2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zemheri sen bilirsin kaçakçılar çarşısını oraya gittik bugün, parfümeride adam bi parfüm sıktı üstüme, hala buram buram kokuyor valla, ohhh misss gibi, orjinalmiş demekki

biz gezemedik maalesef o çarşıyı yaaaa ama bir daha yolum düşerse kesin kaçırmam kozmetik manyağı oldum zaten bu ara ayak kremleri yüz kremleri vücur spreyleri sıkılaştırıcı serum aldım bakalım yakında o da gelecek umarım işe yarar karnım berbat görünüyor.
bu arada hafta sonu teknosadan braun un epilatörünü aldım kampanyadaymış 199 tl yanında da olayın gündüz gece kremleri yüz temizleme jeli ve toniği hediyeydi ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim dün epilatörü denedim mükemmel hiç acıtmıyor yanında da ağrı azaltıcı ıslak mediller var. yıllardır çile çekiyorömuşum epilatörümle haberim yokmuş

hayırlı olsun canım güle güle kullan:)
sen bunca şeyi ne zaman sürüyon, kullanıyon, ben el kremi bile sürmeye vakit bulamıyorum da?
valla emp-rio arma-ni saat aldım 450 tl iken piyasada 130 tl ye aldım tavsiye ederim

vallahi elimden geldiği kadar fırsat yaratmaya çalışıyorum onu da yapmazsam çıldırmam lazım kendime ait hiç bir şey kalmıyor. denizin uyumasını bekliyorum çoğunlukla ya da sabah evden çıkmadan (erken kalkıyorum biraz hatta sadece makyaj yapıp iki yudum atıştırıp çıkıyorum) , okulda da el kremim var benim malum buranın havası çok kuru evde süremezsem orada sürüyorum yoksa temizlikçilere taş çıkaracak kadar yıpranıyorlar.

günaydınnn,,

bugün mesai bitecek ve ben 9 günlük tatilime başlayacağım , cadıyla birlikte evde dinlenmek en güzel plaım hiç bir yere gitmeme kararı aldım bakalım :)

günaydınlar
elektrikler yok yine üstelik saat 17:00 e kadar yok üç gün boyunca medeniyet yok maalesef jeneratör bitene kadar burdayım bir iki saat belki oda:26:
musti yerinde olmak isterdim canım, bende oğluşla başbaşa evden hiç çıkmadan güzel bir hafta isterdim valla, çok kıskandım
bosnacan sanada güzel cumalar dilerim arkadaşım
dışarda sebepsiz bir kalabalık var yine,adliye önünde yani:26: kimin mahkemesi varsa artık bilemiycem taş atmak için hazır kıta bekliyo küçük canavarlar

Mustim, çok iyi yapmışsın izin almakla... Güzelce kafa dinle, çok ihtiyacın vardı zaten.

Gülşan, o taşlar dönüp dolaşıp onların bi yerinde patlasın inşallahh!
Bu arada ben izin de alsam hayatta evden çıkmadan duramam, kurtluyum anacım ben :)

biz kuzuyla ben oalcağız sadece :) ama oda güzel ve yeter gerçi akşamalrı okuldan ve işten kardeşelr gelecekler ama olsun akşama kadar kafa dinleriz, :)

kuzuda hasta bende nasıl gezeyim yaww , hastayız diye ankara gezmesininden vazgeçtim zaten .:) bugün kuzu babasıyla hayvanat bahçesine gidiyor ay ansıl içimm gidiyor cadının o hayvanları gördüğündeki heyecanını görmek isterdim olmadı bu haftasonu bende götürürm :)):

musti antepteki hayvanat bahçesine götürdük geçen haftalarda mertoyu, hiç beklediğim ilgiyi göstermedi sıpa, sadece balıkları görünce çıldırdı, ama gerisini arabasında arkaya yaslanmış bir şekilde izledi, aslana falan hırrrr diye tepki verdi, ne olduğunu anlayamadığı hayvanlara hav hav dedi kuşlara tavus kuşuna falan cik cik dedi okadar, halbuki evde belgesel izlerken bile daha çok tepki veriyordu:26:

yaw feyste dolanan bi habere aklım takıldı, asparagasmı acaba, şehit sayısı 87 imiş, 50 den fazla şehit olursa hükümet düşermiş anayasaya, baktım öyle bişey yazmıyor kanunlara yönetmeliklere bakıyorum ama aklım karıştı varmı acaba böyle bir durum 87 şehit ne demek yawww:26: Allahım yalan olsun noolur

