2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın..
Gülşancım geçmiş olsun kuzuya, bende Bosna ya katılıyorum, ağrı kesici de ver, rahatlatır, küçük kene de azı dişlerini bütün bir şekilde çıkarıyor, dün akşam 19:30 da evdeydim, o saatten sabaha kadar mızmızlandı-uyumadı-ağladı, sersem gibiyim...
Sabahları evden çıkmak istemiyor, kv ye gitmek istemiyor, gidince kapıdan içeri girmemek için ağlıyor, giriyoruz bu seferde ben gitmeyim diye ağlıyor, çok bunalımdayım yine, diyeceksiniz ki ne zaman çıktın ki bunalımdan, haklısınız ben hep depresif ve bunalımdayım, sabır sabır sabır...

ağrı kesici veriyorum iki gündür düzenli veriyorum hemde, ama acısını azaltmıyor asla:KK5: simenay çok üzülüyorum iklimin haline, o kadına mahkum kalmış olmanızada üzülüyorum, tabi sanada üzülüyorum, kocacın senin gibi güzel,ahlaklı,çalışkan ve anlayışlı bir eşi hakedecek ne yaptı acaba:26:

günaydın,,,

ben hastayım cadı daha çok hasta evde kaloriferler yanmıyor , kç gündür dayımalrda idik dün eve gitmem gerekti duş almak için kuzuyla evde yattım ama buz gibi hasta halimizle , babası ufo getireyim dedi ama saat çok geçti o saatte birde biizmkielrle papaz olmmamk için hayır dedim olay çıktı kavga ettik , haklıydı sağlıktan önemli mi babam ne diyecek ama işte ne bileyim sarılır sarmalanır uyuruz dedim ama dinlemedi keşke getir deseydim hem tartışmaz hemde sıak yatardık ama bende evdekielr le artık sorun yaşamak istemiyorum ne bileyim offf offf yukarı tükürse sakal aşağı tükürsem bıyık :KK43:

ağrı kesici veriyorum iki gündür düzenli veriyorum hemde, ama acısını azaltmıyor asla:KK5: simenay çok üzülüyorum iklimin haline, o kadına mahkum kalmış olmanızada üzülüyorum, tabi sanada üzülüyorum, kocacın senin gibi güzel,ahlaklı,çalışkan ve anlayışlı bir eşi hakedecek ne yaptı acaba:26:

Gülşan sinirlerim çok bozuk, şu an salya-sümük ağlıyorum, hem şehit haberleri hem de yaşadıklarım birleşince beni çok derinden etkiledi, yazmak isteyip yazamadığım o kadar çok şey var ki, bu pislik ailenin hayatımdan tamamen çıkacağının bir garantisi olsa boşanmayı bile düşünüyorum...

geçmiş olsun canım:KK43:
ex kocaya iyi bir ders olmuş, hayatınıza istediği gibi girip çıkabileceğini sanmasın artık, bence biraz pişman olması lazım boşandığı için, keşke üşümeseymişsiniz ama olmuş artık:KK1:

Simenay, çok sabırlı ve dirayetli bir insansın sen, dilerim en kısa zamanda bunun karşılığını alırsın arkadaşım. Kuzuya ben de çok üzülüyorum, o minicik yüreğinde neler hissediyor da istemiyorum orayı kimbilir, güzel kuzum benim... 15'er gün arayla bakacaklardı hani, daha kaç gün var annene gitmesine?

Gülşan, hayret ya, hiç mi rahatlatmadı ağrı kesici :KK43:

Mustim, Gülşan'a katılıyorum, iyi yapmışsın eski kocana. Ayrılsak da beraberiz muhabbetiyle olmuyor bu işler, sizi o kadar çok düşünüyorsa yanınızda olup kol kanat germeyi becersin.

