2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de ayrılmıyorum:)ama bizi Gül ile (2 ci aydayız oyun grubunda,bu arada 2 *3 yaşındakiler annelerden ayrılmıyor orada)ne kadar orada tutarlar bilemiyorum...zamana bıraktım ..oyun grubu seçerken anne ye izin vereni seçtim ..alıştırırız dediler ..ama bırakın Gülü ,daha alışanı görmedim ..gerçe komşumun 16 aylik (herkes ile duran bebek)geldi bir gün ..tek o durdu yalnız...
amacım Gül ü bırakmak değil zaten ...zamana bıraktım,müdür gelince ancak hatırlıyorlar alıştırma kısmını ...bakalım..1 gün 1 gündür ,biz oyun,gelişmeye bakalım modundayım..

bizinki olsa eminim aninda dalar aralarina birde donup bana baybay yapar gideyim die:))
m.koydemiydi bu grup n kadar ucreti 2 gun degilmi

Son düzenleme:
hasret mertoda beni unutur hemen öyle bir ortamda:KK1:

bizimki de oyuna dalıyor..ama problem şu-daha büyükler yeni gelen çocuklar ağlıyorlar ,tüm dikkat onlara veriliyor..Gül e sırası gelmiyormuş....bizim Gül ile empati kuran yok..o da beni arıyor..ayakkabı düşünce,susandığında vb

mrb kızlar epeydir giremiorum son sayfaları okudum gülşancım mal.atyaya gidiyorsunuz anladığım kadarıyla ben ne kadar merto hastada olsa gitmeni istemiodum cunku doya doya annesiyle beraberdi oraya a.lışmıştı şimdi seni çok az görecek merto üzülecek bence. neyse inş hayırlısı olur.
bende süt.ten kesmek istiorm aslında ama sürekli erteliorm en son ertelemem yıl.başından sonra.
ikinci lisansımı okumaya karar werdiğim için(salaklığıma doymayım) habire ders çalışıyoruım boş vakitlerimde. melikenin uykusunu teke indirmeye çalışıorm cunku geceler çok kısaldı 11 de yatıp 12 de kalkıodu bide 4 te yatıp 5te kalkıodu bugün tek uyuttum 1,5 saat uyudu şyöle yattımı 2-3 saat uyuduğunu görmedim hiç. umarım bu sefer uyur.
melikeyi yatırır yatırmaz kitapların başına çöküyorum oda günde 2 saat uyuduğu için pek yetişmio. internetede onu. em.zirirken telefoınumdan girip sizi okuyup cıkıyorum.
merali göremiorum gelmio mu gündüzmü gelio bilemedim. umarım hepiniz iyisinizdir. hepinzi we sıpacıklarınızı kucaklıyorum görüşmek üzere..

Günaydın,

Uykusuzluktan perişanım, uyumuyor sıpa, sürekli yanına çağırıyor. Niye böyle yaptığını da anlamıyorum, çok sinirliyim kendisine... Dün gece 4.30'da isyan ettim artık, babası gitti yanına, daha çok ağladı bu sefer. Eko da aldı bizim yatağa getirdi baş edemeyince, kıvrılıp uyudu cüce ya... Yanında olmamı istiyor anlaşılan, napıcam bilmiyorum.

Gülşan, Allah kavuştursun :)

Günaydın..

Gülşancım, Allah kavuştursun..

Bosna, bende aynı durumdayım, küçük kene ne güzel kendi odasında ve kendi yatağında yatıyordu, ne olduysa son 4-5 gündür canıma okuyor, sürekli bir ağlama mızmızlanma, aynı bende baş edemediğim için ve kalk-yat yapmaktan yorulduğum için tekrar yanıma almaya başladım, umarım geçici bişeydir...

Merlike, Allah yardımcın olsun, çocukla ders çalışmak zor olur, uyku düzenini de en kısa zamanda kurarsın inşallah.

Hasretcim, küçük keneye kv ile annem 15 gün sırayla bakıyorlar artık :KK43:( Bu benim ve annemin tercihi değil elbette, eşimin zorlamasıyla oldu, bakalım zaman ne gösterecek bilmiyorum.

