2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

bişey soracağımm çoklu alıntı nasıl yapılıyor bilmiyorummm ben

canım hoşgeldin
şimdi mesajların sağ altında buna tıkla

kaçkişi istiyosan hepsinin altında bu resme tıkla en son alıntı yapacağın kişiyede alıntı yap dersen işarediklerinle birlikte çıkar:1rolleyes:

Yavas yavas geliyor bebisler iste

masallah hepsine, eee Pamuk 86 gibi güzel odalar hazirlarsak bebislere onlar da dayanamaz hemencecik gelmek isterler.. cicilerini hemen göstermemek lazim yerimseniben

canım benim 1cm açılma var zaten 2haftadır yatmaktan bi hal oldum ii gidiyo problem yok ama benimki hiç bişey görmeden niyetlendi gelmeye göstermim ozaman odasını

pamuk 86 egenin odası çok güzel olmuş maşallah her detayı özenilerek sevgiyle yapılmış rabbim kucağında sağlıcakla alacağın günleride göstersin canım güle güle kullansın ege bebecik kocaman adam olsun inşallah.

bencede çok zevkli bi tasarım olmuş arkadaşım
sağlıcakla kullanmayıda nasip etsin rabbim

canım çok saol amin inşallah güzel dileklerin için kocaman öptük seni

Kizlar
Öyle cok gezdimki.Geldim evde bide herkese yemek yedirdim topladim bi sürü is yaptim enerjimden kendim korktum ,Kac gündür yerlerde sürünüyordum simdi bu enerji ne böyle dengesiz.Her seye korkar oldum.

kanka güle güle kullan notebook unu
bende istiyoorum ama onun için kabllosuz internet lazım
ve kocem hiç sıak bakmıyorr bebek için sakıncalıymış

pc basında oturcam die sırtım ağrii vallaaa :dilcikar:

Esmeralda
Masallah Ayaz a.Idare edin annesi bol bol yapsin emdikleri ise yariyor demek o.Bak bi kac haftaya kadar cirpi bacak kaliyor mu?

hepmavi
Dogru diyorsun benimde ikinci bu ilkinde korkumdan yerimden kipirdamiyordum.Koca yanimda degildi baska bakacak kimse yoktu ye ic yat yaptim ve 40+5 dogdu oglum.Bu sefe evde bir sürü is var yapsan bi türlü yapmasan baska.Daha var son 3 hafta kala birakirim iyi gücü diyorum ama arkadaslarina özenirde bende cikicam derse bilmiyorum ne yaparim.

Kizlar
Öyle cok gezdimki.Geldim evde bide herkese yemek yedirdim topladim bi sürü is yaptim enerjimden kendim korktum ,Kac gündür yerlerde sürünüyordum simdi bu enerji ne böyle dengesiz.Her seye korkar oldum.
maşallah maşallahhhh
benimde aksine enerjim bitti bugün
bacaklarım sızlıyo

teşekkürler tatlım
sakıncalı diyolar ama bizde kablosuzdu baştan beri
Allah hayır etsin
alır kocanda sonra olmazsa :))

Kızlar sitede baktım hep bir panik havası var.V eherkes birbirini etkiliyor.Yapmayın lütfen.Elbette çok üzüldük melek olan bebeğimize ve erken doğmaya kalkanalra.Ama burası çok kalabalık bir site ve düşüklerin,kayıpların,erken doğumların,yüksek tansiyonların,şekerlerin vs olması da gayet normal.

İlla ki aynı haftadayzı diye herkes erken doğum yapcak ya da komplikasyon olacak diye brişey yok.Kendinizi telaşa strese atmayın boş yere.DOktora bile gittiğinizde kaç hasta kaç ham,le oluyor herkesin durumu szinkiyle aynı olmuyor ki.Bununla ilgili bir empati kurmayalım lütfen.

Acılarını,sıkıntılarını paylaşalım ama tüh hadi bende de olursa evhamı sizi ve bebğinizi sıkıntıya sokmaktan başka bir işe yaramaz.

İnşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz.Kutlamalar yaparız.Hemen hevesinizi kırmayın hadi birşey olursa diye düşünmeyin.Hazırlıklarımıza son gaz devam edelim.Yoksa aynı mantıkta düşünürsek hiçbirşey için hazılrık yapmamamız gerekir.

Semihacim
Insallah dogumda bu aksamki gibi enerji ile giderim.Bi kac gündür yattiklarim ise yaramis herhalde.

Burda okuduğum onca olumsuz haberin üzerine bir de eşim üzüyor beni,artık sıkıldımmmmmmmmmmmm,hormonlara da başlıcam,dayanamıyorum artık ben.Hi.birşeyden tat almaz oldum. Önceden bebeğime ne alsam ne yapsam diye düşünürken artık ondan da korkar oldum. Eşim de artık hiç destek olmuyor,yardım edinnnnnnmafoldumben

çok haklısın....duyduğum andan itibaren psikolojim çok kötü:çok üzgünüm:
düşünmemeye çalışıyorum..

annişler aklıma geldi yazayım da unutmayayım
doktoruma göğüs ucu kremi kullanayım mı diye sordum şimdilik hiçbir işe yaramaz göğüs uçlarını gül suyuyla sil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…