merhaba kızlar nasılısnız?
öğretmenim ve bebeği nasıllar acaba?
bir de uzun zamandır kibele ve yalel nete girmiyor ondan haberi olan var mı?
Slm kızlar nasılsınız?opuyorumnanaktan Biz geç uyandık oğluşumla,biliyorsunuz dün eşimle küsmüştük,en iyisi güzel bir kahvaltı hazırlayım belki düzelir aramız dedim. Kahvaltıyı hazırladım ama ikimiz de adım atmayınca yine küs çıktı evden. Takmıcam artık amannnnn salla... Bu arada doğum şeklinden bahsetmişsiniz. Benim oğluş dönmezse sanırım ben de sezeryan olucam. Epidurali istiyorum ama henüz dr ile tam anlamıyla konuşmadık erken diye. İlk ben görmek istiyorum oğluşu bakalım hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için...
demet benim dr dediki geneli tercih etmiyoruz bebekte etkilendigi için anne kendine geldiginde bıcakla biryeri kesilmiş ve dayanılmaz bir agrıyla uyanıyor dedi epıduralde ise anne de bebegin birbiriyl tanışması daha kolay oluyor dedihisettigi acı çok daha azmış onuda hafifletiyorlarmış
Slm kızlar nasılsınız?opuyorumnanaktan Biz geç uyandık oğluşumla,biliyorsunuz dün eşimle küsmüştük,en iyisi güzel bir kahvaltı hazırlayım belki düzelir aramız dedim. Kahvaltıyı hazırladım ama ikimiz de adım atmayınca yine küs çıktı evden. Takmıcam artık amannnnn salla... Bu arada doğum şeklinden bahsetmişsiniz. Benim oğluş dönmezse sanırım ben de sezeryan olucam. Epidurali istiyorum ama henüz dr ile tam anlamıyla konuşmadık erken diye. İlk ben görmek istiyorum oğluşu bakalım hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için...
kesilirken önüne bi örtü örtüyorlar bildiğim kadarıylaoglumu ilk ben görmek istiyorum evet ama bakalım çok korkagım eşim önceden doguma girerim diyodu şimdi giremem diyo.kesilirken görcem mi ben falan diyodu hayır diyorum anlatamadım dün korkusu gözlerinden belli oluyo.bebegi gördükten sonra uyutuyolar mı?peki tamamen istesem yaparlar mıki öyle bişi
günydın şekerler nca okudum vallaöğretmenim inşallah güzel hberlerle gelir
ben ellerimi kapadığımda çok sızlıyo ya şişmem falnd yok ama el kemiklerim çok sızlıyo
süt içmeyi ihmal ediyorum acaba bundan dolayı olabilirmi elleri sızlayan varmı?
oglumu ilk ben görmek istiyorum evet ama bakalım çok korkagım eşim önceden doguma girerim diyodu şimdi giremem diyo.kesilirken görcem mi ben falan diyodu hayır diyorum anlatamadım dün korkusu gözlerinden belli oluyo.bebegi gördükten sonra uyutuyolar mı?peki tamamen istesem yaparlar mıki öyle bişi
Slm kızlar nasılsınız?opuyorumnanaktan Biz geç uyandık oğluşumla,biliyorsunuz dün eşimle küsmüştük,en iyisi güzel bir kahvaltı hazırlayım belki düzelir aramız dedim. Kahvaltıyı hazırladım ama ikimiz de adım atmayınca yine küs çıktı evden. Takmıcam artık amannnnn salla... Bu arada doğum şeklinden bahsetmişsiniz. Benim oğluş dönmezse sanırım ben de sezeryan olucam. Epidurali istiyorum ama henüz dr ile tam anlamıyla konuşmadık erken diye. ılk ben görmek istiyorum oğluşu bakalım hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için...
canım günaydın sizdaha öncede isim yüzünden küsmemişmiydiniz yada karıştırıyormuyum
Baba olma sokunda midir nedir biri ona son haftalarinda hamile karisini üzmemesi gerektigini söylemiyor mu?
Senin her sikintin bebege de yansir en azindan bebeginin stresli olmamasi icin karisi haksiz bile olsa idare etmeli, Amaann türk erkegi iste.
Sen sikma canini bebisinin keyfini cikar baristiginizda da yüzüne vurursun bebek dogdugunda agladiginda sen son haftalarda böyle yaptigin icin ben stress yaptim bebek o yüzden agliyor diye. o zaman benim yanimda olmadin destek olmadin diye pismanlik duymasini saglarsin intikam alirsin
canımdün bir arkadaş yazdı önce epidurel yapıcam demiş çoçuk çıktıktan sonra dikiş aşamasında seni uyuta bilirim demiş galiba ola biliyor böyle birşey istersen dünkü yazışmalara bir göz at
Benim de bel agrim basladi, bir de ne yesem ac hissediyorum kendimi, illa ki mandalina yicem ki agzimdaki metalik tad gitsin yoksa midem bulaniyor.
Dogum ani aklima geldikce yine midem bulaniyor. Nasil dogum yapacagimi düsündükce kötü oluyorum
:gitme:
Aynen canımj sabır diyorum. Valla dün baya üzülmüştüm ama bugün söz verdim bebeğimi üzmeyeceğim... Dediğin gibi acısını doğumdan sonra çıkarırız nasılsa yerimseniben
Benim de bel agrim basladi, bir de ne yesem ac hissediyorum kendimi, illa ki mandalina yicem ki agzimdaki metalik tad gitsin yoksa midem bulaniyor.
Dogum ani aklima geldikce yine midem bulaniyor. Nasil dogum yapacagimi düsündükce kötü oluyorum
Doğru hatırlıyorsun canım benim. İsim konusunu artık açmıyorum,açsam emin ol yine ağlayarak buraya yazarım,kaydirigubbakcemile3isimsiz kaldı yavrum ama sabır diliyorum Allah'tan....
Baba olma sokunda midir nedir biri ona son haftalarinda hamile karisini üzmemesi gerektigini söylemiyor mu?
Senin her sikintin bebege de yansir en azindan bebeginin stresli olmamasi icin karisi haksiz bile olsa idare etmeli, Amaann türk erkegi iste.
Sen sikma canini bebisinin keyfini cikar baristiginizda da yüzüne vurursun bebek dogdugunda agladiginda sen son haftalarda böyle yaptigin icin ben stress yaptim bebek o yüzden agliyor diye. o zaman benim yanimda olmadin destek olmadin diye pismanlik duymasini saglarsin intikam alirsin
o zaman süper bende konuşayım bakalım doktorla 15 gün sonra hataneye çagırdı.bi 15 gün sonrada özeline gideriz sanırım .bide nefes falan zor alıyordum kaburgam o kadar acıyo ki sordum neresi var diye orda,ogluşum poposunu dayamış.kafası aşagıda ama tam olarak dar oldugu için dogum kanalına girememiş ondan dayanıyomuş poposu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?