Yatağında yatmak istemeyen veletler listesine benimkini de ekleyin, muhakkak uyanıyor her gece, yarın oda takımı gelecek, kendi yatağı küçük geliyordur ondandır diye ümit ediyorum bakalım büyük yatak gelince de aynısını yapacak mı?
Ayrıca benim oğlumun yeme durumu komple değişti, sulu yemekleri çorba dahil ağzına sürmüyor, süt ürünlerini ve sütü görmek dahi istemiyor, aç yaşıyor eskiden iştahsız diyordum asıl gerçek iştahsızlık şimdiymiş meğer, çok üzülüyorum sebze yemeklerini anında tükürüyor, kuru olacak kek poğça köfte vs. ay ben napıcam:44:
Gülşan Allah kavuştursun arkadaşım

Yatağında yatmak istemeyen veletler listesine benimkini de ekleyin, muhakkak uyanıyor her gece, yarın oda takımı gelecek, kendi yatağı küçük geliyordur ondandır diye ümit ediyorum bakalım büyük yatak gelince de aynısını yapacak mı?
Ayrıca benim oğlumun yeme durumu komple değişti, sulu yemekleri çorba dahil ağzına sürmüyor, süt ürünlerini ve sütü görmek dahi istemiyor, aç yaşıyor eskiden iştahsız diyordum asıl gerçek iştahsızlık şimdiymiş meğer, çok üzülüyorum sebze yemeklerini anında tükürüyor, kuru olacak kek poğça köfte vs. ay ben napıcam:44:
Gülşan Allah kavuştursun arkadaşım

Benim kızın odasında büyük yatakta var, orda da denedim, yok anacım, velet ille de beni istiyor, gece uyanıp uyanıp saçımı çekmeler, kulağımı çekiştirmeler, ayağıyla yoklamalar, sanki kaçacakmışım gibi sürekli beni yokluyor zilli..

Yeme konusunda bişey diyemem zira kelin ilacı olsa durumu :)) Biz birde diyet yapıyoruz, sen düşün halimi, ama dikkat et hep katı şeyler yiyordu bir ara küçük kene de, aynı Kero gibi kek, poğaça, köfte.. sonrası kabızlık ve hemeroid oldu biliyorsun, inşallah geçicidir Kero nun yeme durumu..

canım arkadaşlarım sağolun kocacımı yolcu ettim geldim şimdi:KK5: şimdiden özledim bile:KK31: merto nasıl dayanacak bilmiyorum babasının yokluğuna:KK50: bugün pet tadım yok kitap okuycam belki kafam dağılır, merto yine boğaz enfeksiyonu oldu, çıldıracam valla:KK37: elleride sürekli ağzında yeni dişler geliyor galiba:26: merto iyi uyuyor ama birlikte uyuyoruz biz hala, ondan iyi uyuyordur dimi:KK1:

slm millet :KK71:
yatağını beğenmeyenler listesine benim cücüğü de ekleyin. 10 günü geçti beraber uyuyoruz çıldırmak üzereyim, gece uyandığında kendi yatağındaysa basıyor yaygarayı illa ki yanımıza gelecek. babasını duvar dibine sıkıştırıp yayıla yayıla yatıyor. perişanetti adamı.
gülşan allah kavuştursun.

bu hafta dogru dürüst uyuyamadım yaw... dişler geliyo egoşun sanırım ondan ... kusen dediki bugün 2.5 yasında kızı var nihayet uyumaya basladık artık sadece 1 kere kalkıyor onun dısında hem uslandı hem uyuyor artık .yani ben 8 ay daha uyuyamayacagımı anladım canı saolsun napalım . gülşan Allah kavustursun şekerim.

amin canlarım:KK16:
mertoda gece uyanınca ayakları ve elleri yardımıyla beni yokluyor eğer bana dokunamazsa başlıyor ağlamaya:KK1: demekki bu seriye özel bi durum bu:KK52: merto iki gecedir burnu tıkandığı için uyuyamıyor çok üzülüyorum, dün dr burun damlası verdi onu damlatınca rahatladı biraz, öğlen yine damlattım öğle uykusunu iyi alsın diye, oyyy kurban olsun annesi ona:KK69:

