2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oooo Frambuu da burda, nasılsın, Pelincik nasıl?

Bosnacım, işlerini hallederken arada da buraya bakarsın olur biter :))

Günaydın arkadaşlar;

Bir haftadır evdeyim. Haftasonu bir anda belime ağrı girdi ve iki büklüm kalıverdim. Halbuki ani bi hareket de yapmamıştım ama galiba Pelin'i uyutma şeklim, sürekli ağır market poşetleri taşımam, okulda hep ayakta olmam birleşince bu bel ağrısı kaçınılmaz oldu. Zaten uzun zamandır sinyallerini veriyodu. :26:Ama hayatımda hiçbişeyi değiştiremediğim, yardım edecek kimseyi bulamadığım için bu noktaya geldim. İki gün yatmak da dahil hiçbişey yapamadım. Belimin ağrısı bacağıma vurdu.

Bu kadarı yetmiyor gibi Pelin de ben de grip olduk. Pelin gece hiç uyumadı, burnu tıkandı...Rica minnet annem desteğe geldi ama pek bi faydası olamadı. Çünkü o da hastaydı.. Kabus gibi bi haftasonu geçti...Tam belim biraz yumuşadı derken bi hapşurukla tekrar eski halinde döndü.. Şaka gibi...

Dahası pazartesi raporumu okula vermek için gittiğimde müdürden bir araba dolusu laf işittim. Bayan öğretmenler hep böyle yapıyor falan dedi bana.Ayakta duramıyorum,iki büklüm yürüyorum halimi görüyor. Sanki keyfimden rapor almışım.. Ama dersler boş geçecek diyo bi de.. Ölür müsün öldürür müsün

Bunların dışında dün itibariyle Pelin'i memeden kestim. Bu işi hep erteleyip duruyordum ama burayı okuyunca gördüm ki benden başka kimse kalmamış hala emziren :26: Çok zor bi gece geçirdik. Pelin emmek istemedi ama uykuya da bi türlü dalamadı. Nerdeyse hiç uyumadı. Benim bel ağrısı yine hortladı...Bakalım bu gece napıcaz..

Frambuu, çok geçmiş olsun, neler olmuş öyle... Anlattığın ağrı bel fıtığı ağrısına benziyor, mr falan çekildi mi?

Pelin'i memeden kesişin hayırlı olsun, bir kaç gece içinde alışır sanırım, kızlar hep öyle anlatıyorlar. Ama kötü bir zamana denk gelmiş tabi, hastayken olunca tahammül etmesi daha zor.

Teşekkürler Bosnacım. Size de geçmiş olsun.Kuzular çok hareketlendiler kaşla göz arası herşeyi yapıyorlar.

Doktora gidip de detaylı muayene olmadım.Sadece sağlık ocağında aile hekimine gittim o da yat dinlen dedi. Daha önceden de belim ağrırdı ama dinlenince geçerdi. Bu sefer geçmedi. Hoş, pek dnlenebildiğim de söylenemez ama...

Sağol canım... Evet acayip hareketlendiler, hatta azdılar :) Bu anlattığım ciddi bir vukuat, yokse her gün anlatmaya değer bulmadığım neler oluyor :) Mutfak tezgahına tırmanıyor yaw! Bütün bıçakları ve kesici delici aletleri, yüksek dolaplara kaldırdım. Hafta sonu bazı dolaplara kilit alacam ama işe yarayacağından emin değilim.

Bence en kısa sürede bir doktora git Frambuucum, mümkünse nö.ro.şi.rur.ji'ye git, ihmal etme. Bacağa vuran bel ağrısı pek hafife alınacak bir şey olmayabilir.

doruk paşama,pelinciğe ve frambuya çok geçmiş olsun
memeden kesmen iyi olmuş canım, pelinin sana düşkünlüğü azalır belki, zira merto babasına düşkünleşti yine müdüründe insanlıktan nasibini almamış galiba, sanki maaşını cebinden veriyor, sosyal hakkı olan bir memursun neticede, sağlık izini hakkını niye vermişlerse o zaman
simenay dualarımız seninle kv ye en uzak yerden güzel bir ev bulursun inşallah

Frambuu, çok geçmiş olsun arkadaşım, kötü günler geçirmişsin, en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle..
Pelincik e de geçmiş olsun.. Bence de bir doktora gitmelisin, bacağına vurması iyi değil sanki..

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Dr un dediklerini uygulayamadıktan sonra dr a gitmenin bi anlamı yok ki...Söyleyeceğini zaten ben biliyorum, yorulma, ayakta kalma, yat dinlen, Pelin'i dizinde sallama, okulda ayakta ders anlatma... Teoride güzel ama pratikte uygulanamayacak işler bunlar...

