• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bende ördüüyorum dogumda kullancam inş.kadın yetiştirebilir.masasını yapmış daha..igne oyası gibi çok zarif bir örnekti gören igne oyası sanıyor..

bitirince koy resmini bakalım.inş. yetiştirebilir kaça ördürüyosun ben kazıklandım biraz ama tanıdık eltimin ablası,dogumda eltim bakıcak bana herşey para degil zaten .

bende kazıklandım sanırım:))100 gram ince floş ipi 80 ytl ye yapıyor tahminim 320 ytl tutacak..

100 gram 5o no yu 50 tl ye örüyorum. normal mi acaba fiyatları bilmiyorumda ama bundan önce bi çarşaf takımı sattım.50 gramını 65 tl ye satıverdi eltilerim.benim pek tanıdıgım yok onlar yardımcı oluyorda.anlamadım aman şu memurluk olsada bi hiç ugraşmasam bunlarla

benim kaşıntılarım çok arttı kızlar
elimin içi ayağımın altı fena kaşınıyor
o kadar kaşıyorum yara da olmuyor sadece kaşınıyor

benim kaşıntılarım çok arttı kızlar
elimin içi ayağımın altı fena kaşınıyor
o kadar kaşıyorum yara da olmuyor sadece kaşınıyor

benimde karnım .benimki dogalda.sen doktora söyledin mi kaşıntılar karaciger yada safrayla ilgili olabiliyormuş.sor bence

kızlar kuşburnu gebelikte zararlı değildir demi ben içiyorumda

çok içme ama zararlı degilde.

dantel mi örüyorsunuz bir de maasallah, ben dantel kullanmam pek ama bebise biseyler örebilmeyi isterdim ama o kadar zamanim yok :(

igne oyası bilmiyorum kurdela nakışı biliyorum ben.birde küçük havlu yapıyorum taşlı pullu.kurdela nakışını 25 e kçükleri 10 ytl ye veriyorum..can sıkınıtısı işte yapıyorum birşeyler..

doktora cuma gittim bu kadar aşırı değildi kaşıntım
ama bi velim var doğum hastanesinde acilde doktor ona sorayım bi

can sıkıntısı.evde olunca yapacak bişiler arıyor insan,çalışırken vakit olömuyorda.poseidon internetten ara 1 günde bitirebilecegin çok güzel şeyler var.mesela derya baykal ın sitesinde bi patik vardı iki üçgen örüyosun birleştirince bebe patigi oluyo elimde iş oldugu için yapmadım ama çok şirindi

can sıkıntısı.evde olunca yapacak bişiler arıyor insan,çalışırken vakit olömuyorda.poseidon internetten ara 1 günde bitirebilecegin çok güzel şeyler var.mesela derya baykal ın sitesinde bi patik vardı iki üçgen örüyosun birleştirince bebe patigi oluyo elimde iş oldugu için yapmadım ama çok şirindi

Haklisin ama ben daha sis tutmayi bile bilmyiorum ki :1no2:

zaten ögrenene kadar bissürü vakit lazim bir de ögretecek biri, ben o yeni nesil gelinlerdenim :kedi:

slm kızlar geldım ben
mevlude gıtmıstım ya,cok kalabalıktı
esımde bugun ıste
yorma kendını fazla dedı
ama ben dururmuyum
yorgunluktan oluyorum
evdede yapılacak bı suru ıs var uykumda var bugun
hava acayıp bulutlu
demet cnm
sana ne guzel eltın bakacakmıs
benımkı ust katımda ölsen dönup arkasına bakmaz noldun dıye
vallaha cok heves edıyorum boyle ıyı anlasanları gorunce