valla başka da bişey yok. en önemli gündemimiz emmesi şu an.
altını değiştiriyorum, 10 dk sonra bi daha yapıyor. haydii gene değiştir.
bu adamın prematüre bez fiyatından haberi yok tabii yapıp duruyor. delikafadulden
bakarsın bakarsın endişelenme.
bende benimkini ilk gördüğümde o kadar ufak ki dokunamam, korkarım, beceremem, yapamam diyordum.
şimdi tek elimde tutup yoğun bakımın içinde geziyorum; alışıyorsun yani, iş başa düşünce alışıyorsun o endişe kayboluyor..
minik popolu şey ohhh sefası olsun bol bol yapsın babasının işi ne alsın saglıklı olsunlarda bir ara resimini getir bize
alemsin esmeralda..kilo aldımı peki?face.izledim bayagı büyük görünüyor..
minik popolu şey ohhh sefası olsun bol bol yapsın babasının işi ne alsın saglıklı olsunlarda bir ara resimini getir bize
iyi o zaman
ayy kıyamam ben ayaza
esmerim bekliyoruz yeni videoyu
her gün izlyom
benim yavrum da mı böyle diyom
Uykucu oğlunu ben de izledim canım:))Allah anneli bablı büyütmeyi nasip etsin.
bocuk Facebooka üye ol
2010 Ocak anneleri grubuna gel
Orda videoları var Ayaz Bulut'un
kaçtım ben kızlar bebişimin odası geldi çok mutluyummm
anaaam çok az kaldı benim
kızlar ya ben sanki bebeme bakamayacakmışım gibi geliyo
siz de öyle hissediyor musunuz
İlk bebek olunca insan öyle korkuyor.Ama inan ki aneelik içgüdüsel birşey.Kucağına aldığın an yıllardır bir aradaymışsın gibi bir his oluyor içinde.
Benim ilk bebeğim 34.haftamda 2.5kg olarak doğdu ve annem olmasına rağmen herşeyine koşturdum ben.Acıktıgını ,çişini yaptıgını herşeyini hissediyorsun o yapmadan.Altını rahatlıkla değiştim.Hiç korkmayın sadece annelik hislerinize güvenin yeter.
Bu kısmet olursa ikinci olacak bunda daha az heyceanlıyım ama ilk çocuğumla ilgili kaygılarım var tabi k.Bir kere sorumluluklarım arttı nasıl yapacam kaygısı oluşuyor ister istemez.
Gebeliğin son zamanları çok önemli.Ben ilk bebeğmin erken doğmasını çok kaygılı olmamam ve çok çalışıp kendimi yormama bağlamıştım.Mümkün olduğunca dinlenin ve stres yapmayın.Çünkü stres olunca kasılma oluyor ama bu kasılmalar son aylarda beyin tarafından doğumu başlat diye algınaıyor.O yüzden son zamanlarınızı sakin geçirmeye çalışın.
teşekkürler hepmavi
utkunun annesisin değil mi
bloglarına bakıyorum çok hoş
oğlun da kocaman olmuş maşallah
bu kadar işinin arasında iyi hazırlamışsın maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?