Ben bugün de dünden farklı değilim, resmen kalbim ağrıyor, normal hayatıma devam ettiğim her an için hem kendime hem de bu düzene lanet ediyorum. Sizi de karartmamak için, bu konuda daha fazla bir şey yazmayacağım.

canım benim sakın kendini üzme bu insanlar yüzünden, dimdik dur ve sözünü esirgeme, hep onlarmı seni yaralayacak, bence eşin o aileden uzak bir ortamda yaşarsa sana karşı daha anlayışlı olabilir, ev almayı düşünüyordunuz ne oldu o iş:26:

Musticim, size de geçmiş olsun, bizde kuzuyla ikimiz hastayız sümüklerimiz akıyor yine, kuzu diş çıkarıyor birde, çok huysuz, dün gece hiç uyumadı ve uyutmadı yine, eski eşinle olan tartışmanıza üzüldüm, belki iyiliğiniz için demiştir ama her istediğini her istediği saatte yapamayacağını anlamıştır Gülşan ın dediği gibi, boşver sende bundan sonra sınır koy, o da bilsin..

bosnacım ben dün eve gittiğimde haberleri izlemeye cesaret edemedim, mertin yanında ağlamak zoruma gitti, ve iyice psikolojim bozuluyor haberleri izleyince, elimden hiç bişey gelmiyor buda sinirimi bozuyor:KK14:
içimde dünden farklı hiç bir duygu yok, iyice artıyor öfkem nefretim, ama bu anca bana zarar veriyor, bugün yine buraya asalak yağıyor ve ben onlara para dağıtılmasına aracılık ediyorum, kendimden nefret ediyorum, biliyorumki bu yardımı alanların çocukları? bikaç saat sonra dışarıda arabamı taşlayacaklar:KK5: buranın yerel gazetelerinden biri 24 şehidimizin haberini yaptı diye tepki aldı, onlara şehit derseniz sizi hedef alırız diye gazeteyi basmışlar buranın vatandaşları? bunu duyunca iyice miğdem bulanmaya başladı burdan!!! ama üzülen sadece biziz o yüzden artık konuşmuycam bu konuda tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok derlerya, hükümetinde ordununda umrunda değil bence ölenler, iki gün yas tutup kaldığımız yerden devam edeceğiz hayatımıza o kadar, çatışma tam 5 saat sürmüş 240 kişiyle saldırmışlar, hani uydudan takip ediliyordu, hani heronlar alınmıştı, depodamı duruyor o heronlar, ne için alınmış acaba, askerin biri annesini aramış, saldırıya uğradık zaiyatımız çok ben iyiyim merak etme diye, ama bu telefondan saatler sonra bile destek gitmemiş bölgeye, nefret ediyorum, bu ülkeden artık midem bulanıyor alttan alttan dönen hesaplardan.....

Gülşan, bütün yazdıklarına katılıyorum. Akşam, aynı gerekçe ile ben de izlemedim haberleri, ama bir yandan da içim yandı durdu, ben izleyemiyorum bile, ama bir sürü ananın yüreğine düştü o alev, ben kaçabiliyorum, ya onlar napsın diye...
Köpeklerin meclisteki adamlarından biri bu bir savaş demiş, her iki tarafın da kaybı oluyor, onu dedikten sonra meclis çıkışında indireceksin bunları işte, al sana savaş al sana kayıp diye... Demokasiymiş, özgürlüklermiş, uluslararası hukuka uygun şekilde sonuna kadar mücadele edecekmişiz. Böyle demokrasinin de özgürlüğün de Allah cezasını versin, benim gencecik askerimin yaşam hakkı alınıyor elinden, hala özgürlükler diyorlar, hala kırmızı telefonun ucundaki abilerinin izniyle lafıyla, göstermelik mücadele ediyorlar, aklımı kaçıracam düşündükçe..

ben hep söylüyorum idam yasası ve terör yasası değişmeli, yoksa daha çoook fidan yok olur , kimsede hatırlamaz:KK43:
önceki gün bitliste 5 polis şehit oldu, 3 sivil vatandaş öldü,biri 2 yaşında bebekti, kendi vatandaşları, hakkını savunduklarını söyledikleri vatandaşları?, dün 24 şehit verdik 7 si kürt, yine kendi vatandaşları, hakkını savunduğunu söylediği vatandaşları, bunların başındaki köpeklerden birinin kendi feysbuk sayfasından birine verdiği demeçte diyorki, yeterki bir polis ölsün, sivil vatandaş ölebilir o önemli değil onlarda bu yoda canını veremeye gönüllüdür onlarda izim davamızın şehidi diyor?