GÜNAYDINLAR
GÜLŞANCIM saçma buldum yoktur öle bişi olsada hükümet düşmesin die kılıf bulurlar ona olan şehidime olur

hem haberlere hem hayatımdaki gelişelere moralim bozuk ama anlatmicam çünkü saçma sapan şeyler şu eseri ebediyen hayatımdan silsem ööfff ben bunları yaşamiyim die boşandım biz boşandıktan sonra hepten dellendi odun sinire kestim ellerim titriyo resmen aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

slm millet

şehit sayısıyla hükümetin düşmesi arsında bağlantı yok canım, keşke olsaydı, gerçi onurlu insan kendi kendine yapar onu. sayının 87 olmasına gelince, benim bildiğim temel kaynak ismi lazımdeğil tv kanalı, ilk defa dün akşam onlar 81 olarak attı ortaya sonrada bir haber ajansı netten 87 olarak yayınladı. açıkçası şimdiye kadar yaşanan büyük baskınlarda asla gerçek sayı verilmedi sonradan hesapladığında hep çok daha fazla isim yayınlanıyor 3-5 gün geçip olay soğuyunca, ama bahsedilen sayı dehşet verici. Allah sorumluların hepsinin layığını versin.ayrıca sınır ötesi operasyonu daha dün gece başlayacaktı orada görevli bir subayın kardeşinden öğrendim. yalnız o subay sayıların spekülasyon olduğunu da söyledi. inşallah öyledir. ama ben hala 26 olan şehit sayısının 24e düştüğünü anlayamadım.

anlat rahatla içinde tutmak zarar verir sadece

gülşancım mertoyu memeden nasıl kestin paylaşırmısın arkadaşım örnek alayım seni bi emziren ben kaldım sanırsam :)))

gülşan sütten kesmedi bildiğim kadarıyla, başka emzirenler de var yalnız değilsin. ben kestim anne usulü yöntemlerle. vicks sürdüm ben, seyreltme sökmedi bizim paşaya

ben geldim ve basın açıklaması yapmaya karar verdim sütten kesme konusunda
evet sütten kestim geçen hafta
nasıl yaptığımı anlatıyorum. birden kestim, mert herzamanki gibi bebiiiii diye meme istedi benden, bende mutfağa koşup göğüs ucuma salça sürdüm ve yanına gittim aaa bebi pis olmuş kaka olmuş dedim, korktu önce baba diye babasına koştu yavrum, öğlene doğru yine bebiii dedi ben yine koştum salça sürdüm, pis kaka olmuş eeğ olmuş dedim, bu sefer inceledi biraz, sonra başka bişeyle ilgilendi , akşam yatarkende aynı şeyi yaptım, gece biraz zor oldu ilk gece bebiii diye uyanıp ağladı bende sarıldım ona bebi pis kaka olmuş dedim biraz ağlayıp sustu, sarılarak uyuduk, sabah tekrar bebi istedi yine salça sürüp pis kaka dedik bidahada sormadı zaten
gece ağlayınca pışpışlayıp sarılın falan yada sallayarak uyutun ama sakın süt vermeyin, yoksa bu seferde süt için kalkıyor, maaşallah diyeyim merto 4 gecedir deliksiz uyuyor gece yatmadan muzlu bisküvili süt veriyorum 150ml kadar o tok tutuyor onu zaten,bazen su için kalkıyor suyu içip geri yatıyor oğluşum

ben sütten keseceğim günü haftasonuna denk getirdim ki onunla ilgilenebileyim çok seveyim, sarılayım, depresyona girmesin, kendini terkedilmiş gibi hissetmesin, bu arada ilk iki gün bi sabah bi akşam sütümü sağdım ama çok sağmadım sadece şişliği indirecek ,rahatlayacak kadar sağdım, üçüncü ve dördüncü gün sadece akşam sağdım ve bitene kadar içindeki sağdım. bidaha sağmadım zaten süt gelmedi sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…