- 9 Şubat 2010
- 17.780
- 39.565
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #117.141
zemheri sen bilirsin kaçakçılar çarşısını oraya gittik bugün, parfümeride adam bi parfüm sıktı üstüme, hala buram buram kokuyor valla, ohhh misss gibi, orjinalmiş demekki
günaydınlar
elektrikler yok yine üstelik saat 17:00 e kadar yok üç gün boyunca medeniyet yok maalesefjeneratör bitene kadar burdayım bir iki saat belki oda:26:
musti yerinde olmak isterdim canım, bende oğluşla başbaşa evden hiç çıkmadan güzel bir hafta isterdim valla, çok kıskandım
bosnacan sanada güzel cumalar dilerim arkadaşım
dışarda sebepsiz bir kalabalık var yine,adliye önünde yani:26: kimin mahkemesi varsa artık bilemiycem taş atmak için hazır kıta bekliyo küçük canavarlar
Mustim, çok iyi yapmışsın izin almakla... Güzelce kafa dinle, çok ihtiyacın vardı zaten.
Gülşan, o taşlar dönüp dolaşıp onların bi yerinde patlasın inşallahh!
Bu arada ben izin de alsam hayatta evden çıkmadan duramam, kurtluyum anacım ben :)
yaw feyste dolanan bi habere aklım takıldı, asparagasmı acaba, şehit sayısı 87 imiş, 50 den fazla şehit olursa hükümet düşermiş anayasaya, baktım öyle bişey yazmıyor kanunlara yönetmeliklere bakıyorum ama aklım karıştı varmı acaba böyle bir durum 87 şehit ne demek yawww:26: Allahım yalan olsun noolur
GÜNAYDINLAR
GÜLŞANCIM saçma buldum yoktur öle bişi olsada hükümet düşmesin die kılıf bulurlar ona olan şehidime olur
hem haberlere hem hayatımdaki gelişelere moralim bozuk ama anlatmicam çünkü saçma sapan şeyler şu eseri ebediyen hayatımdan silsem ööfff ben bunları yaşamiyim die boşandım biz boşandıktan sonra hepten dellendi odun sinire kestim ellerim titriyo resmen aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gülşancım mertoyu memeden nasıl kestin paylaşırmısın arkadaşım örnek alayım senibi emziren ben kaldım sanırsam :)))
Ben de emziriyorum daha..gülşancım mertoyu memeden nasıl kestin paylaşırmısın arkadaşım örnek alayım senibi emziren ben kaldım sanırsam :)))