Simenay, çok sabırlı ve dirayetli bir insansın sen, dilerim en kısa zamanda bunun karşılığını alırsın arkadaşım. Kuzuya ben de çok üzülüyorum, o minicik yüreğinde neler hissediyor da istemiyorum orayı kimbilir, güzel kuzum benim... 15'er gün arayla bakacaklardı hani, daha kaç gün var annene gitmesine?

Gülşan, hayret ya, hiç mi rahatlatmadı ağrı kesici :KK43:

Mustim, Gülşan'a katılıyorum, iyi yapmışsın eski kocana. Ayrılsak da beraberiz muhabbetiyle olmuyor bu işler, sizi o kadar çok düşünüyorsa yanınızda olup kol kanat germeyi becersin.

Ben bugün de dünden farklı değilim, resmen kalbim ağrıyor, normal hayatıma devam ettiğim her an için hem kendime hem de bu düzene lanet ediyorum. Sizi de karartmamak için, bu konuda daha fazla bir şey yazmayacağım.

geçmiş olsun canım:KK43:
ex kocaya iyi bir ders olmuş, hayatınıza istediği gibi girip çıkabileceğini sanmasın artık, bence biraz pişman olması lazım boşandığı için, keşke üşümeseymişsiniz ama olmuş artık:KK1:

Gülşan sinirlerim çok bozuk, şu an salya-sümük ağlıyorum, hem şehit haberleri hem de yaşadıklarım birleşince beni çok derinden etkiledi, yazmak isteyip yazamadığım o kadar çok şey var ki, bu pislik ailenin hayatımdan tamamen çıkacağının bir garantisi olsa boşanmayı bile düşünüyorum...

Musticim, size de geçmiş olsun, bizde kuzuyla ikimiz hastayız sümüklerimiz akıyor yine, kuzu diş çıkarıyor birde, çok huysuz, dün gece hiç uyumadı ve uyutmadı yine, eski eşinle olan tartışmanıza üzüldüm, belki iyiliğiniz için demiştir ama her istediğini her istediği saatte yapamayacağını anlamıştır Gülşan ın dediği gibi, boşver sende bundan sonra sınır koy, o da bilsin..

canlarım inanına rtık tek istediğim sorun yaşamamak bende salaklık ki cadı üşümesin gel al demekle hata ettim sabah erken çıakcağım diyince vazgeçtim ve böylece durumdan haberdar oldu yoksa asla ona yansıtmazdım çünki beni anlamayacağını zaten biliyorum ona göre hep öyle , ve kendisinede dedim bu akdar çok düşünüyorsan başta yalvarmalarıma analttıkarlıma kulak verseydin diye , neyse artık tek istediğim uzak kalmak en doğrusu böyle bir aydır konuşmuyoruz ve ben hiç ağlamıyorum selinin ahstalığı için yakınlaştık ve dün geceyi ben yine dertleri depreşmiş ağlayarak kapattım, :-)

