2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ona karşı iyiniyetlerimi rafa kaldırdığım için bana ne dese,ne yapsa boş geliyor.buda öyle aynı seninki gibi,bitmez derdi.yok kafamın içinde bişey var vışk vışk ediyor,yok tansiyonum çıktı,yok kalbim çarpıyor vs.birde bu kadın emekli hemşire lafta ama her bakımdan cahilin önde gideni.birde yalancı,yani bunu kızdığım için değil kaçkez tanık olduğum için rahatlıkla söyleyebiliyorum.çekinmeden herkese yalan söyler.ayy Allah tan kocam onun ağzına bakmıyor,çok şükürki beni dinler onlar konusunda,gerektiğinde savunur.aksi olsa bir dakika durmazdım burda.

YAZCAN silahmı alıcan av malzemeleri satan dükkanlardan birine gitmen yeterli onlar gerekli evrakı toparlayıp senin için emniyete başvururlar zaten iki günde elinde olur ama tavsiye etmem tabiki, mesela şu tabancam yüzünden sapı kopan 7 çantam var benim ayrıca biyere giderken onu evdemi bıraksam yanımdamı götürsem derdi var, tatile gittiğinde kasa için para vermen lazım mutlaka kv yüzünden alıp başına bela etme, haaa çok gerekliyse ben bi gece operasyonu yapayım senin kv ye
simenay anneni çok sevdim ben, çok şanslısın öyle bi destekçin olduğu için, keşke benimde annem yanımda olsa hep

siinkilerde kv mi kv dediğin içten pazarlıklı olur hergün kavga etmez hatta yüzüne güler gelinin ne yaparsa arkasından yapar o da kendisi yapmaz maşasını kullanır asla suçlayamazsın şunu yaptı diyemezsin her ne yapıyorsa senin iyiliğin içinmiş gibi gösterir ama sonuçta sen kocanla ayrılırken bu yuva dağılmasın diye uğraşıyorum gibi konuşur son noktayı da o koyar evet benim oğlumda ayrılmak istiyor bitsin bu iş der seni çok sevmiştir ne kadar üzgüdür senden ayrılacağı için ahh o ne kıymetli ne özel bi insandır ve hatta bu kadar hinliğe kafası çalışmayan meşe bu olanların farkına varamaz bunca yıl da farkına varmamıştır zaten içten içe kızar eski karısın annemin kıymetini bilemedi diye halbuki o gelin gözlerden anlamıştır daha ilk gördüğü gün

canım ben bazuka alacağım için sırtıma asar gezerim artık.özellikle her aşağıya yanlarına inişimde sıkıştırıveririm koltuğumun altına,ters bir durumda gümm,gömerim koltuğa onları.sen şu operasyonu düzenlesen ve hatta yakapaça atsan şu kv yi içeri nekadar iyilik etmiş olursun,tüm polis teşkilatına duacı olurum artık.

canlar bi konuda çok kararsızım yeni ev yeni hayat kuzuya yni oda derken duvar kağıtları var çok şık ama çok pahalı tek bi duvara yapıyosun o bile 1000 tl nin üzerinde tutuyo bende sticker ve duvarı boyamak suretiyle şööle bişiler beğendim ama rar vermedim dolabı mavi ve sarı perdeleri fonda sarı üzeri winnie the pooh esenli tül bunlar değişmeyecek bunlara uysun istiyorum 4 seçenek sunuyorum ilk ikisi bir mizansen yarattığı için tercihim sonuncu ise perdeyle uyduğu için diğer duvarları da farklı tonlarda sarı düşünüyorum
FunToSee iftlik Dev Sticker Seti | FunToSee | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas
FunToSee Sualt Dnyas Dev Duvar Sticker Seti | FunToSee | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas
minikbaby | Denokids Akrobat Hayvanlar Duvar Sticker'
http://www.oyuncax.com/pinfo.asp?pid=15288-http://www.oyuncax.com/pinfo.asp?pid=15289 burda iki tane var her biri bir duvara ve 4 duvarda birbirinin tonu şeklinde sarı olacak evet fikirlerinizi bekliyorum

ha bide lambası da winne li

bu arada HANDEDEN haberi olan var mı ne yapıyo bana boşanıyoruz cenk evi terk etti falan demişti ama şimdi fcete gördüm bööle kalpler içine cenk yazmış barıştılar demek ki iyi sevindim bari yoksa patır patır dökülüyo mart anala dicektim

ikinciyi beğendimm,,

yemeğe gittiniz dimi obur hatunlar önce soruma cevp verseniz olmaz mıydı 1 haftadır kafa patlatıyorum yazık bana bitmiyo dertlerim bitiyo smile da kullanamıyorum zatin

Arkadaşlarım, babamın kaybı ve o illet hastalıkla ilgili fazla bişey yazmak istemiyorum, sizlerinde canını sıkmayım şimdi, 6 yıl oldu kaybedeli babamı, hala kabullenebilmiş değilim, yanında ben vardım, her gece yatağa yattığımda hep o anı, o günü yaşadım, gözümün önünden gitmiyordu, psikolojik tedavi gördüm, ilaç kullandım, yeni yeni bişeyleri aşmaya çalışıyorum, Rabbim kimseye yaşatmasın, hüngür sümük ağlamaya başlamadan burada noktayı koyuyorum, ellerimden kayıp gidişi, çektiği acılar ve çaresiz kalmamız aklıma geldi yine..

Karavana, bende 2. linktekini beğendim..

yazcan güldürdün beni
simenaycım Allah sabır versin canım
karavana ben hepsine bayıldım ama bende balıklıyı yapardım herhalde, gerçi mert hayvanlara bayılırdı eminim

bende okuduklarıma çok şaşırdım
hiç acele etme sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer unutma

bacıııı naber
elvinin dişler pıtladımı?

elvinin dişler değil ama ben patladım o kesin...
naptınız lan hepiniz boşandınızmı?
durun bekleyin bende geliyirim az kaldı ya o beni öldürücek ya ben onu...
boşananlarında kısmeti açılıyoya sırf o yüzden boşasammı ben bu herifi yaw?

bende okuduklarıma çok şaşırdım
hiç acele etme sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer unutma

yoğurt yemeyidüşünmüyorum canım inan hiç düşünmüyorum , dinlenmek dinlenmek istiyorum sadece bu 2011 bana hiiiçç yaramadı girdim gireli dert üstüne dert (( mevlam beterinden saklasın amin amin amin,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…