2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

canım beni emir vakiler hiç bitmiyor annaşılan orda kendini pek yorma

Anneolmakistiyorum
Yarasin size sütünüz.Benim yerimede ic.Normalde süt sevmem zorlaya zorlaya icerdim bu ara hic icemiyorum onun yerine bol bol yogurt peynir tüketiyorum yada kakao koyup icebiliyorum bazen.

bende sıcak süte bol nesquik koyuyorum hoşuma gidiyo böylece daha severek içiyorum
ihmal ettim içte ne zamandır süt işini sabah akşm içmek lzım:))

canım bende hiç şişme olmadı daha şu andada yok :))

herkese merhaba nasılsınız kızlarr istanbul yağışlı hava kasvetli hiç bişey yapmak gelmiyor içimdennn

canım esmeranda dogum yaptı hülyaeyüp dogum yaptı rüzgar dogum yaptı herkez bayramda gezdi girip olayı hiç bitmiyor bu hafta ocak aneleri olarak yastayız

ay ne güsell hepsi iyidir inşallahhhhh

grip çok fena yaa bende atlattım bayramdan önce :s

bocuk
Yok onlar kendi örf adetlerini öyle güzel yasiyorlarki yanlarinda anlayan varmis anlamayan varmis umurlari degil.6 seneden sonra alistim bende karsilik napilacaksa yapiyorumda 1 ay cok uzun ya kutlama yapmak icin hep ayni seyleri görmekten ruhum daraliyor. Iyi anladik yani 3 gün 5 gün yeter ne uzatirsin. Neyse bitsin bu 3 ay rahatiz sonrada yumurta boyamalari baslicak. Uyduruk uyduruk seyler iste ama cocuklar cok mutlu oluyor ya.

nina55
Bu hamile kalmaya niyetlendigimde önce dislerimi gösterdim doktora bazilarini tedavi ettirdim ama bir ürologa gitmek aklima gelmedi.Yeni hamile kalacaklara en büyük tavsiyem bastan asagi bi kontrolden gecirsinler kendilerini.

canım sana katılıyorum bende senin gibi bütün kontrollerimi ve tamirlerimi yaptırdıktan sonra hamile kalmak için işe koyuldum şeker haricinde rahat bir hamilelik geciriyorum

günaydın meltem iyiyim ama canım sıkılıyor hava çok kasvetli sen nasılsın geçmişi okudum epey bir işin var galiba seninde kutlamalar filan derken.

sağol canım yaa..inşallah geçer..bu sorun ..dişimin ağrısı başıma bile vuruyor..ateşim yok ama sanki başım yanıyor.allah bizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah ne diim.

Kizlar 2 kisiye onay verdim nicklerini yazarlarmi facebook ta ben biraz cikayim gene gelirim fazla oturamiyorum toto üstüne :))

bende kalkayımda biraz evi toplayayım yoksa oturup kalıcam yine akşama kadar yine gelirim arada size bakmaya hadi iyi sohbetler arkadaşlar.

valla benim kociş tembellik yapıyo daha kalkmadı kahvaltı da etmedik
zaten bizim pzar kahvaltılarımız hep geç oluyo
bakalım demri bey gelince uyuyabileckemi babişkomuz böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…