simenaycım görüyorsun boşanmak çözüm deği, iklim oraya giderken yolda anlat ona snein olumsuz halinde onu etkliyordur , bence iklime heeyy yaşasın babaannesine gidiyoruz kızım orda eğlenecke oyanyack felan diye yaklaş ki çocuğunda biraz daha iyi hissetsin kendini önemli olan onalrın piskoojisi değil mi zor ama böyle davranman daha iyi gibi ben olsam öyle yaardım , bizim cadıyı bende babaannesi geldiğinde gödnerirken öyle gönderdim baak senin içni gelmişler gül eğlen onalra felan diye ama biizm ki onları görünce kıyametleri koparmış getirdikerli hediyeleri alıp eline baabsının eliden tutup kapıyı göstermiş kalk gidelim biz diye :) hediyeleride bırakmamış :) gelince tekrar analttım bak kıızm onalr yabancı değil böyle yapmaman gerke felan diye ikini gittiğinde onalrla uyudu , inan ilk tavrını bir ömür sürdürse kızıma koca bi taç tkaarım mevlam biliyor içim ama yiende onun olumsuz etkilenmemesi için ikinci tavır olamsı gerekiyordu ve öylede oldu hiç değilse kızım mutlu idi , onalrın sayesinde babasıyla uyuma imkanı bulmuştu ne garip değil mi :)

bosnacım ben dün eve gittiğimde haberleri izlemeye cesaret edemedim, mertin yanında ağlamak zoruma gitti, ve iyice psikolojim bozuluyor haberleri izleyince, elimden hiç bişey gelmiyor buda sinirimi bozuyor:KK14:
içimde dünden farklı hiç bir duygu yok, iyice artıyor öfkem nefretim, ama bu anca bana zarar veriyor, bugün yine buraya asalak yağıyor ve ben onlara para dağıtılmasına aracılık ediyorum, kendimden nefret ediyorum, biliyorumki bu yardımı alanların çocukları? bikaç saat sonra dışarıda arabamı taşlayacaklar:KK5: buranın yerel gazetelerinden biri 24 şehidimizin haberini yaptı diye tepki aldı, onlara şehit derseniz sizi hedef alırız diye gazeteyi basmışlar buranın vatandaşları? bunu duyunca iyice miğdem bulanmaya başladı burdan!!! ama üzülen sadece biziz o yüzden artık konuşmuycam bu konuda tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok derlerya, hükümetinde ordununda umrunda değil bence ölenler, iki gün yas tutup kaldığımız yerden devam edeceğiz hayatımıza o kadar, çatışma tam 5 saat sürmüş 240 kişiyle saldırmışlar, hani uydudan takip ediliyordu, hani heronlar alınmıştı, depodamı duruyor o heronlar, ne için alınmış acaba, askerin biri annesini aramış, saldırıya uğradık zaiyatımız çok ben iyiyim merak etme diye, ama bu telefondan saatler sonra bile destek gitmemiş bölgeye, nefret ediyorum, bu ülkeden artık midem bulanıyor alttan alttan dönen hesaplardan.....

Gülşan, bütün yazdıklarına katılıyorum. Akşam, aynı gerekçe ile ben de izlemedim haberleri, ama bir yandan da içim yandı durdu, ben izleyemiyorum bile, ama bir sürü ananın yüreğine düştü o alev, ben kaçabiliyorum, ya onlar napsın diye...
Köpeklerin meclisteki adamlarından biri bu bir savaş demiş, her iki tarafın da kaybı oluyor, onu dedikten sonra meclis çıkışında indireceksin bunları işte, al sana savaş al sana kayıp diye... Demokasiymiş, özgürlüklermiş, uluslararası hukuka uygun şekilde sonuna kadar mücadele edecekmişiz. Böyle demokrasinin de özgürlüğün de Allah cezasını versin, benim gencecik askerimin yaşam hakkı alınıyor elinden, hala özgürlükler diyorlar, hala kırmızı telefonun ucundaki abilerinin izniyle lafıyla, göstermelik mücadele ediyorlar, aklımı kaçıracam düşündükçe..

