-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #117.241
Frambuu, çok geçmiş olsun, neler olmuş öyle... Anlattığın ağrı bel fıtığı ağrısına benziyor, mr falan çekildi mi?
Pelin'i memeden kesişin hayırlı olsun, bir kaç gece içinde alışır sanırım, kızlar hep öyle anlatıyorlar. Ama kötü bir zamana denk gelmiş tabi, hastayken olunca tahammül etmesi daha zor.
Teşekkürler Bosnacım. Size de geçmiş olsun.Kuzular çok hareketlendiler kaşla göz arası herşeyi yapıyorlar.
Doktora gidip de detaylı muayene olmadım.Sadece sağlık ocağında aile hekimine gittim o da yat dinlen dedi. Daha önceden de belim ağrırdı ama dinlenince geçerdi. Bu sefer geçmedi. Hoş, pek dnlenebildiğim de söylenemez ama...
Simenay hangi semtten ev arıyosunuz? Şu anda nerde oturuyosunuz? Bari bulacağınız ev annene yakın olsa...
slmlarrrr... doruk kuzuya cok geçmiş olsun en zor dönemlerindeyz bi akılları baslarına gelse Allah korusun hepsini . annem kazasız belasız bu cocuğu bir büyütsek diye dua ediyo :))) çünkü hep kanepe tepelerinde zıplıyo atlıyo gercekten bi an olsun göz önünden ayırmaya gelmiyor
simenay 2 yaş kutlamalarından önce yılbaşı geliyor belki hediyeleşiriz yine istek olursagerçi kimse kalmadı buralarda ama
frambu size de cok gecmiş olsun .emzirmeyi bıraktırdın bi tek ben kaldım emziren hedef 24 ay :)))
selam..
Benim kızda tepelerde geziyor, dün akşam eve gittiğimde yanağında kocaman bir kızarıklık vardı, nereye çarptıysa artık..
Yılbaşı çekilişi yapalım dimi ama kimse yok evet, belki o zamana kadar toplanırız yine belli olmaz..
Emzirme konusunda pek azimli çıktın valla, benim kız 5 aylıktı, bir ısırdı bir gün göğsümü, düşün daha dişi bile yok, damağıyla yaptı bunu, dişleriyle ısırdığını düşünemiyorum bile..
Ayyy çok güldüm, konuşamayan ama her derdini anlatan sıpalara, maşallah hepsinede..
Doruk kuzuya ayrıca maşallah, Bosna dikkat et sizi ispiyonlamaya başlamış bu sıpa :))
Bende akşam küçük kene den iyi bir azar işittim valla.. Oyuncak hayvanları gösterip tek tek isimlerini söyletiyordu bana, bir ara sıkıldım hangi hayvanı gösteriyor diye bakmadan maymun dedim, meğer kaplan mış, bir azarladı beni, mamun diiillll kappan buuu dedi, ayyy özür dilerim yanlış söylemişim dedim ama anlayamadığım bir şeyler söyleyip hııııı yaptı işaret parmağını sallayarak, sonrada bakıyor muyum bakmadan mı cevap veriyorum diye denetledi beni, rastgele sormuyorlar yani, ağzımızdan her çıkanı aynen kaydediyorlar ve çok dikkatliler..