sweetbaby canım yazdıklarını okudum içim ürperdi tabiki böyle bir durumda acıyı yaşayan anlar sadece karşıdan konuşanlar teselli verenler sadece konuşmuş olurlar böyle bir durumda nasıl teselli verilir onuda bilmiyorum ama,bu senin için bir imtihan kendinde dediğin gibi hayatta çok daha beter acılarda var o bebeği aynı heveslerle kucağına alıp herşeyini feda ederek büyütüp askere yollayıp cansız bedenini geri alan anneler,yine bebeğini kucağına alıp ona alışıp kaybedenler böyle insanlar çok var biliyorum o insanlardan sanane sen kendi acını yaşıyosun ama inanki zaman ölüm acısına bile alıştırıyor insanı hepimizin başına gelebilecek bir şey bu Rabbim bizi bu hayatta neyle imtihan edecek hiçbirimiz bilemeyiz senin imtihanında bu sakın isyana düşme çünki sen şanslı bir annesin bumu şans diyeceksin tabiki ama gerçekten şanslısın bunu bu dünyada hiç bir zaman anlayamacaksın belki acından dolayı ama ahirette göreceksin ne kadar şanslı olduğunu çünki kaybettiğin meleğin sana ve babasına şefaatçi olucak inşallah ahirette.kendini sakın bırakma sadece zamana ihtiyacın var senin başka hiç bir şey çözemez şu anki acını sadece zaman..ve eğerki sabır edersen sweetbaby Allahım sana ilerde çok güzel evlatlar nasip edecek..belkide çok yakında..sen sahip olucağın evlatların için kendini dik tutmak zorundasın ve senin bir eşin var onun içinde..seni tanımıyorum ismini bile bilmiyorum ama inan dualarımda olucaksın daha çabuk atlatman için bunu..kendine iyi bak arkadaşım..Rabbim sana yardım etsin sende kendine yardım etmelisin..