Burda okuduğum onca olumsuz haberin üzerine bir de eşim üzüyor beni,artık sıkıldımmmmmmmmmmmm,hormonlara da başlıcam,dayanamıyorum artık ben.Hi.birşeyden tat almaz oldum. Önceden bebeğime ne alsam ne yapsam diye düşünürken artık ondan da korkar oldum. Eşim de artık hiç destek olmuyor,yardım edinnnnnnmafoldumben
Burda okuduğum onca olumsuz haberin üzerine bir de eşim üzüyor beni,artık sıkıldımmmmmmmmmmmm,hormonlara da başlıcam,dayanamıyorum artık ben.Hi.birşeyden tat almaz oldum. Önceden bebeğime ne alsam ne yapsam diye düşünürken artık ondan da korkar oldum. Eşim de artık hiç destek olmuyor,yardım edinnnnnnmafoldumben
hiçbişeyden korkma kimseyide takma bebğin senin herşeyin olucak hep senin olucak eşinin derdi neymişki canım seninle daraltmasın son günlerinde seni sonra çok pişman olur
annişler aklıma geldi yazayım da unutmayayım
doktoruma göğüs ucu kremi kullanayım mı diye sordum şimdilik hiçbir işe yaramaz göğüs uçlarını gül suyuyla sil dedi
özgecim yaa yapma ne olursun
hiç korkma bebeğimizi de üzme
olumlu düşünmeye çalış
ayrıca kızlar öğretmenimin bebeği erken doğmadı
doktorum bu haftadan sonra doğan bebelerin prematüre sayılmadığını söyledi
bundan sonra bebişler ne zaman isterse gelecek inşallah sorunsuz bi şekilde
olumlu düşünelim
O konuda haklısın canım kendimi çok fazla olumsuzluğa itmemeye çalışıyorum ama beni bozan bu hormonlar galiba diyorum ya zaten hassas bir mizacım vardı bunlar devreye girdi ben hepten hassaslaştım ve artık kaldıramıyorum...
Teşekkür ederim canım ama gerçekten artık ona buna ağlamaktan sıkıldım. Sıkayım kendimi öyle herşeye ağlamayım diyorum ama olmuyor. Eşim desen kendisi her lafı söyler ben bir laf etmişim ona bozulmuş gün boyu yüzüme bile bakmadı,şimdi de çıktı gitti nereye gittiyse. Bana zaten ağır geliyor bu psikolojik durum o da beni anlamıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?