-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #117.121
ağrı kesici veriyorum iki gündür düzenli veriyorum hemde, ama acısını azaltmıyor aslasimenay çok üzülüyorum iklimin haline, o kadına mahkum kalmış olmanızada üzülüyorum, tabi sanada üzülüyorum, kocacın senin gibi güzel,ahlaklı,çalışkan ve anlayışlı bir eşi hakedecek ne yaptı acaba:26:
Simenay, çok sabırlı ve dirayetli bir insansın sen, dilerim en kısa zamanda bunun karşılığını alırsın arkadaşım. Kuzuya ben de çok üzülüyorum, o minicik yüreğinde neler hissediyor da istemiyorum orayı kimbilir, güzel kuzum benim... 15'er gün arayla bakacaklardı hani, daha kaç gün var annene gitmesine?
Gülşan, hayret ya, hiç mi rahatlatmadı ağrı kesici
Mustim, Gülşan'a katılıyorum, iyi yapmışsın eski kocana. Ayrılsak da beraberiz muhabbetiyle olmuyor bu işler, sizi o kadar çok düşünüyorsa yanınızda olup kol kanat germeyi becersin.
Ben bugün de dünden farklı değilim, resmen kalbim ağrıyor, normal hayatıma devam ettiğim her an için hem kendime hem de bu düzene lanet ediyorum. Sizi de karartmamak için, bu konuda daha fazla bir şey yazmayacağım.
geçmiş olsun canım
ex kocaya iyi bir ders olmuş, hayatınıza istediği gibi girip çıkabileceğini sanmasın artık, bence biraz pişman olması lazım boşandığı için, keşke üşümeseymişsiniz ama olmuş artık
Gülşan sinirlerim çok bozuk, şu an salya-sümük ağlıyorum, hem şehit haberleri hem de yaşadıklarım birleşince beni çok derinden etkiledi, yazmak isteyip yazamadığım o kadar çok şey var ki, bu pislik ailenin hayatımdan tamamen çıkacağının bir garantisi olsa boşanmayı bile düşünüyorum...
Musticim, size de geçmiş olsun, bizde kuzuyla ikimiz hastayız sümüklerimiz akıyor yine, kuzu diş çıkarıyor birde, çok huysuz, dün gece hiç uyumadı ve uyutmadı yine, eski eşinle olan tartışmanıza üzüldüm, belki iyiliğiniz için demiştir ama her istediğini her istediği saatte yapamayacağını anlamıştır Gülşan ın dediği gibi, boşver sende bundan sonra sınır koy, o da bilsin..
bosnacım ben dün eve gittiğimde haberleri izlemeye cesaret edemedim, mertin yanında ağlamak zoruma gitti, ve iyice psikolojim bozuluyor haberleri izleyince, elimden hiç bişey gelmiyor buda sinirimi bozuyor
içimde dünden farklı hiç bir duygu yok, iyice artıyor öfkem nefretim, ama bu anca bana zarar veriyor, bugün yine buraya asalak yağıyor ve ben onlara para dağıtılmasına aracılık ediyorum, kendimden nefret ediyorum, biliyorumki bu yardımı alanların çocukları? bikaç saat sonra dışarıda arabamı taşlayacaklarburanın yerel gazetelerinden biri 24 şehidimizin haberini yaptı diye tepki aldı, onlara şehit derseniz sizi hedef alırız diye gazeteyi basmışlar buranın vatandaşları? bunu duyunca iyice miğdem bulanmaya başladı burdan!!! ama üzülen sadece biziz o yüzden artık konuşmuycam bu konuda tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok derlerya, hükümetinde ordununda umrunda değil bence ölenler, iki gün yas tutup kaldığımız yerden devam edeceğiz hayatımıza o kadar, çatışma tam 5 saat sürmüş 240 kişiyle saldırmışlar, hani uydudan takip ediliyordu, hani heronlar alınmıştı, depodamı duruyor o heronlar, ne için alınmış acaba, askerin biri annesini aramış, saldırıya uğradık zaiyatımız çok ben iyiyim merak etme diye, ama bu telefondan saatler sonra bile destek gitmemiş bölgeye, nefret ediyorum, bu ülkeden artık midem bulanıyor alttan alttan dönen hesaplardan.....
Gülşan, bütün yazdıklarına katılıyorum. Akşam, aynı gerekçe ile ben de izlemedim haberleri, ama bir yandan da içim yandı durdu, ben izleyemiyorum bile, ama bir sürü ananın yüreğine düştü o alev, ben kaçabiliyorum, ya onlar napsın diye...