yazdıkalrınız hüsranla okuyor ve sadece isyan ediyorum :KK43:

ben hep söylüyorum idam yasası ve terör yasası değişmeli, yoksa daha çoook fidan yok olur , kimsede hatırlamaz:KK43:
önceki gün bitliste 5 polis şehit oldu, 3 sivil vatandaş öldü,biri 2 yaşında bebekti, kendi vatandaşları, hakkını savunduklarını söyledikleri vatandaşları?, dün 24 şehit verdik 7 si kürt, yine kendi vatandaşları, hakkını savunduğunu söylediği vatandaşları, bunların başındaki köpeklerden birinin kendi feysbuk sayfasından birine verdiği demeçte diyorki, yeterki bir polis ölsün, sivil vatandaş ölebilir o önemli değil onlarda bu yoda canını veremeye gönüllüdür onlarda izim davamızın şehidi diyor?

akşam kocişe yine kızdım bağırdım, musti bana kızacaksın biliyorum ama elimde değil, ben merte dokunması dokunmaması gereken yerlerin sınırını çiziyorum, babası o sınırları kendisi bozuyor, parfüm şişelerimi eline vermiş ikisini birbirine vuruyor çocuk elinden almıyor, bende kızdım kırılıp ellerini kesmesinimi bekliyorsun niye eline verdiğini değil niye elinden almadığını soruyorum sana dedim, sonra elinden aldı mertoda ağlamaya başladı, zaten dişi yüzünden hep ağlamaklıydı, bende ağrı kesici vereyim istedim ama içmedi sıpa tükürdü morrana kadar ağladı, bende bağırdım mertoya yine heryeri şurup oldu, bu arada kamil yine kucağına almış mertoyu buzluğu açmışlar dondurucunun içindekilerle oyunuyorlar, kastenmi yapıyorsun diye bağırdım artık yawww çocuk ağlayınca her istediğini yapıyor , bende ağlıyorsa inadına yapma istediğini diye uyurıyorum onu devamlı, ama eşşek osuruyo sanki bi kulağından giriyor bi kulağından çıkıyor, bende sinirimi mertodan çıkardım ağzını yıkarken biraz sert yıkadım, ağladı kuzum, ben yemek yapıyorum bu arada, bi sessizlik oldu bakayım dedim içeriye, kamil bey oturmuş merto banyoda suyla oynuyor üstü başı ıslak ,çorapsız üstelik düşüp kafasını falan vursa allah korusun, merte bağırdım çık ordan çabuk diye yine ağladı kuzum, üstünü değiştirmek istemedi, yine ağladı, sonra krize girmiş gibi ağlamaya başladı, sarıldım kucağıma aldım sakinleştirdim onu, bu seferde ben kamile bağırdım bıktım senden malak gibi yat anca, başka bir işe yaramıyorsun bu evde, çocuğa bakmıycaktın madem yemeği sen yapsaydında ben ilgilenseydim dedim çocukla oda sus artık falan dedi kızdı küstü gitti yattı, biz oğlumla oyunlar oynadık, öpüşüp koklaşıp yattık, sabahta konuşmadım kamil beyle, çöp varmı atılacak diye sordu ,bana sorma sen bu evde yaşamıyormusun, git bak varsa at dedim çıktım işe geldim.
eve gelir beyfendi tek kelime konuşmaz ,yaw bi sor bakalım günün nası geçti, gel bi yanağımı okşa ama yok malak işte, mertoyla oynasın azcık yorulunca hemen laptop getirilir salonun baş köşesine reklamlar açılır çocuk önüne oturtulur ve tv izlenir, başka bir şey yok, bende isyan ediyorum artık, barışmıycam kararlıyım, gelsin gönlümü alsın biraz, olan oğluma oldu çok ağladı kuzum:KK14:

