sakinleşemiyorum,elim ayağım titriyor!
sabah gözümü açıyorum,her sabah olduğu gibi ilk iş gazetelere göz atıyorum.ne göreyim,dün gece ben uyurken,siz uyurken,herkes uyurken gencecik,daha yolun başında 26 tane genç delikanlı hain bir saldırıda hayatını kaybediyor.inanamıyorum,kalkıp tv yi açıyorum,tüm kanallar normal yayın akışında programlar göstermeye devam ediyor.Allahallah diyorum,haber kanallarını açıyorum ve doğru olduğunu görüyorum.kim için,ne için?vatan sağolsun mu diyecek şimdi aileleri,sağolmasın arkadaş vatan,.yıllardır bu acının önüne geçilemiyorsa,vatan verdiği canlara sahip çıkamıyorsa,öcünü almayı bırak arkasından yasını tutmuyorsa sağolmasın ozaman.bunlarda anne evladı,bunlarda bizim vatandaşımız.kimseye itimatım yok artık.o çok konuşan,sadece konuşan devlet büyükleri için hayat hiç bu 26 gencin ailesi kadar acı olmadı,hiç dünyaları bir gecede aydınlanmayacak şekilde kararmadı.ateş düştüğü yeri yakar.ama bir gerçek var,benim devletim yıllardır bir it sürüsünün önünü alamıyorsa,hergün,her ay,her yıl gencecik insanlar bu sebepten soluyorsa kimse bana devlet büyük,intikamımız alınacak falan demesin.kalk Atam,kalk,senin geleceği emanet ettiğin gençlere sahip çıkan yok,öldürüyorlar .