2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok ilginç bişi yaşladım az önce üniversteden arkadaşım aradı , boşanıyorum ah dedim ne güzel bişi bu bende dün boşandım,,

ama benim sebbim sensin ben hala seni unutmadım yaşadığın ehrşeyi biliyorum hala sen aklımdasın gel bende sende birlikte yeni sıfır bi hayata başlayalım ??

şoktayımmm dedim çok içtin saçmalıyorsun bi kendine gel , kendime yani sana geliyorum bu ay sonuna akdar düşün ay sonu yanındayım ,,,

bu ne saçmalıktır yawww herhalde biri kamera şakası yapıyor dedim sadece ,,

günaydınlar
sabah merti işe getirmek zorunda kaldım yine, bakıcısının banka p-t-t işleri vardı, biraz önce eve bıraktım bakıcısı ile, çok mutlu oluyo işyerime gelince
dün amcamın ameliyatı çok iyi geçmiş inşallah kanser daha fazla yayılmaz vücuduna kimse sormamış ama ben yinede yazayım dedim

mustican gerçektende çok ilginç yaaaa bana komik geldi valla senin haberin yok ama birileri senin için karısından ayrılıyo:26: yazıklar olsun o adama,eşine çok acıdım, evliliği yalandan ibaretmiş demekki

Hayatın ne getirip ne götüreceği,kimi ne zaman getirip götüreceği belli olmazzzzz, herşeyin bir sebebi vardır, şans diye birşey yoktur.

Geçmiş olsun Gülşan,akciğer kanseri yayılmadıysa yaşatıyor,içini ferah tut arkadaşım

GÜNAYINLARRR gülşancım geçmiş olsun amcana arkadaşım inşallah bi an önce iyleşir umarım hastalık yayılmamıştır

BOSNACAN valla işe yarım saat erken geliyorum karşıdaki kuaförde açımı fönlüyor makyajımı yapıyor ojemi sürdürüyor tüm bunlar olurken kahvemi içiyorum oooohhhh sefam olsun tbi bunlar boşandıktan sonra başladı ondan önce salmıştım

süper bi haber aldım ama henüz söölemiyorum kesinleşsin söölerim

tebrik edyorum seni canım valla ayakta alkışlıyorum :)

MUSTİ okudum dondum ve kaldım iyi mi kötü mü bilemedim şans mı sınav mı bilemedim hayırlısı senin için en doğrusunu diliyorum sdece

günaydın hepinize
MUSTİCAN canım Allah hakkınızda hayırlısı ne ise öyle eylesin.okuyunca üzüldüm tabi ama eğerki böyle daha mutlu olacaksan,hayırlısı bu ise yapacak bişey yok.artık güzel günler gör arkadaşım.ayy diğer olaya gelincede hakkatten çok şaşırtıcı bir durum olmuş.demekki cesaretini toplamayı bekliyormuş sana bunları söylemek için.yani bu bir şaka falan değilse eğer ben adama kızmadım pek.içinde kalacağına duygularını sahibine söylemiş,bunda bişey yok.

GÜLŞAN CIM amcan ameliyat olmuş,geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.inşaallah kurtulur bu illetten canım.

Şaşkın ettiniz beni bea, ne sürprizli kadınlarsınız :)

Mustican, çok şaşırdım, bu nasıl biz zamanlama böyle yaw! Ayy unutmadan, ben yarın götürüyorum Doruk'u oyun grubuna, sen naptın?

Karavana, merak ettim, ama beklerim kesinleşene kadar, istediğin gibi olur inşallah.

Gülşan, ne kanseri, okumamışım galiba ben, çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.

her türlü ateşli silahın her önüne gelende bulundurulmasından ve gerekli gereksiz kullanıma sebebiyet verilmesinden son derece rahatsız ve bu duruma aşırı tepkili bir bireyim.buna bir dur denmeli!
lakin gerekli durumlarda kv ve kp ye karşı kullanmak,genellikle korkutmak amaçlı kendime bir bazuka satın almak istiyorum.nerde satışı yapılıyor,bilen var mı

ya o benim çok samimi can dediğim dostlarımdan biridir , ben öleceğim aklıma gelir böyle bişi gelemzdi ben boşanmamıza bile bu kadar şaşırmadım , evlenmeden önce şaka yollu takılırdı hatta kaç kez bana evlenme teklifi etti ama hep bi şaka takılmacamız vardı , eşim hayatıma girdiğinde özellikle tanışmış ve yanlış anlama askadaşlığımızı demişti sonrada uzaklaştı bana evliliğin var erkekler kıskanır böyle şeyleri dedi sonra oda evlendi düğününe gidemedim ben evlendikten sonra hiç görüşmedik düğüne gidemedim diye kızdı e bide dedime vlilik tabi felan diye düşünüyordum kiii garip geldi valla ne diyeyim , oda sorunlar yaşıyormuş anlattığına göre mutlu olmak için çok çabaladım ma olmadı diyor bende bak dedim sen benim dostumsun gel paylaşalım evliliğin düzelsin diye uğraşırım ne gerkiyorsa yaparım ama faklı bişi bekleme benden dedim ne diyebilirim ki ?

