kızlar neden kimsenin tıkı cıkmıyor
iyi akşamlar kızlar
facebook a yeni üye oldum
2010 ocak anneleri için onay bekleniyor dedi
bunu kim onaylayacak bilgisi olan varmı:uhm:
selam herkese kızlar .....doğuranlar var galiba heeeeeee....durun hele ayol korkutmayın beni....oyyyyy doğuranlara allahımm sağlık bebeişlerinin poposunada kilolar versin..emsinler annelerini topaç gibi olsunlar uslu olsunlar bol bol uyusunlar annelerde yavaş yavaş kendilerini toplasınlar inş.....uşşşş yer onları yasemin teyzesi benim kuzumda doğsada sağlıcakla koklasam ayaklarını ...heryerini .....herkesi öpüyorum çoookkkk..bugün biraz temizlik yaptım yemeğimde hazır kocişi bekliyom bide kek yaptım niye yaptıysam?aklıma estikçe tatlı pasta kurabiye yapıyom ....
kızlar bebişim odasını ekledim bende ciciler topiğine sonunda bişeyi oldu kuzumun
onaylandı canım
walla daha geleli 5saat oldu olmadı delirmiş gibi bişeylerini yaptım napim çok meraklıyım sende ekle en kısa zamanda görelim bebişimizin odasını saol canımhayırlı olsun canım hemen bakıyorum
benimkiler de geldi ama yerleştiremedim tembellik çöktü üzerime bir hazırlasam ben de koycam resimlerimi kaydirigubbakcemile2
açılır canım hemen rica ederimşimdi girsem girebilcekmiyim yani
bi deneyim bakiim
sağol canım
selam kızlar a.s.
babamız bizi gezdirdi bugün
iyi geldi ne zamandır evdeydik
önceden bi sevinçle acardım kk yı
ama artık kötü bişi okucam die açmaya korkar oldum
canım maşallah bebeğinebenim dün akşam kontrolum vardı
37 haftaya kadar çalışabilir yazısı verdi doktor
taham 1900 kg olmuş
bide göbek değilimde arada ağrı oluyodu
birazcıkta çıkıntı oluştu onu sordum göbek fıtığı dedi
hamilelerde çıkabiliyomuş benim dışında öğle bişeyi olan varmı kızlar ?
]tamam kuşum habersiz b ırakmaCanım bende sizi çok özliycem, çok merak edicem kimler doğum yaptı, bebeklerin resimlerini falan
Arada kız kardeşimden girmeye çalışırım, ama doğumdan sonra uzun bi süre giremem, çünkü kardeşimle benim evin arası fazla yakın değil
mafoldumben:gitme::1no2::a015:
canım benim yaa kıyamamhaklısın canım sitedeki aksaklıktan dolayı birbirimize ulaşamaz olduk arkadaşımızın başına gelen beni uzaklaştıracak galiba siteden cünkü ben dogum yapıncaya kadar bununla yaşarım artık böyle bir vaka daha olursa koptugumun resmidir
diyet devam canım aynı şekilde pazartesi yada salı kontrole gidicem
ANACIM YAZMAYA UNUTTUM BEN BİRAZ ÖNCE UYANDIM E RÜYAMI ANLATAYIM SEMT PAZARIN AGİDİYORUM ERKEN GİTMİŞİM TEZGAHLARIN COGUNDA SİMİT POGOCA NE ARARSAN VAR ÜZÜMLER İNCİRLER BEN GARİP HABİRE CAVDAR EKMEGİ ARIYORUM AMA YOK SONRA DAYANAMIYORUMBGÜNDE 10 ÜZÜM HAKKIM VAR DEYİP BİRTANE KOPARIP YİYİYORUM VE OAN UYANDIMUYANDIGIM GİBİ ZATEN AKLIMA GELENLER BENİ DAGITTI
:1shok:neeeee öğretmenim inanmıyorumkizlar dua edin benim icin erken geliyor yavrum bugun aliyorlar
canım sen başka bir dr a gitslm kızlar cok kötuyum..dunden berı aglıyorum.
23 kasımda drma gitmiştim bana bebgın2200 gr oldunu söyledı raporumu aldım memlekete geldım.dun burdakı dr a gittim oda bana bebgın gelişiminin 2 hafta önde oldugunu söyledı 3400 gr dedı ya olamaz dedım 10 gunde bu kadar alamaz dedım evet dedı bence o ölçüm yanlış dedı .10 gun sonra tekrar gidicem doğum seklıne karar verecek.yanı galıba böle iri olursa sezeryan olucam .ntsye baglandım ama ben aglıyorum oda normal cıktı tansuyon falan benım heryerım şiş cunkı.dedı gebelık zehırlenmesı olmasın neyse hersey iyi.
bebek saglıklı ama gelişimi öde dedı ben dedımkı ya ben okadar kendıme bakan bir hamılelıkte gecırmedım iş vardı yanı yatmadım gurbettede oldugum için öle bakanım yoktu dedım.senın yemenle alaksı yok o iyi yere yerleşmiş dedı.
kızlar dun bir arkdasta dedı sekerı olmasın bebegın.ama bu cıkmazmı testlerden nolur bana yardım edın ben anormalmıyım 35 haftalıgım ama bebgım 37 haftalıkı görunumunde gülsemmı aglasımmı.aklıma siz geldınız.
