2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

göğüsteki şişkinliği ve ağrıyı azaltmak, rahat sağmak için sağmadan önce sıcak duş aldım, duşta sütler aktı gitti ilk gün rahatladım daha sağmadan aklınızda olsun

en cok korkum geceden zaten gece susturamam diye 2-3 zor gece bekliyo bizi (( basın acıklamanız için tşk ederiz gülşan hanımcım

benimki çok uzun zamanda çekildi. hatta 1 ay öncesine kadar sıktığım zaman hala bir kaç damla çıkıyordu ama şişme yapmıyordu tabi.

fasülyeden yalancı kestane şekeri yapıyorum arkadaşlar sonucu size de bildiririm bakalım nasıl bir şey olacak

kestane şekerim pişti fazla ince dökmüşüm olması gerektiği gibi olmadı ama tadı mükemmel bir kek oldu hiç kimse onun fasülye olduğuna inanmaz deneyin arkadaşlar öneririm

kızlar slm merhaba nasılsın keyifler nasıl? kıızm hasta grip oldu şimdide boğaz ağgrısıyla uğraşıyorum birde diş etleri kızarmış sanırım ilaçtan ve ateşten acaba ne yapsam bu ağız kızarması için

kızarma normalse eğer hiç bir fikrim yok ne yapacağına dair ama ilaç alerjileri ağızda yara yapabiliyor çocuklarda, bunun alerji olmadığından emin olmaya çalış, hangi ilaçları ne zamandır kullanıyor daha önce kullandı mı kullanınca benzer bir şey oldu mu, bunları bir gözden geçir.

merhaba!
ben de hala emziriyorum..hemde :)bugün kızımın sünüğü göğüsüme yapıştı ,bana iğrenerek baktı ..sildim,birşey yok diye ikna ediyordum..o derece:)
salçalı yemekler de sever kendisi...2 yaşına kadar devam galiba..

İYİ HAFTASONLARI
sabah bi baktım sütüm akmış, öyle az buz değil bayağı bi akmış yani makineyle sağmaya başladım 250 ml süt çıktı iki göğsümden zemherinin dediği gibi bitmemiş demekki süt. gerçi merto alıştı memesiz hayata ama yinede üzülmüyo değilim yani sonuçta iki yaşına kadar emmek hakkı
esmiragül mertoda sever salçalı yemek, ama kalın bir tabaka ile sürünce değişik görünüyo memiş sana bi sıkıntısı yoksa emzir tabi, benim hiç gece uykum kalmadığı için kestim, sinirim asabım bozuluyodu yani o noktaya gelmiştik biz. şimdi durumlar iyi

maşşallah diyelim önce biberonlamı veriyosun şimdi sağdığın sütleri eğer geliyorsa sana kalmış tabii ama bence bi süre böyle sağarak devam edip biberonla verebilirsin yada ne bileyim kahvaltısına falan kat bi şekilde değerlendirirsin :)) yada stok yap bana yolla :)) mertoyla süt kardeş olsun serhan sende süt annesi:) şaka bi yana geliyosa ver bence annesi
van da deprem oldu çok üzüldüm allah rahmet eylesin ölenlere ailelerine sabır versin zorda olanlara yardım etsin inşallah rabbim sağolsun ayfercim aradı merak etmiş buradan da teşekkür edeyim canım arkadaşıma ve hilale de tamam diyorum annesi anlar:)
herkese hayırlı geceler
bu hafta çok kötü geçti inşallah allahım yeni hafta artık kötü haberler almayız canımız daha fazla yanmaz

kuju dün korkuttun valla bizi ayfer ulaşamamış sana , ben endişelenme müsait değildir dedim ama o yinede seni aramaya devam etti, hayırlı arkadaşmış, ama en sonunda ulaşmış sana banada haber verdi içimiz rahat etti
sütümü sağmıycam, kesilsin artık, sağınca göğsüm iyice sarkacak , zaten bu hali ile yeteri kadar sinirimi bozuyorlar merto yeteri kadar anne sütü aldı zaten, gönlüm daha fazla alsın isterdi ama ruh halimi kötü etkiliyor gece emmeleri sağdığım sütü döküyorum kujum 3-4 günde bir sağıyorum çünkü bozulmuş olabilir diye tereddütüm oluyo, zaten geçen gün sağdığım sütü bardağa koydum mert içsin diye tadını aldı hemen anladı, trip yaptı ağzına sürmedi valla

günaydın canım sağolun hepiniz vefalısınız allah razı olsun burada çok hissedilmedi evde bi ben hissettim çok hafif sallandık burası karadenize daha yakın ama erzurum da daha çok hissedilmiştir
allah yardımcıları olsun inşallah sağ kurtulanlar olur
yine 4 askerimiz şehit olmuş sabah sabah içim yandı rabbim güç kuvvet versin bizlere askerimize polisimize hepsini korusun inşallah

sen daha iyisini bilirsin canım haklısın tabii bırakmışken kesilsin istiyorsun serhan emmedi zaten biliyorsun sağdım ben de 2.5 ay sonra kesildi hemen

evet deprem şehit haberlerimizi gölgede bıraktı yine maalesef, şerefli askerim, polisim onların sülalesini ercişte kurtarmaya çalışırken, o hainler hakkaride mayın döşemekle meşgulmüş demekki gece

evet deprem şehit haberlerimizi gölgede bıraktı yine maalesef, şerefli askerim, polisim onların sülalesini ercişte kurtarmaya çalışırken, o hainler hakkaride mayın döşemekle meşgulmüş demekki gece

fırsat kolluyorlar herzamanki gibi ne diyim bıktık artık allah sorsun versin cezalarını

depremde ölenlerin sayısı hala netleşmedi, inşallah sayı artmaz
kujum merto 21 gün boyunca emmedi ilk doğduğunda bende hep sağıp verdim, sonra emmeye başladı, işe başlayınca yine sağıp bırakıyordum oyüzden sağmaktan bıktım, çoğu arkadaşımın bebeği hiç emmedi hep mama yedi, ama mertodan daha sağlıklılar maaşallah, oyüzden çokta kafaya takmıyorum emmesini

haklısın canım valla güzel ama bu zamana kadar emdi çok şükür anne sütü gibi varmı canım tamam mamalarda da bin çeşit vitamin var ama anne sütü doğal allahın bir hikmeti bende artık gece kalkmasın mama için diyorum ama yok illa bir kez bile olsa kalkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…