akşam kocişe yine kızdım bağırdım, musti bana kızacaksın biliyorum ama elimde değil, ben merte dokunması dokunmaması gereken yerlerin sınırını çiziyorum, babası o sınırları kendisi bozuyor, parfüm şişelerimi eline vermiş ikisini birbirine vuruyor çocuk elinden almıyor, bende kızdım kırılıp ellerini kesmesinimi bekliyorsun niye eline verdiğini değil niye elinden almadığını soruyorum sana dedim, sonra elinden aldı mertoda ağlamaya başladı, zaten dişi yüzünden hep ağlamaklıydı, bende ağrı kesici vereyim istedim ama içmedi sıpa tükürdü morrana kadar ağladı, bende bağırdım mertoya yine heryeri şurup oldu, bu arada kamil yine kucağına almış mertoyu buzluğu açmışlar dondurucunun içindekilerle oyunuyorlar, kastenmi yapıyorsun diye bağırdım artık yawww çocuk ağlayınca her istediğini yapıyor , bende ağlıyorsa inadına yapma istediğini diye uyurıyorum onu devamlı, ama eşşek osuruyo sanki bi kulağından giriyor bi kulağından çıkıyor, bende sinirimi mertodan çıkardım ağzını yıkarken biraz sert yıkadım, ağladı kuzum, ben yemek yapıyorum bu arada, bi sessizlik oldu bakayım dedim içeriye, kamil bey oturmuş merto banyoda suyla oynuyor üstü başı ıslak ,çorapsız üstelik düşüp kafasını falan vursa allah korusun, merte bağırdım çık ordan çabuk diye yine ağladı kuzum, üstünü değiştirmek istemedi, yine ağladı, sonra krize girmiş gibi ağlamaya başladı, sarıldım kucağıma aldım sakinleştirdim onu, bu seferde ben kamile bağırdım bıktım senden malak gibi yat anca, başka bir işe yaramıyorsun bu evde, çocuğa bakmıycaktın madem yemeği sen yapsaydında ben ilgilenseydim dedim çocukla oda sus artık falan dedi kızdı küstü gitti yattı, biz oğlumla oyunlar oynadık, öpüşüp koklaşıp yattık, sabahta konuşmadım kamil beyle, çöp varmı atılacak diye sordu ,bana sorma sen bu evde yaşamıyormusun, git bak varsa at dedim çıktım işe geldim.
eve gelir beyfendi tek kelime konuşmaz ,yaw bi sor bakalım günün nası geçti, gel bi yanağımı okşa ama yok malak işte, mertoyla oynasın azcık yorulunca hemen laptop getirilir salonun baş köşesine reklamlar açılır çocuk önüne oturtulur ve tv izlenir, başka bir şey yok, bende isyan ediyorum artık, barışmıycam kararlıyım, gelsin gönlümü alsın biraz, olan oğluma oldu çok ağladı kuzum:KK14:

ne diyim gülsan benim kocamın boşanmaya sebep göstergeleri bunalr olduğu için böyle şeyler duyunca üzülüyorum korkuyorum korkumun sebebi sizde öyle olmayın diye ama her koca ismail değil tabi , üzüntüm ise her evlilikte bunalr yasanıyor ve olabilir evlilik asıl böyle zamanalrda birbirini anlamak destek olup birlitkelik sağlamak ve benim bunu göstermemiş ve bu gibi sebeperşden bei boşamış çocuğunun yuvasını dağıtmış bir eşim var :KK43: şimdi ben sana ne diyeyim ki :KK43:

günaydın.
bugün dünden farksız,aksine daha kaygılıyım.söyleyecek çok söz var ama kimsenin içini karartmamak adına yazmayacağım.zaten yazarken,düşünürken,böyle yaşananları izlerken tekrar tekrar dehşete düşüyorum.acınacak haldeyiz.

