eda8 cnm
58 kıloydum onceden
64 le hamıle kaldım
ıstah yok dıye vıtamın vermıstı doktor
64 le hamıle kadıl
80 81arasıyım
bırhaftada 2 kg aldım
36 haftam bıtcek 2 gun sonra
kısmetse 37 ye gırcem
beklenen dogum tarıhım 5 ocak
senın ne zaman
Yalancı kasılma denen şey karnın sertleşip sonra yumuşaması şeklind eoluyor.Ama bu esnada ağrı hissetmiyorsunuz ve bu kasılmalar düzenli değil.Arada sırada oluyor zamanını bilemiyorsunuz.Son aylarda rahim,doğum için egzersiz yapıyormuş ama bunun bazen doğum zannedilip beyin tarafından o şekilde algılanması açılmaya neden oluyormuş o yüzden magnezyum kullanmayı ihmal etmeyin.
sezeryan tarihini bazı doktorlar 39.çhafta bazıları 38.olarak belirliyor.Benim doktorum 39.haftayı 13 ocak olarak belirledi ama 7si de 38.hafta olmuş oluyor istersem bu tarihte de alabileceğini söyledi.Ve ben aslen Kırşehirde oturuyorum ve ANkara'da doğum yapacağım kısmet olursa.O yüzden suyum filan gelir aksilik olmasın diye 38.haftada alınsın istiyorum.AMa bakalım hoca ne zman müsait?Çok yoğun oluyor çünkü.
Aşı olacaklar var mı diye sormuştum?Doktorlarınız öneriyor mu?
Kizlar
Sizin biseyiniz kalmamis ya günler iyice yaklasmis..Benim günüm 19 ocak normal o gün dogrursun dedi doktor.Oglumda verdigi günü gecmisti buda gecerse ocak sonunu görürüm.En son benle kapanacak gibi geliyo ocak anneleri hepinizin dogurdugunu göreyimde dogrurum ben :))
eda8 mısafır gelcek dıye hamur ısı yaptım
hayatımın hatasını yaptım
ondan 2 kılo aldım
yoksa sımdıye kadar 14 15 almıstım
cok ta memnındum halımden
kızkardesım doktor cıkacak
abla 1 2 kg fazlan var demıstı
artık hamur ısı yok
kendım ettım kendım buldum
o yuzden 2 kılo falan daha alırım
CASMİN ne güzel anlatmışsın
Resmen yaşadım o anı
Bende epidural sezeryan istiyorum, bebeğimi çıkardıktan sonra yanağıma versinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?