şimdi asla normal dopum yapamazmıyım bebegımın saglık sorunu cıkarmı
suyun geldi demeksuyum geldi epidural sez olucam opuyorum saolunn akliniza geldikce dua edin tamam mi
maşallah canım kızınadunden berı yıne gırılmıyor sıteye dun dra gıttım
34 haftalık 2600 gr olmus kızım, gecen ay 1 ayda 1 kılo almıstı bu sefer 600 gr almıs nıye acaba şimdiklik bi problem yok ama benı nstye sokmadı 37, haftada sokuyoruz dedı 37. haftada cağırdı ozaman nstye gırecekmısım
artık zaman cok yaklastı ben genel anestezı ıstıyodum yapmıyo drum dunden berı ona taktım ben panık olurum dıye genel ıstıyordum bana 3 dk.da bebeği alıyorum ıstersen senı ozaman uyuturum dedı heralde panık falan olursam bende dusunuyorum ben okadar seyı yasamısken belden iğne olucam kesılıcem bebeğimi görucem sonra uyumanın bı mantığı yok gıbı geldı..tabı o an ne yasanır bılemem
benden haberler boyle...
bitanemkızlar yapamıyorum.duramıyorum. sizlere bakmadan duramıyorum. ne yapıcam ben. şuan okadar kötüyümki.oğlumu istiyorum ben. neolur yardım edin ban.
canım benim neden hiç paylaşımda bulunmadınherkeze merhaba kızlar bazılarınız benı tanımıyor hatta bır cogu bende ocak annesıyım sweet senıde ez az arkadaslar kadar tanıyorum 7 ay sızı okuyarak gecırdım bende gebelık kolestazı vardı karacıgerım safra kesem hamılelıkte etkılendı 4 ay cıldıracak kadar kasındım gecelerce agladım ve gunlerce uykusuz kaldım ve cok erken dogum yaptıım bebegım cıkınca nefes alamadı gunlerce bekledım hıcc umudum yokken HALA BEKLIYORUM ... acıysa evet yasadım kaybetme korkusuyla vee o kadar zor hamılelıkten sonra 2. sansım yok gıbıydı sweet saglıklısın canım HEP 2. BIR SANSIN VAR ALLAH SANA TEK BIR SANS VERMEDI BILIYORUM COOOK ZOR DUN SENIN ICIN AGLADIM VE COKKK DUA ETTIM AMA BANA INAN BOLE ZAMANLARDA EN IYI ILAC INANMAK ALLAHA SIĞIN ONA SANA YIE BIR BEBEK GONDERMESI ICIN DUA ET VEE LUTFEN ISYAN ETME BAK SEN YINE YAPACAKSIN BUNUN ICIN BILE SUKRETMELISIN ESIN YANINDA SUKRETMELISIN... KİM BİLİR MEVLAM NE EYLER NE EYLERSE GÜZEL EYLER SENIN ICIN NE YAZILMISSA BUNDAN SONRA HEP GUZEL OLSUN MEVLAM GUZEL EYLESIN ....
canımsın canım arkadaşımhepiniz kendinize iyi bakın. Allah bebkelrinize sağlık versin. umarım bi gün başka bi ayın annesi olarak görürüsünüz eni Allah iin verrise. sakın ağrınız olursa ihmal etmeyin. ben ihmal etmediğim halde hemen hastaneye koştuğum halde sonuç bu. herkesi çok seviyorum. sizi unutmıcam. eğer meleğim bi kardeş gönderirse ilk sizlerle palaşıcam. ALLAHA EMANET OLUN. HOŞÇAKALIN.
ecrin bende ateş bacayı sardı acayip telaştayımmerhaba kızlar...paçi dogummu yaptı?
ögretmenimde mi dogum yaptı aman allahım neler oluyor bu bebeklere...
isteyen bana özelden atabilir telini ben dogumdan sonra hep evimde olcam netim de var...
canım ben bebek kıyafetlerini yıkadım ama kalanlar varay hastane cantanızı hazırladınızmı akannehirdaha ben yıkamadım bıle
aminn casminim,selam herkese kızlar .....doğuranlar var galiba heeeeeee....durun hele ayol korkutmayın beni....oyyyyy doğuranlara allahımm sağlık bebeişlerinin poposunada kilolar versin..emsinler annelerini topaç gibi olsunlar uslu olsunlar bol bol uyusunlar annelerde yavaş yavaş kendilerini toplasınlar inş.....uşşşş yer onları yasemin teyzesi benim kuzumda doğsada sağlıcakla koklasam ayaklarını ...heryerini .....herkesi öpüyorum çoookkkk..bugün biraz temizlik yaptım yemeğimde hazır kocişi bekliyom bide kek yaptım niye yaptıysam?aklıma estikçe tatlı pasta kurabiye yapıyom ....
selam kızlar a.s.
babamız bizi gezdirdi bugün
iyi geldi ne zamandır evdeydik
önceden bi sevinçle acardım kk yı
ama artık kötü bişi okucam die açmaya korkar oldum
onaylandı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?