- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.861
Yazcım, beli bir yaştan sonra böyle mi oluyorlar acaba, ama düşünüyorum da benim annem hiç öyle değil, annem uzaylı mı yoksa :)) Benim kv denin de hergün mütemadiyen bir yeri ağrır, kpederim dalga geçiyordu geçenlerde, ''bugün neren ağrıyor, bir yokla bakalım kendini, ona göre davranalım'' diye.. çok güldüm yaww, bir yeri ağrımasa bile bu seferde canım sıkılıyor diye tutturur mesela, benimde o an canını alıp sıkıntıdan kurtarasım gelir hep :)))
Ben ona karşı iyiniyetlerimi rafa kaldırdığım için bana ne dese,ne yapsa boş geliyor.buda öyle aynı seninki gibi,bitmez derdi.yok kafamın içinde bişey var vışk vışk ediyor,yok tansiyonum çıktı,yok kalbim çarpıyor vs.birde bu kadın emekli hemşire lafta ama her bakımdan cahilin önde gideni.birde yalancı,yani bunu kızdığım için değil kaçkez tanık olduğum için rahatlıkla söyleyebiliyorum.çekinmeden herkese yalan söyler.ayy Allah tan kocam onun ağzına bakmıyor,çok şükürki beni dinler onlar konusunda,gerektiğinde savunur.aksi olsa bir dakika durmazdım burda.