evet şimdi eski erkek arkadaşımdan haber bekliyorum oda nişanlı idi en son duyduğumda arasa dese ki bende nişanı attım hadi gel sonra ben o piti piti oynasam :):)

ben oyun grubuna gidemeyeceğim verimli olmaz diye düşünüyorum şuan bu ruh hali ile

ay karavana evet bende çok merak ettim , kendi şokumdan yazamadım :)

gülşancım geçmiş olsun inşallah tez zamanda ifa bulur amcan , mevlam yardımcısı olsun amin amin amin,

Gülşancım, geçmiş sayfaları okumadığım için bende kaçırmışım, çok geçmiş olsun amcana, inşallah tedavisi olumlu sonuçlanır ve yayılmaz, ben babamı bu illetten kaybettiğim için o kelimeyi dahi telaffuz edemiyorum, babamdaki böbrekte idi ve kan yoluyla malesef her yere yayıldı, kurtaramadık, amcan için ümit var bence, içinizi ferah tutun..

Mustican, boşanma sonrası bu arkadaşının söyledikleri çok şaşırttı beni yaww, içinde daha fazla tutmak istememiş anlaşılan, sende gerekeni söylemişsin zaten, boşveeerrr..

Yazcan, bazuka alırsan bu tarafa doğru da gel, buralarda da temizlik yapılması gerekiyor :))) İlahi Yazcım yaa, nerden çıkardın şimdi bazuka olayını, canını mı sıktılar yine..?

Karavana bacı, kendine bakmaya tam gaz devam et, sakın salma kendini bir daha, çok takdir ettim seni..

merak ettim yahu,ama haid istediğinde söyle.gerçi seni mutlu etsinde,söylemesende olur.

ya tabi,şu durumda ne söylenebilir ki zaten?yani aranızda bişey yaşanmış olsaydı derdin ki aa eski sevgilim ama bu çocuk belliki uzaktan uzağa sevmiş seni,belli edememiş,söyleyememiş.şimdi daha çok üzüldüm.ve yine söylüyorum biri sana şaka yapmıyorsa,seni unutamamasıda çok normal,çünkü senle birşey yaşayıp tüketmedi o,tek başına yaşadı,buda hep aklının bir köşesinde kalmanı sağlar.yaşanmadığı için hep keşke yaşansaydı denir,tükenmez.kızdığım nokta madem unutamadı seni,ne demeye elalemin kızınında canını yaktı?ya aslına bakarsan onunda sebebi belli ama işte,yapmasaymış daha iyiymiş.ama birden böyle dile gelmesi şaşırtıcı tabi ve baştada dedim ya böyle bir durumda söylenecek bişey yok.

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim canlarım inşallah amcam kurtulur bu illetten, simenaycım çok üzüldüm yazdıklarına, zor günler geçirmişsiniz belliki
karavana çok merak ettim yaaaa

ıhhhonların varlığı başlıbaşına can sıkıcı bir sebep zaten SİMENAY CIM.
herzamanki saçmalıkları.dün gece hanımefendi hastalandı,ma aile hastaneye gidildi,ben gitmedim tabi.ahh bir nazlar,afralar tafralar.hastalığıda herzamanki şeyler yani,tansiyon hastası ama gündüzün sıcağında fellik fellik geziyor,sonrada akşam olunca ayy bana bişeyler oluyor.elinin körü oluyor,olur tabi,ayağı yanmış bişey gibi gezersen bak daha neler olur sana.birde sinirsel demiyor mu,yatır oracığa al tüm sinirlerini,sünger gibi gezsin diyor şeytan

Yazcım, beli bir yaştan sonra böyle mi oluyorlar acaba, ama düşünüyorum da benim annem hiç öyle değil, annem uzaylı mı yoksa :)) Benim kv denin de hergün mütemadiyen bir yeri ağrır, kpederim dalga geçiyordu geçenlerde, ''bugün neren ağrıyor, bir yokla bakalım kendini, ona göre davranalım'' diye.. çok güldüm yaww, bir yeri ağrımasa bile bu seferde canım sıkılıyor diye tutturur mesela, benimde o an canını alıp sıkıntıdan kurtarasım gelir hep :)))

çok ama çok güldüm saol canım yaa :)

canım benim bu illet çok zor yaa mevlam yaşayan herkese sabırlar nasip eylesin ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…