GÜLŞAN geçmiş olsun Merto ya canım.
MUSTİ gülşana ve bosna ya sonuna kadar katılıyorum.
SİMENAY senin için çok üzülüyorum,açık olmak gerekirse anlam veremiyorum bukadar susmana,sabrına.ama tabi sen yaşıyorsun,senin hayatın,senin sınırların.oyüzden pek bişey yazamıyorum.

erzurum şehidini uğurlamaya gidiyorlar sanırım yürüyüş var burada allahım dayanamıyorum artık iki karış toprak için değermi bunca acıya hepsini tek tek gırtlaklamak istiyorum liğme liğme etsem içim soğumaz nefret ediyorum bunları izleyenlerden seyirci kalanlardan da çanak tutanlardanda o analar gitmiyo gözümün önünden içim acıyo evlat yaa nasıl versin kara toprağa rabbim emanetlerini alıyolar soysuzlar sen verdin onlar alıyor elimizden atam kalk kalk da gör halimizi kınalı kuzuların göz göre göre gidiyor kimse birşey yapmıyor

slm millet

ya 1 yada 1000 kaç asker ölürse ölsün bizim ordu ne yapıyor askerim öldü hadi çıktım daha bende gittim hemen şu kadar pkk lı öldürdüm ( ki aslaaa inannmıyorum ) , yahu kardeşim eğer bunun çözümü bu ise o zaman hiö askerimi öldürmedne çık dağa varsa eksik askerin türk erkeği bi daha gider varsa eksik paran pulun biz bunun için sev seve kemer sıkarız gidelim bir gecede indirelim hepsini olsun bitsin , bırakına rtık bu kandırmacayı yaww olana fidanlara oluyor , bunca teknolojinin eğitimli askerinin içinde birincisibu baskınalrdan haberdar olup engelleyebilirsin , yok akrdeşim ben yemiyorum daha valla yemiyorum ,,,

söylediklerine katılıyorum hatta dünden beri burada söylenen herşeye katılıyorum, bizim bir uçağımız bir ananın evladından kıymetli maalesef. dün ıraktan açıklama gelmiş Türkiye hiç bir şekilde bizim sıırlarımıza girmedi diye acaba hangisi doğru söylüyor. bu oyun bir tek bizi yakıyor, dün biri face de paylaşmış siz hiç filler tepinirken fil yavrusunun ezildiğini gördünüz mü diye ziyan olan onların evlatları değil ki adam gibi çözüm bulsunlar.

gülşancığım son zamanlarda kendini çok kötü hissettiğini biliyorum ama daha sakin olmaya çalışsan, parfüm şişeleri öyle sağlamdır ki 7. kartan atsan da kırılmaz mesela, çocuğu başıboş bırakmasını savunmuyorum kesinlikle onlarda ben de kızıyorum ama sınırlarını biraz genişletsen, Allah korusun olmasın ama eğer onun gözetimindeyken bir kaza olup ona ders olmazsa sen hep haksız olacaksın, erkekler hep böyle. biz dırdır yaparız onlara göre ama dırdırın sebebinin kendileri olduğunu algılamaya kapasiteleri yetmez bir türlü.

simenay, maalesef senin durumuna yorum yapamıyorum başına gelmeden yorum yapmak kolay ben yaşamadığım için yorumlarım sert kaçabilir, daha önce de yazmıştım zaten fikrimi, sana yalnızca allahtan sabır diliyorum, kuzumun haline acısın rabbim

ben geldim:KK16:
enişteme saat aldım, kardeşime parfüm aldım, milyoncudan ıvır zıvır aldım, mardine has gofret şekerlerden aldım, paraları saça saça işe geldim:KK53: patronun eşiyle kuaföre gittik ama elektrikler kesildiği için bişey yapamadan geri geldik... şimdide yemek yiyecez sofrayı kurdum patronun eşini bekliyorum, ucundan tırtıkladım:KK56:
saatçide kredi kartı geçmiyordu kamili çağırdım para getir diye, öylece barışmış olduk:KK31: doya doya trip te atamıyoruz anacım:KK1:

zemheri sen bilirsin kaçakçılar çarşısını oraya gittik bugün, parfümeride adam bi parfüm sıktı üstüme, hala buram buram kokuyor valla, ohhh misss gibi, orjinalmiş demekki:KK53:

X