2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Slm kızlar nasılsınız?opuyorumnanaktan Biz geç uyandık oğluşumla,biliyorsunuz dün eşimle küsmüştük,en iyisi güzel bir kahvaltı hazırlayım belki düzelir aramız dedim. Kahvaltıyı hazırladım ama ikimiz de adım atmayınca yine küs çıktı evden. Takmıcam artık amannnnn salla... Bu arada doğum şeklinden bahsetmişsiniz. Benim oğluş dönmezse sanırım ben de sezeryan olucam. Epidurali istiyorum ama henüz dr ile tam anlamıyla konuşmadık erken diye. ılk ben görmek istiyorum oğluşu bakalım hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için...

merhaba kızlar nasılısnız?
öğretmenim ve bebeği nasıllar acaba?
bir de uzun zamandır kibele ve yalel nete girmiyor ondan haberi olan var mı?

kibeleyle bi kaç gün önce knuşmuştuk işleri vardı sınava falan girecekti.haftasonundan sonra tekrar aranıza katılacagım diyordu.yalel i bilmiyorum ama.

oooooooo siz bayaa iyi bakmışsınız kendinize
benim yememe karşı
iyi bebek ölmemiş
ben sadece aç kalmamak için yedim

arısütü aldım o bile öylece duruyo

takma özgecim eninde sonunda gelir
sen aynen devam et elbet bir gün bıkıp konuşur eşinin yalnız kalmaya ihtiyacı var anlaşılan
seninki de aynı benimki gibi gevur inatlıkafamçokkarıştı

oglumu ilk ben görmek istiyorum evet ama bakalım çok korkagım eşim önceden doguma girerim diyodu şimdi giremem diyo.kesilirken görcem mi ben falan diyodu hayır diyorum anlatamadım dün korkusu gözlerinden belli oluyo.bebegi gördükten sonra uyutuyolar mı?peki tamamen istesem yaparlar mıki öyle bişi

canım günaydın sizdaha öncede isim yüzünden küsmemişmiydiniz yada karıştırıyormuyum

kesilirken önüne bi örtü örtüyorlar bildiğim kadarıyla
uyutup uyutmadıklarını bilmiyorum

niye oluyo ki bende ellerimde uyuşma var bide bi kaç sene önce romatoid artirt im vardı ,ellerimde başlamıştı.doktora ondan mı ki diye sordum oda yok dedi hamileliktendir dedi .agrı olmuyo ama bende

canımdün bir arkadaş yazdı önce epidurel yapıcam demiş çoçuk çıktıktan sonra dikiş aşamasında seni uyuta bilirim demiş galiba ola biliyor böyle birşey istersen dünkü yazışmalara bir göz at

canım hiç üzme kendini azcık kaldı sabır de dua et hep.o atmıyosa sen at adım bence bunu bekliyodur belki.ikinizde çok inatçı mısınız ne.bence gelince hiç bişi söylemeden arkasından sarılıp bi öpücük kondur.işini yapmaya devam et bakalım napcak ben duramam şahsen benim eşimde inat ama oda duramaz .bizdede oluyo hiç sebep yokken böyle bi acayip acayip gıcıklaşıyoruz

Baba olma sokunda midir nedir biri ona son haftalarinda hamile karisini üzmemesi gerektigini söylemiyor mu?

Senin her sikintin bebege de yansir en azindan bebeginin stresli olmamasi icin karisi haksiz bile olsa idare etmeli, Amaann türk erkegi iste.

Sen sikma canini bebisinin keyfini cikar baristiginizda da yüzüne vurursun bebek dogdugunda agladiginda sen son haftalarda böyle yaptigin icin ben stress yaptim bebek o yüzden agliyor diye. o zaman benim yanimda olmadin destek olmadin diye pismanlik duymasini saglarsin intikam alirsin

canım günaydın sizdaha öncede isim yüzünden küsmemişmiydiniz yada karıştırıyormuyum

Doğru hatırlıyorsun canım benim. İsim konusunu artık açmıyorum,açsam emin ol yine ağlayarak buraya yazarım,kaydirigubbakcemile3isimsiz kaldı yavrum ama sabır diliyorum Allah'tan....

Benim de bel agrim basladi, bir de ne yesem ac hissediyorum kendimi, illa ki mandalina yicem ki agzimdaki metalik tad gitsin yoksa midem bulaniyor.

Dogum ani aklima geldikce yine midem bulaniyor. Nasil dogum yapacagimi düsündükce kötü oluyorum

:gitme:

Aynen canımj sabır diyorum. Valla dün baya üzülmüştüm ama bugün söz verdim bebeğimi üzmeyeceğim... Dediğin gibi acısını doğumdan sonra çıkarırız nasılsa yerimseniben

o zaman süper bende konuşayım bakalım doktorla 15 gün sonra hataneye çagırdı.bi 15 gün sonrada özeline gideriz sanırım .bide nefes falan zor alıyordum kaburgam o kadar acıyo ki sordum neresi var diye orda,ogluşum poposunu dayamış.kafası aşagıda ama tam olarak dar oldugu için dogum kanalına girememiş ondan dayanıyomuş poposu

Aynen ya şu nasıl doğum yapacağım kısmı beni de kötü yapıyor. Ama şu ağrısız doğumu anlatan site biraz rahatlattı içimi sanki. Oradaki annelerin hikayelerini okuyorum. İçim biraz rahatladı gibi. Bir dahaki sefere dr danışacağım bakalım o ne diyecek...

Aynen canımj sabır diyorum. Valla dün baya üzülmüştüm ama bugün söz verdim bebeğimi üzmeyeceğim... Dediğin gibi acısını doğumdan sonra çıkarırız nasılsa yerimseniben

Doğru hatırlıyorsun canım benim. İsim konusunu artık açmıyorum,açsam emin ol yine ağlayarak buraya yazarım,kaydirigubbakcemile3isimsiz kaldı yavrum ama sabır diliyorum Allah'tan....

deneme

bel kalça agrısında kaç gündür sürünüyorum tek çare dinlenmek.yaa ben sanki hiç dogurmucam dogum anıı düşünmüyorum hiç sadece şeklini düşünüyorum.huyum zaten geç dank etmemi saglıyorum ,düşünüp durmanın endişe etmenin hiç faydası yok sadece insana panik yaptırır.heyecan olsun tabiki ama endişe olmasın girdikleri gibi çıkacakl<ar nasılsa:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…