemek odası oturma takımı falan hepsini verdim kaynanaya
siz gelin yeterki oturacak yerim var oturma odam salonumdan daha şıkır yüklendim buraya yaptım herşeyimi anlıcan vermem emişme koltuğumu ben oturucam sallanıcam orda:jeyyar::jeyyar:
yaw sanad bişi demey gelmiyo hee
hemen canın cekiyo :mymeka:
hadi hazırlan geliiim![]()
tamam sustum :kedi: :kedi: :kedi:şu yeme içme meselesini kapatak
diyetliler var
ben herdaim hazır bi hatunum gel bacım montum bile üstümde oturuyorum biyere giderim die:lepi:
iyi geceler kızlar a.s.
yalancı romantik basladı
acca onu izlerken uyukluyommirmirmirmir