Günaydın Canlar..
Bu aralar çok boş burası, herkesin işi mi var, eskisi gibi pek aktif olamıyoruz değil mi..?
Küçük kene gece yine mızmızlandı, derin uykulara hasretim, Egoş un annesi 2,5 yaş demiş ya, bir süre daha böyle çekecez sanırım haa..
Haftanın sonuna yaklaştık çok şükür, önümüzdeki hafta küçük kene ye bakma sırası benim annemde, sonrasında da bayram var zaten, kendim ilgilenirim kızımla, offf öyle böyle geçiyor günler, yakında 2 yaş kutlamalarından bahsederiz :))
Hepinize iyi çalışmalar, çok öptüm.. Gününüz güzel geçsin..

günaydınlar:KK16:
simenay bende üç gündür uyumuyorum , merto boğaz enfeksiyonu geçiriyor yine:KK25: haftasonu patronun ikizlerinin doğum günü var oraya gidecez yarın elmalı turta yapıcam cumarteside kısır yapıp götürcem, kamil gitti nasıl yapacam bilmiyorum:KK1: neyse yapıcaz bi şekilde artık:26:
senin durumun çok zor, hayatın tadını çıkaramadan öyle geçiştiriyorsun be canım, eve bi bakıcı alsanız olmazmı, şöyle dişlisinden kv ye papuç bırakmayacak cinsten hem yükün azalır hemde çaktırmadan kv ye eziyet edersin:KK53:
bayram tatilini bende iple çekiyorum, hep kociş gelecek hemde oğlumla bolca vakit geçiricem diye seviniyorum, tabi eşya toplama faslınıda o zamana erteleyip duruyoruz, bayramda 9 gün tatili kabul edildimi acaba:26:

Günaydın,

Dün akşam babasının bir anlık gafleti sonucu, Doruk tabureden düşüp başını klozete çarptı. Yarım saatten fazla ağladı ve titredi. Canı çok yanmış olacak ki, elletmedi bile başını, buz falan da koyamadım, şişti. Gece geç uyuttum, yanında yattım, arada uyandırıp sorular sordum. Bişi yok çok şükür ama ömrümden ömür gitti...

Gülşan, Mertoma çok geçmiş olsun.

Simenay, bu aralar çok sessiz burası sahiden, ben eski halini çok özlüyorum, biraz zaman ayırıp canlandırsak keşke :)

Bebelerin uyku halleri gösteriyor ki, anneye düşkünlük ve yalnız uyumama zamanları bunların, bir süre daha çekecez demek ki...

Gülşancım, Mertoya çok geçmiş olsun, umarım Ma.lat.ya ya gittiğinizde bu kadar çok hastalanmaz bu çocuk, bana hep yaşadığınız yerden kaynaklanıyormuş gibi geliyor.
Hayatı geçiştiriyorum evet, bende kendime acıyorum bazen ama içimden bir ses az kaldı, biraz daha sabret diyor, şu ev alma işini halledersem benden mutlusu olmayacak, hayatımda yepyeni bir sayfa açılacak ve ben o sayfaları istediğim gibi dolduracağım inşallah... Ev alma durumu gerçekleşmezse bakıcı tutmaya kesin kararlıyım ama ev alırsam hem ev borcu hem de bakıcı beni sarsar, bu arada bakıcı tutarsam kv buna en çok sevinecek insanlardan biri, asla eziyet olmaz ona bu yani.. Ve ben kv ye eziyet faslını çoktan geçtim artık, oradan uzaklaşmam ona en büyük eziyet olacak zaten..

Bosnacım, kuzuya geçmiş olsun, çok üzüldüm okuyunca, kimbilir nasıl korktu ve canı acıdı ki elletmedi yavrum, yaşayacağı en büyük acı bu olur inşallah.. Burayı bugün biraz hareketlendirebiliriz, zira müdür yok, işleri biraz savsaklamayı düşünüyorum :)))

Simenay, çok teşekkür ederim arkadaşım. Amin, allah beterinden saklasın...

Ev konusunda Allah tez vakitte gönlüne göre versin inşallah, istediğin gibi bir ev alabilirseniz, ben de sizin için yeni bir sayfa açılacağına inanıyorum.

Benim bugün ay sonu işlemlerim var ama burda takılmaya da devam edebilirim gibi görünüyor, hadin o zamanl pamuk eller klavyeye :))

X