- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #117.201
gece rüyamda egoşun annesini gördüm 6 aylık hamileyim diyordu banahayırdır inşallah
yok beeee hamilelik görmek rüyada güzel haber demektiracaba senmi alıcan güzel haberi yoksa benmi
günaydınlar
eşim yarın malatyaya gidecek, ev alma işini halletmek için dua edin bize güzel bir ev bulsun, bide müdürle görüşecek, belki bizi verecekleri yer bellidir, o belli olmadan ev almak mantıksız çünkü:26: strese girdik şimdiden, ikimizi yakın bir yere verseler bari, birlikte gidip geliriz, gece nöbeti olmayan bir yer verirler diye dua ediyorum bir yandan offf offff bıktım valla, ne zor meslek bu yaaaa
sağol canım benim, yanımda olduğunuzu biliyorum, malatyada emniyet müdürü tanıdığımız var kamil onunla görüşecek bizi nereye verecekleri belli değil, çünkü daha tayinimiz çıkmadı, oraya yazı gidince belli olur ancak ama müdürden biraz ipucu alabiliriz diye umuyoruz, enazından emniyet müdürlüğünde bir kadro verilip verilmeyeceğini öğrensek yeter, ben büyük ihtimalle trafiğe verilecem yine, o kesinleşirse ona göre ev alacaz:26: konut kredileri acayip yükselmiş bu hafta, kamilin abisi borç vereyim kredi çekmeyin dedi, bakalım, faizler yükseldiği için ev fiyatları düşerse bu işten karlı çıkabiliriz
simenay iklim nasıl oldu, eşinle aranız iyimi, hiç bişey paylaşmıyosun kaç gündür merak ediyorum son durumlarınızı, inşallah iyisinizdir
malatyaya gelin sizde simenay inşallahdua ediyorum hepimize ediyorum canım,Rabbim evimizden huzuru, sağlığı eksik etmesin, kimseye muhtaç düşürmesin rabbim
maalesef burada oyun grubu gibi bi şansımız yok zaten bir tane anaokulu var oda daha büyük çocuklar için eşim geçen oranın kamera sistemini kurması için arkadaşına yardım etti serhanı da götürdü hafta sonu olduğu için çocuk yokmuş tabii iki öğretmen varmış sordurdum eşime ben götürsem hafta da iki gün oynasa orada bende yanında bir iki saat dedim çok küçük demişler önce 2.5 yaşında sanmışlar eşim 1.5 deyine olmaz demişlerbu yıl olmasada seneye haftada iki gün göndermeyi düşünüyorum çünkü hiç arkadaşı yok serhanın ki çocuk delisi sokakta her gördüğüne saldırıyor resmen oynamak için mutlu oluyo hemen konuşmaya çalışıyo
çarşamba izmirde olucaz bir aya yakın kalıcaz normalde fazla istekli gitmezdim ilk kez bukadar istekliyim sebebide malum serhan için bi sürü park oyun alanı var bol bol gezdiririz hayvanat başçesine lunaparka götürmeyi düşünüyorum kapalı havuza falan serhan için full aktivite yaratmaya çalışıcaz inşallah sağlık versin rabbim mutluluk depolayıp döneriz
Küçük kene iyi, azı dişlerini çıkarıyor, sıcak suya oturma işi kaldı biliyorsun, ama kv nin ensesindeyim, en azından diyetini düzgün bir şekilde yaptırtıyorum, bu yüzden kabızlık durumu yok, neşesi yerinde zillinin, kv ye alıştı galiba, ağlamıyor artık, eşimle aramız bir iyi bir kötü, bugünlerde iyi diyebilirim, huzurum için ev alma konusuna yoğunlaşmış durumdayım, kafam hesap kitapla dolu, sende benim için dua et, benim de tayinim çıksın kv nin yanından uzaaakkkk semtlere inşallah :)))