- 7 Mart 2011
- 133
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #117.181
merhaba,herkese,
Bosna,hazır onlne gördüğüm için soruyorum-gerçe sordum bir ara ,cevap göremedim,tekrarlıyorum ,sorry-
Druk oyun grubunda yalnız duruyor mu?tabiki bakıcıya alışık olan daha çabuk adopte olur...oyun grubunda bu konuda yaklaşımlar nasıldı,yalnız durmaya nasıl alıştırıyorlar?ağlat meyodu ile mı?.........
biz Gül ile hala birlikte tüm aktivite yapıyoruz oyun grubunda ..o yüzden sordum...
Gulsan38,süt ağdıkça gelir diye okudum bir yerde ,lahana yapraklar vb geçiriyordu şişkinliği..bir bak nete
Esmira, sorunu daha önce görmemiştim, kusura bakma. Bu aralar eskisi kadar sık online olamıyorum.
Bizim oyun grubunda amaç anne ile çocuğun birlikte oyun oynaması. O yüzden Doruk yalnız kalmıyor, kalması amaçlanmıyor yani. Zaten bizim oyun grubu süremiz 1 saat, bu süre boyunca sürekli değişik aktiviteler yapıyor, şarkılar söylüyoruz. Hatta Doruk bunların hepsine katılmıyor, kendi başına dolaşmayı tercih ediyor bazen. Moderatörümüz hiç sorun değil, bırak ne istiyorsa yapsın, öenmli olan burda güzel vakit geçirmesi, yalnız takılırken burda neler yapıldığının farkındadır o diyor.
çok doğru,duyduları ,yan gözle gördükleri herşey çok çabuk algılıyorlar..
bizim gittiğimiz oyun grubu anaokulu na ait olduğundan anne ye müsade edip yalnız bebek ile amaçlıyorlar devamını..ve herzaman çok bilinçli davranmasını ben beklesem de ..ağlatma dışına çıkılmıyor şuan ...bakalım
Esmira, tabi ki çocuğunun ihtiyacını sen daha iyi bilirsin ama anneden ayrılmak için çok küçükler daha. 2 yaşına kadar bebek sayılıyor bu kuzular, zorlamaya gerek var mı ki?
Esmira, tabi ki çocuğunun ihtiyacını sen daha iyi bilirsin ama anneden ayrılmak için çok küçükler daha. 2 yaşına kadar bebek sayılıyor bu kuzular, zorlamaya gerek var mı ki?