-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.861
Yazcım, beli bir yaştan sonra böyle mi oluyorlar acaba, ama düşünüyorum da benim annem hiç öyle değil, annem uzaylı mı yoksa :)) Benim kv denin de hergün mütemadiyen bir yeri ağrır, kpederim dalga geçiyordu geçenlerde, ''bugün neren ağrıyor, bir yokla bakalım kendini, ona göre davranalım'' diye.. çok güldüm yaww, bir yeri ağrımasa bile bu seferde canım sıkılıyor diye tutturur mesela, benimde o an canını alıp sıkıntıdan kurtarasım gelir hep :)))
YAZCAN silahmı alıcanav malzemeleri satan dükkanlardan birine gitmen yeterli onlar gerekli evrakı toparlayıp senin için emniyete başvururlar zaten iki günde elinde olur ama tavsiye etmem tabiki, mesela şu tabancam yüzünden sapı kopan 7 çantam var benim ayrıca biyere giderken onu evdemi bıraksam yanımdamı götürsem derdi var, tatile gittiğinde kasa için para vermen lazım mutlaka kv yüzünden alıp başına bela etme, haaa çok gerekliyse ben bi gece operasyonu yapayım senin kv ye
simenay anneni çok sevdim ben, çok şanslısın öyle bi destekçin olduğu için, keşke benimde annem yanımda olsa hep
canlar bi konuda çok kararsızım yeni ev yeni hayat kuzuya yni oda derken duvar kağıtları var çok şık ama çok pahalı tek bi duvara yapıyosun o bile 1000 tl nin üzerinde tutuyo bende sticker ve duvarı boyamak suretiyle şööle bişiler beğendim ama rar vermedim dolabı mavi ve sarı perdeleri fonda sarı üzeri winnie the pooh esenli tül bunlar değişmeyecek bunlara uysun istiyorum 4 seçenek sunuyorum ilk ikisi bir mizansen yarattığı için tercihim sonuncu ise perdeyle uyduğu için diğer duvarları da farklı tonlarda sarı düşünüyorum
FunToSee iftlik Dev Sticker Seti | FunToSee | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas
FunToSee Sualt Dnyas Dev Duvar Sticker Seti | FunToSee | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas
minikbaby | Denokids Akrobat Hayvanlar Duvar Sticker'
http://www.oyuncax.com/pinfo.asp?pid=15288-http://www.oyuncax.com/pinfo.asp?pid=15289 burda iki tane var her biri bir duvara ve 4 duvarda birbirinin tonu şeklinde sarı olacak evet fikirlerinizi bekliyorum
ha bide lambası da winne li
daybuyday | Silhouette
karavana burdada stic-ker var daha ucuz hemde sadece duvar için değil heryer için bi bak istersen canım
çok ilginç bişi yaşladım az önce üniversteden arkadaşım aradı , boşanıyorum ah dedim ne güzel bişi bu bende dün boşandım,,
ama benim sebbim sensin ben hala seni unutmadım yaşadığın ehrşeyi biliyorum hala sen aklımdasın gel bende sende birlikte yeni sıfır bi hayata başlayalım ??
şoktayımmm dedim çok içtin saçmalıyorsun bi kendine gel , kendime yani sana geliyorum bu ay sonuna akdar düşün ay sonu yanındayım ,,,
bu ne saçmalıktır yawww herhalde biri kamera şakası yapıyor dedim sadece ,,
nabıyonuz laaaa ben geldim??
bacıııı naber
elvinin dişler pıtladımı?
bende okuduklarıma çok şaşırdım
hiç acele etme sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer unutma