Köpeklerin meclisteki adamlarından biri bu bir savaş demiş, her iki tarafın da kaybı oluyor, onu dedikten sonra meclis çıkışında indireceksin bunları işte, al sana savaş al sana kayıp diye... Demokasiymiş, özgürlüklermiş, uluslararası hukuka uygun şekilde sonuna kadar mücadele edecekmişiz. Böyle demokrasinin de özgürlüğün de Allah cezasını versin, benim gencecik askerimin yaşam hakkı alınıyor elinden, hala özgürlükler diyorlar, hala kırmızı telefonun ucundaki abilerinin izniyle lafıyla, göstermelik mücadele ediyorlar, aklımı kaçıracam düşündükçe..
ben hep söylüyorum idam yasası ve terör yasası değişmeli, yoksa daha çoook fidan yok olur , kimsede hatırlamaz
önceki gün bitliste 5 polis şehit oldu, 3 sivil vatandaş öldü,biri 2 yaşında bebekti, kendi vatandaşları, hakkını savunduklarını söyledikleri vatandaşları?, dün 24 şehit verdik 7 si kürt, yine kendi vatandaşları, hakkını savunduğunu söylediği vatandaşları, bunların başındaki köpeklerden birinin kendi feysbuk sayfasından birine verdiği demeçte diyorki, yeterki bir polis ölsün, sivil vatandaş ölebilir o önemli değil onlarda bu yoda canını veremeye gönüllüdür onlarda izim davamızın şehidi diyor?
akşam kocişe yine kızdım bağırdım, musti bana kızacaksın biliyorum ama elimde değil, ben merte dokunması dokunmaması gereken yerlerin sınırını çiziyorum, babası o sınırları kendisi bozuyor, parfüm şişelerimi eline vermiş ikisini birbirine vuruyor çocuk elinden almıyor, bende kızdım kırılıp ellerini kesmesinimi bekliyorsun niye eline verdiğini değil niye elinden almadığını soruyorum sana dedim, sonra elinden aldı mertoda ağlamaya başladı, zaten dişi yüzünden hep ağlamaklıydı, bende ağrı kesici vereyim istedim ama içmedi sıpa tükürdü morrana kadar ağladı, bende bağırdım mertoya yine heryeri şurup oldu, bu arada kamil yine kucağına almış mertoyu buzluğu açmışlar dondurucunun içindekilerle oyunuyorlar, kastenmi yapıyorsun diye bağırdım artık yawww çocuk ağlayınca her istediğini yapıyor , bende ağlıyorsa inadına yapma istediğini diye uyurıyorum onu devamlı, ama eşşek osuruyo sanki bi kulağından giriyor bi kulağından çıkıyor, bende sinirimi mertodan çıkardım ağzını yıkarken biraz sert yıkadım, ağladı kuzum, ben yemek yapıyorum bu arada, bi sessizlik oldu bakayım dedim içeriye, kamil bey oturmuş merto banyoda suyla oynuyor üstü başı ıslak ,çorapsız üstelik düşüp kafasını falan vursa allah korusun, merte bağırdım çık ordan çabuk diye yine ağladı kuzum, üstünü değiştirmek istemedi, yine ağladı, sonra krize girmiş gibi ağlamaya başladı, sarıldım kucağıma aldım sakinleştirdim onu, bu seferde ben kamile bağırdım bıktım senden malak gibi yat anca, başka bir işe yaramıyorsun bu evde, çocuğa bakmıycaktın madem yemeği sen yapsaydında ben ilgilenseydim dedim çocukla oda sus artık falan dedi kızdı küstü gitti yattı, biz oğlumla oyunlar oynadık, öpüşüp koklaşıp yattık, sabahta konuşmadım kamil beyle, çöp varmı atılacak diye sordu ,bana sorma sen bu evde yaşamıyormusun, git bak varsa at dedim çıktım işe geldim.
eve gelir beyfendi tek kelime konuşmaz ,yaw bi sor bakalım günün nası geçti, gel bi yanağımı okşa ama yok malak işte, mertoyla oynasın azcık yorulunca hemen laptop getirilir salonun baş köşesine reklamlar açılır çocuk önüne oturtulur ve tv izlenir, başka bir şey yok, bende isyan ediyorum artık, barışmıycam kararlıyım, gelsin gönlümü alsın biraz, olan oğluma oldu çok ağladı kuzum
ya 1 yada 1000 kaç asker ölürse ölsün bizim ordu ne yapıyor askerim öldü hadi çıktım daha bende gittim hemen şu kadar pkk lı öldürdüm ( ki aslaaa inannmıyorum ) , yahu kardeşim eğer bunun çözümü bu ise o zaman hiö askerimi öldürmedne çık dağa varsa eksik askerin türk erkeği bi daha gider varsa eksik paran pulun biz bunun için sev seve kemer sıkarız gidelim bir gecede indirelim hepsini olsun bitsin , bırakına rtık bu kandırmacayı yaww olana fidanlara oluyor , bunca teknolojinin eğitimli askerinin içinde birincisibu baskınalrdan haberdar olup engelleyebilirsin , yok akrdeşim ben yemiyorum daha valla yemiyorum ,,,