Simenay hangi semtten ev arıyosunuz? Şu anda nerde oturuyosunuz? Bari bulacağınız ev annene yakın olsa...

Simenay hangi semtten ev arıyosunuz? Şu anda nerde oturuyosunuz? Bari bulacağınız ev annene yakın olsa...

Semt isimlerini buradan açık açık yazmayım şimdi, sonra başım derde girmesin :))
Elbette anneme yakın olacak alacağım ev kısmetse, yani annemin dibinden değil ama yürüme mesafesinde inşallah...
Bakıyorum, ev de var yani, tek yapmam gereken banka kredisi kısmı, tabi bu sırada kv ve kpeder çomak sokmazsa..
Çünkü eşimi alttan alttan dolduruyorlar, eşim vazgeçmeden ev konusunu çözmem lazım..

slmlarrrr... doruk kuzuya cok geçmiş olsun en zor dönemlerindeyz bi akılları baslarına gelse Allah korusun hepsini . annem kazasız belasız bu cocuğu bir büyütsek diye dua ediyo :))) çünkü hep kanepe tepelerinde zıplıyo atlıyo gercekten bi an olsun göz önünden ayırmaya gelmiyor

simenay 2 yaş kutlamalarından önce yılbaşı geliyor belki hediyeleşiriz yine istek olursa gerçi kimse kalmadı buralarda ama

frambu size de cok gecmiş olsun .emzirmeyi bıraktırdın bi tek ben kaldım emziren hedef 24 ay :)))

selam..
Benim kızda tepelerde geziyor, dün akşam eve gittiğimde yanağında kocaman bir kızarıklık vardı, nereye çarptıysa artık..
Yılbaşı çekilişi yapalım dimi ama kimse yok evet, belki o zamana kadar toplanırız yine belli olmaz..
Emzirme konusunda pek azimli çıktın valla, benim kız 5 aylıktı, bir ısırdı bir gün göğsümü, düşün daha dişi bile yok, damağıyla yaptı bunu, dişleriyle ısırdığını düşünemiyorum bile..

Yine vınsız bağlanamıyorum. O yüzden önce sistemde yapmam gereken işleri bitirip öyle geldim.

Sağol Egoş'un annesi...

Benim cüce sabah önce bakıcıya, sonra anneannesine dün gece olup biten her şeyi anlatmış. Annem aradı, Doruk düşmüş ha banyoda, nasıl oldu dedi? Sen nerden biliyorsun dedim, kendi anlattı dedi. Dikkatinizi çekerim, henüz konuşamıyor bu çocuk :))

o ne ki keskin az kullanılmıs dişlerin ısırığını düşün bi de :))) evet azimli cıktım emzirme konusunda bıraktırayım artık dedm gecen ctesi ısırınca sonra gece emdi uyudu yanımda kıyamadım hadi 4 ay daha emsin jübile yapalım ondan sonra dedim .eşim de abarttn artık eşşek kadar adam oldu bu bıraksın diyo babasına bir kızıyo bıraksın dedi diye anlamıyoruzda neler dediğini geçiyo karsısına söyleniyo

Ayyy çok güldüm, konuşamayan ama her derdini anlatan sıpalara, maşallah hepsinede..
Doruk kuzuya ayrıca maşallah, Bosna dikkat et sizi ispiyonlamaya başlamış bu sıpa :))

Bende akşam küçük kene den iyi bir azar işittim valla.. Oyuncak hayvanları gösterip tek tek isimlerini söyletiyordu bana, bir ara sıkıldım hangi hayvanı gösteriyor diye bakmadan maymun dedim, meğer kaplan mış, bir azarladı beni, mamun diiillll kappan buuu dedi, ayyy özür dilerim yanlış söylemişim dedim ama anlayamadığım bir şeyler söyleyip hııııı yaptı işaret parmağını sallayarak, sonrada bakıyor muyum bakmadan mı cevap veriyorum diye denetledi beni, rastgele sormuyorlar yani, ağzımızdan her çıkanı aynen kaydediyorlar ve çok dikkatliler..

Ayy ben de çok güldüm şimdi, maaşallah kuzuma ya :))) Tabi canım, öyle körü körüne dinlemiyorlar, resmen sorguluyorlar, sorduğum hiç bir soruya uyduruk cevap vermiyor mesela. Bilmediği bir şey sorarsam da, eliyle bilmiyorum işareti yapıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…