2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Gözyaşları içinde okudum sweetcim .Bebek şekeri yapacak koyacaktın siteye.Çok ama çok üzgünüm.Alalh sana ve eşine sabırlar versin.Meleğin cennetten kardeşni göndersin.Dualarım sizlerle.Daha fazla ne yazılır bilemiyorum.

ne denir hiç bilmiyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum..bütün sözler anlamsız tüm kelimeler yetersiz senin şuan biliyorum..yarınların daha aydınlık olacagını düşün sadece....

evladını kaybeden bir anne nasıl , hangi cümlelerle teselli edilebilir nasıl avutulabilir
rabbim yardımcınız olsun dualarımız deniz kemalle
ama lütfen umudunu kaybetme
rabbim sana en kısa zamanda tekrar evlat verecek insallah

Ne diyeceğimi bilemiyorum,gözyaşları içerisinde okudum yazdıklarını. kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar bu anlar olsa gerek. Dualarım haberi aldığımdan beri seninle canım. Rabbim hayırlısını bilir ama bu acı gerçekten çok zor olsa gerek... Allah eşine ve sana sabırlar versin canım...

Allahım ben bişey yazamıycam imkanı yok ................................................................
senağlama senağlama senağlama senağlama
Rabbim sen çok büyüksün yardım et ne olur sweete

sweetbaby canım yazdıklarını okudum içim ürperdi tabiki böyle bir durumda acıyı yaşayan anlar sadece karşıdan konuşanlar teselli verenler sadece konuşmuş olurlar böyle bir durumda nasıl teselli verilir onuda bilmiyorum ama,bu senin için bir imtihan kendinde dediğin gibi hayatta çok daha beter acılarda var o bebeği aynı heveslerle kucağına alıp herşeyini feda ederek büyütüp askere yollayıp cansız bedenini geri alan anneler,yine bebeğini kucağına alıp ona alışıp kaybedenler böyle insanlar çok var biliyorum o insanlardan sanane sen kendi acını yaşıyosun ama inanki zaman ölüm acısına bile alıştırıyor insanı hepimizin başına gelebilecek bir şey bu Rabbim bizi bu hayatta neyle imtihan edecek hiçbirimiz bilemeyiz senin imtihanında bu sakın isyana düşme çünki sen şanslı bir annesin bumu şans diyeceksin tabiki ama gerçekten şanslısın bunu bu dünyada hiç bir zaman anlayamacaksın belki acından dolayı ama ahirette göreceksin ne kadar şanslı olduğunu çünki kaybettiğin meleğin sana ve babasına şefaatçi olucak inşallah ahirette.kendini sakın bırakma sadece zamana ihtiyacın var senin başka hiç bir şey çözemez şu anki acını sadece zaman..ve eğerki sabır edersen sweetbaby Allahım sana ilerde çok güzel evlatlar nasip edecek..belkide çok yakında..sen sahip olucağın evlatların için kendini dik tutmak zorundasın ve senin bir eşin var onun içinde..seni tanımıyorum ismini bile bilmiyorum ama inan dualarımda olucaksın daha çabuk atlatman için bunu..kendine iyi bak arkadaşım..Rabbim sana yardım etsin sende kendine yardım etmelisin..

ne denir hiç bilmiyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum..bütün sözler anlamsız tüm kelimeler yetersiz senin şuan biliyorum..yarınların daha aydınlık olacagını düşün sadece....

allah sabırların en büyüğünü versin canım...
hepimiz bir şekilde sınanıyoruz işte...ilk okuduğumda elim ayağım titredi kalbim buruldu...ne denirki bu durumda...bende şimdi halime şükrediyorum...bebeğim iyi ama yaklaşık bir aydır yürüme zorluğu çekiyorum...ağrılarım arttıkça bir sürü sitem ettim kendi kendime...ama başımıza gelen herşeye şükretmemiz gerektiğini öğreniyoruz her gün...rabbim sana çok güzel evlatlar vericek inşallah sadece sabrını ölçüyor...bol bol dua et...bizimde dualarımız seninle...

:gitme:

Insan aglamadan tutamiyor kendini biz bu kadar etkileniyorsak sen ne kadar üzülmüssündür. ins. bu günlerde gecicek sweetcim, Dogru diyoorsun belki yasasaydi daha büyük zorluklar bekliyordu onu bilemeyiz.

Cok zor bir sinav bir anne icin, Allah sabir ve en kisa zamanda hayirlisiyla evlat versin.

bakayım dedim site düzelmiş mi diye sweetin yazdıklarını okudum iyice darmadağan oldum hala ağlıyorum
sweetcim canım benim seni en iyi biz anlarız ama tabi ne söylesek sana boş gelecek ne diyeceğimi bilmiyorum ellerim titriyo Allahım sana ve eşine sabırların en büyüğünü versin inan hepimizin duaları senin ve meleğimiz deniz kemalimiz için.o aklından hiç çıkmayacak ama inş.en kısa zamanda bir bebeğiniz daha olur ve en azından acınız azda olsa hafifler kalbimiz hep seninle deryacım

Allahım sana büyük sabırlar versin .....
elimde mendil bir yandan gözlerimi bir yandan burnumu siliyorum durduramıyorum kendimi......Birbirimizi sanal tanısakta şu an ellerini tutup gözlerine bakıp konuşmak sana sarılmak isterdim... Söylenecek çok şey yok aslında güçlü olmaya çalış ve vazgeçme....İnşallah çok çabuk toparlarsın kendini acın çok çok yeni ama sende çok gençsin-güçlüsün ve ANNE olacaksın tüm dualarımız seninle Sweet ....

bakayım dedim site düzelmiş mi diye sweetin yazdıklarını okudum iyice darmadağan oldum hala ağlıyorum
sweetcim canım benim seni en iyi biz anlarız ama tabi ne söylesek sana boş gelecek ne diyeceğimi bilmiyorum ellerim titriyo Allahım sana ve eşine sabırların en büyüğünü versin inan hepimizin duaları senin ve meleğimiz deniz kemalimiz için.o aklından hiç çıkmayacak ama inş.en kısa zamanda bir bebeğiniz daha olur ve en azından acınız azda olsa hafifler kalbimiz hep seninle deryacım

sweet canım hiç bi söz seni teselli etmez bizler senin yaşadıkların karşısında bu kadar üzülüyor bu kadar gözyaşı döküyorsak sen kimbili nasıl acı çekiyorsundur. canım dualarımız seninle ve deniz kemalle allahım sana da eşine de sabırlar versin.

.................. herşey her söz boş yazacak hiç birşey yok allah sana sabırların en büyüğünü versin canım biz böyleysek sen ne haldesindir tahmin bile edemiyorum dualarımız seninle isyan etme neolur

Bu site niye bu kadar sorunlu, en azindan bir aciklama yapsinlar.

biz baska bir sitede toplanmaya basladik artik o kadar sikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…